Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Fíče když mi hermafrodit oprcal čistou samici jaka je pravděpodobnost že z tech semen bude hermáč? chlapi...help....nevim jestli mam schovávat semínka.
sorry za OT...
Jak velká ta pravděpodobnost je ti neřeknu, ale hermit ti to bude, takže semena nemá moc cenu schovávat vlastně vůbec nemá cenu.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
cau ludia chcel by som sa uistit ci je to skutocne samicka, vypada ze ano ale predsa sa len uistim bo ide o moj prvy pokus. zda sa mi trochu malo vyrastena a slaba ale zacala kvitnut aj tak... za kazdu radu budem vdacny... dik moc
Jinak, ja jsem pestil i v zime za oknem nonames a
vyrostlo me z toho moc dobry huleni.
Ale to bylo v dobe, kdyz to bylo jeste relativne bezpecny. :-)
Okno jsem mel na vychod.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
aby som to uviedol na pravu mieru to nebolo pestovane za oknom ale v takom malom provizornom boxiku.... provizorna lampa.... provizorny vetrak...som len chcel skusit ci to moze v tej pivinici fungovat aj v panelaku a asi to celkom pojde....len to bude chcet zainvestovat trochu viac
Původní příspěvek od DooMer do prdele co to je za kydy tady ? jak muze neco vyrust v zime za oknem, bezte se vysrat s takovyma kecama , a ja myslel ze semka muzou jenom plnoleti
Ach jo, to se zase ozval typickej vidlak, co v prdeli byl, hovno tam videl, do prdele psal a hovno mu prislo co?
Pisu z vlastni zkusenosti, takze si ty svoje pubertalni kecy nech pro nekoho, v tvem veku.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson