Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny,
mám celkem velký problém s jednou rostlinou, model White Russian. Žádná stopa po jakýchkoliv škůdcích. Hnojím jednou týdně Plagronem Alga-Grow. Druhá rostlinka sazená vedle, stejný model, jede úplně bez problémů. Může mi někdo poradit pls
Zdravím, mám problém s feminizovaným Shamanem, roste z něj takovejhle pahejl. Problém je že už je takhle asi 3 týdny a nechce se jí růst. Přelitý to není. Už nevím čím by to mohlo být, zkusím se podívat na kořeny, případně přesadit do jiného substrátu.
Ostatní kytky jsou v pohodě, ale jen tahle to rozdejchává. Díky za rady ;-)
Zdravím všechny.
Mám takový problém s jedním modelem v boxu(Black Jack). Na listech se začalo objevovat to co je na fotce. Jsou to takové rezavé flíčky po celém listu. Mám v boxu ještě Cream47 a na té to není. Může se jednat o přehnojení? Hnojím BioBizzem do každé zálivky 3ml-l Grow a 3ml-l Bloom. Hledal jsem tu podobný problém, ale nic nenašel. Prosím tedy o radu Vás, zkušené.
Za jakoukoliv odpověď předem děkuju. S
Původní příspěvek od allfordcash Zdravím všechny,
mám celkem velký problém s jednou rostlinou, model White Russian. Žádná stopa po jakýchkoliv škůdcích. Hnojím jednou týdně Plagronem Alga-Grow. Druhá rostlinka sazená vedle, stejný model, jede úplně bez problémů. Může mi někdo poradit pls
Pokud není nikde žádná havěť, ale listy jsou vyžraný, tak může bejt na vině voda.
Já to nepoznám, nejsem ještě tak zkušenej, ale vím co udělá vodou pokropená kytka za plného slunečního světla. díry v listech
Původní příspěvek od scunk Zdravím všechny.
Mám takový problém s jedním modelem v boxu(Black Jack). Na listech se začalo objevovat to co je na fotce. Jsou to takové rezavé flíčky po celém listu. Mám v boxu ještě Cream47 a na té to není. Může se jednat o přehnojení? Hnojím BioBizzem do každé zálivky 3ml-l Grow a 3ml-l Bloom. Hledal jsem tu podobný problém, ale nic nenašel. Prosím tedy o radu Vás, zkušené.
Za jakoukoliv odpověď předem děkuju. S
ahoj growere.
můžu se plést, ale řekl bych nedostatek vápníku a špatné ph.
zkus sem ještě dát foto celé kytky.
nemáš vysoké i EC z toho hnojení?
3ml se mi zdá do každé zálivky moc.
scunk :čau hele davkováni máš dobrý biobizz neni moc koncentrovanej takže při tomhle dávkování co uvádíš, což je myslim nejmenší co se dává na l ne? spíš ta voda zjisti jaký máš ph. v tom to bude...pic
Pokusil jsem se vyfotit rostlinu tak aby to bylo vidět, ale pod sodou se to dost ztrácí..Jinak dávkování jedu podle výrobce a jsou to prostřední hodnoty z maxima. Teď jsem si ale všiml(s hlavou v boxu), že se na jednom Creamu začly dělat žluté okraje listu. List je jakoby obkroužený žlutou. Jinak ph vody(kohoutkové) mám po odstátí 6,8 a hnojky mi to srazí na 6,5.
Děkuju za jakoukoliv reakci..S
Pokud není nikde žádná havěť, ale listy jsou vyžraný, tak může bejt na vině voda.
Já to nepoznám, nejsem ještě tak zkušenej, ale vím co udělá vodou pokropená kytka za plného slunečního světla. díry v listech
kytky zalívám většinou až navečer, až zapadá slunce, a zalívám obě současně takže kdyby to přece jen bylo od slunce, mělo by to být i na té druhe rostlině. Už dva týdny nehnojím a dírek v listech přibývá. Ještě mě napadla jedna věc: občas se po nich prochází mravenci, přece jen bydlím u lesa a mravenci se sem tam objeví, ale jen velmi zřídka Ale kámoš mi říkal že to by nemělo nějak vadit. Je možné že by to měli na svědomí oni?
kytky zalívám většinou až navečer, až zapadá slunce, a zalívám obě současně takže kdyby to přece jen bylo od slunce, mělo by to být i na té druhe rostlině. Už dva týdny nehnojím a dírek v listech přibývá. Ještě mě napadla jedna věc: občas se po nich prochází mravenci, přece jen bydlím u lesa a mravenci se sem tam objeví, ale jen velmi zřídka Ale kámoš mi říkal že to by nemělo nějak vadit. Je možné že by to měli na svědomí oni?
Mravenci se ti po kytce maximalne tak prochazi, nic vic.. problem nastane kdyz si tam zacnou vykrmovat msice, ale to v tomhle pripade nedelaji, msice nedelaji takovy bordel na listech.. Tipoval bych to mozna na píďalky, ale kdyz rikas, ze tam nic nevidis, tak si nejsem vubec jistej. Koukal si i zespoda na listy?
Původní příspěvek od Scorpion91 Mravenci se ti po kytce maximalne tak prochazi, nic vic.. problem nastane kdyz si tam zacnou vykrmovat msice, ale to v tomhle pripade nedelaji, msice nedelaji takovy bordel na listech.. Tipoval bych to mozna na píďalky, ale kdyz rikas, ze tam nic nevidis, tak si nejsem vubec jistej. Koukal si i zespoda na listy?
dneska sem si na to vzal lupu, ale nenašel sem nic. Třeba to bylo fakt jen vypalené od slunka, jak se tedka hodně střídalo počasí, ale v tom případě by to mělo být i na té druhé rostlince. Každopádně na nových listech už nic takového není tak snad to nebude nic vážného.
Původní příspěvek od scunk Pokusil jsem se vyfotit rostlinu tak aby to bylo vidět, ale pod sodou se to dost ztrácí..Jinak dávkování jedu podle výrobce a jsou to prostřední hodnoty z maxima. Teď jsem si ale všiml(s hlavou v boxu), že se na jednom Creamu začly dělat žluté okraje listu. List je jakoby obkroužený žlutou. Jinak ph vody(kohoutkové) mám po odstátí 6,8 a hnojky mi to srazí na 6,5.
Děkuju za jakoukoliv reakci..S