Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 37 38 39 40 41 »
Autor
Téma 
Lord A.
Nothing is True

Karma uživatele Lord A. - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lord A. - 45% Pěstitelská

Zdraví listy Příspěvek č. 609

Zdravím Growerstvo,
mám menší problém s lístky. Objevují se na nich bílé tečky a list postupně zežloutne a uschne. Jsem bezradný, hledal jsem všude. Rostlina je obyčejné technické konopí, ale i tak je to můj miláček. Roste za oknem a mám ho v mixu písku, obyčejné hlíny a koňského hnoje. Všechno poctivě vypečeno. Ph a EC bohužel neměřím, jsem chudý student :-) Přikládám obrázek postiženého listu z obou stran.
Děkuji za případnou pomoc. :-)

♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢

„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
Kam čert nemůže, tam svlačec nastrčí.

Old Post 09-04-2010 v 12:25 PM
Lord A. je offline   Profil uživatele Lord A.   Find more posts by Lord A.   Foto galerie člena Lord A.   Click here to Send Lord A. a Private Message   Add Lord A. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Hlína Re: listy Příspěvek č. 610

citace:
Původní příspěvek od Lord A.
Zdravím Growerstvo,
mám menší problém s lístky. Objevují se na nich bílé tečky a list postupně zežloutne a uschne. Jsem bezradný, hledal jsem všude. Rostlina je obyčejné technické konopí, ale i tak je to můj miláček. Roste za oknem a mám ho v mixu písku, obyčejné hlíny a koňského hnoje. Všechno poctivě vypečeno. Ph a EC bohužel neměřím, jsem chudý student :-) Přikládám obrázek postiženého listu z obou stran.
Děkuji za případnou pomoc. :-)

Zdar. No jak se tak divam v cem roste tak se neni cemu divit. Konsky a vubec veskery hnuj je prilis kysely. Pisek... ten nevim na co tam mas a obycejna hlina je dost siroky pojem. Kup si obycejnou cernou hlinu nekde v marketu a presad to. To by melo pomoct.

Old Post 09-04-2010 v 15:54 PM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord A.
Nothing is True

Karma uživatele Lord A. - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lord A. - 45% Pěstitelská

Re: Re: listy Příspěvek č. 611

citace:
Původní příspěvek od rastajohn

Zdar. No jak se tak divam v cem roste tak se neni cemu divit. Konsky a vubec veskery hnuj je prilis kysely. Pisek... ten nevim na co tam mas a obycejna hlina je dost siroky pojem. Kup si obycejnou cernou hlinu nekde v marketu a presad to. To by melo pomoct.

Písek na provzdušnění... Takže je to příliš kyselé... Děkuji moc za odpověď :-) Kytka si už lebedí v substrátu z obchodu.

♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢

„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
Kam čert nemůže, tam svlačec nastrčí.

Old Post 09-04-2010 v 17:28 PM
Lord A. je offline   Profil uživatele Lord A.   Find more posts by Lord A.   Foto galerie člena Lord A.   Click here to Send Lord A. a Private Message   Add Lord A. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aminem
Stálý Člen

Karma uživatele aminem - 35% Pěstitelská

Re: Re: Re: listy Příspěvek č. 612

citace:
Původní příspěvek od Lord A.

Písek na provzdušnění... Takže je to příliš kyselé... Děkuji moc za odpověď :-) Kytka si už lebedí v substrátu z obchodu.

mozes tam nechat vsetky tie hnoje aj piesok , staci pridat dost vapenca, ten zvysuje Ph a malo by sa to "vyanulovat"

Old Post 10-04-2010 v 08:14 AM
aminem je offline   Profil uživatele aminem   Find more posts by aminem   Foto galerie člena aminem   Click here to Send aminem a Private Message   Add aminem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Chronic_SVK_
Stálý Člen

Karma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% PěstitelskáKarma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 613

cus all,
rozhodol som sa ze na tuto sezonu si predpestujem osadenstvo v skrini a hned sa vyskytol problem z flakmi a zltnutim...od zaciatku rastu som svietil obycajnou usporkou asi 2-3 tyzdne len aby tam bolo nejake svetlo,a nedavno som zacal svietit sodikom vybojka bola vysoko asi 1m nad rastlinami a myslim ze odvtedy zacali problemy.Sodikom som svietil asi 3 dni a predvcerom som tam dal zase tu usporku ale kytky vyzeraju dost biedne viz foto.Su tu fotky najpostihnutejsich kuskov ...
edit: idem zo seeds

<---Kill him!

Old Post 12-04-2010 v 14:24 PM
_Chronic_SVK_ je offline   Profil uživatele _Chronic_SVK_   Find more posts by _Chronic_SVK_   Foto galerie člena _Chronic_SVK_   Click here to Send _Chronic_SVK_ a Private Message   Add _Chronic_SVK_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 614

citace:
Původní příspěvek od _Chronic_SVK_
cus all,
rozhodol som sa ze na tuto sezonu si predpestujem osadenstvo v skrini a hned sa vyskytol problem z flakmi a zltnutim...od zaciatku rastu som svietil obycajnou usporkou asi 2-3 tyzdne len aby tam bolo nejake svetlo,a nedavno som zacal svietit sodikom vybojka bola vysoko asi 1m nad rastlinami a myslim ze odvtedy zacali problemy.Sodikom som svietil asi 3 dni a predvcerom som tam dal zase tu usporku ale kytky vyzeraju dost biedne viz foto.Su tu fotky najpostihnutejsich kuskov ...
edit: idem zo seeds

Barvu mají dost vybledlou, zkus jim nestřídat ty lampy a nech jim tu úsporku.
Držíš správný hodnoty Ph, ať už média či zálivky? Může bejt problém se zeminou, co je to zač? Máš v těch kelímkách díry, ať má kam odtékat přebytečná voda?

Old Post 12-04-2010 v 14:53 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Chronic_SVK_
Stálý Člen

Karma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% PěstitelskáKarma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 615

citace:
Původní příspěvek od Zedy

Barvu mají dost vybledlou, zkus jim nestřídat ty lampy a nech jim tu úsporku.
Držíš správný hodnoty Ph, ať už média či zálivky? Může bejt problém se zeminou, co je to zač? Máš v těch kelímkách díry, ať má kam odtékat přebytečná voda?

Tak substrat je zmes substratu na vysadbu a pre pokojove rastliny co ma idealne ph a cely cas som to zalieval odstatou vodou z vodovodu,dierky su ako inac

<---Kill him!

Old Post 12-04-2010 v 16:32 PM
_Chronic_SVK_ je offline   Profil uživatele _Chronic_SVK_   Find more posts by _Chronic_SVK_   Foto galerie člena _Chronic_SVK_   Click here to Send _Chronic_SVK_ a Private Message   Add _Chronic_SVK_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freezecz
Stálý Člen

Karma uživatele Freezecz - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 616

ahoj všichni nevíte co by mohlo být tohle???....spálenina od lampy ?? ale mám ji dost daleko

Old Post 15-04-2010 v 12:03 PM
Freezecz je offline   Profil uživatele Freezecz   Find more posts by Freezecz   Foto galerie člena Freezecz   Click here to Send Freezecz a Private Message   Add Freezecz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 617

citace:
Původní příspěvek od _Chronic_SVK_

Tak substrat je zmes substratu na vysadbu a pre pokojove rastliny co ma idealne ph a cely cas som to zalieval odstatou vodou z vodovodu,dierky su ako inac

Odstátá voda z vodovodu,celý čas..
Jestli se nepletu,tak celý čas neměřené Ph..
Ph substrátu ideální už bude dávno minulostí..,odstátá voda z vodovodu mívá zřídkakdy pod 7,spíš mívá Ph mezi 7-8..

Old Post 15-04-2010 v 22:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 618

citace:
Původní příspěvek od Freezecz
ahoj všichni nevíte co by mohlo být tohle???....spálenina od lampy ?? ale mám ji dost daleko

To je ta sama kytka co prispevek 596?

Old Post 16-04-2010 v 03:33 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freezecz
Stálý Člen

Karma uživatele Freezecz - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 619

citace:
Původní příspěvek od Hlava

To je ta sama kytka co prispevek 596?

ne jina odruda a kytka

Old Post 16-04-2010 v 08:20 AM
Freezecz je offline   Profil uživatele Freezecz   Find more posts by Freezecz   Foto galerie člena Freezecz   Click here to Send Freezecz a Private Message   Add Freezecz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LopoCz
Nový Člen

Karma uživatele LopoCz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 620

citace:
Původní příspěvek od Vakiduvaje

Odstátá voda z vodovodu,celý čas..
Jestli se nepletu,tak celý čas neměřené Ph..
Ph substrátu ideální už bude dávno minulostí..,odstátá voda z vodovodu mívá zřídkakdy pod 7,spíš mívá Ph mezi 7-8..

A na to si přišel kde??? Moje odstatá vodovodní voda ma +-5,0 Ph

Old Post 16-04-2010 v 10:14 AM
LopoCz je offline   Profil uživatele LopoCz   Find more posts by LopoCz   Foto galerie člena LopoCz   Click here to Send LopoCz a Private Message   Add LopoCz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 621

citace:
Původní příspěvek od LopoCz

A na to si přišel kde??? Moje odstatá vodovodní voda ma +-5,0 Ph

To jen vyjímka,co potvrzuje pravidlo..i když 5,0 z vodovodu se mi moc nechce věřit..ale asi to tak je,když si to naměřil...
Trochu se po Groweru rozhlídni,co komu teče z kohoutku..je to větš.mezi 7-8,mě osobně teče 7,2-7,4....
A kdyby mu teklo z vodovodu pět,tak je to stejně na piču,jako 7 nebo 8..
Základ je měřit,měřit,měřit,a ne koupit substrát s ideálním Ph..a myslet že tim moje starost o Ph končí...

Naposledy upravil 16-04-2010 v 10:51 AM

Old Post 16-04-2010 v 10:43 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 622

mě teče z kohoutku voda ze studnz s PH okolo 7.3 jak kdy...
Ph měřim a když dávám třeba Plagron grow tak mi to srazí akorát na tech 6.3.
Každou chvilku se mi stává, že se na kytkách projeví nedostatek železa. Máme hodně železitej pramen tak jsem dali do studny nějakej "filtr" na princip magnetu a mám podezření jestli to kytkám trochu nevadí ??? Nemáte někdo zkušenost ?....

Old Post 18-04-2010 v 10:18 AM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Triminka
Nový Člen

Karma uživatele Triminka - 100% Pěstitelská

Problémy s mladými rastlinami Příspěvek č. 623

Mojim 1-2 týždnovým predpestom sa nejako nedarí, naprv ich napadli smutnice a teraz sa im nieco deje s listami:
http://img163.imageshack.us/img163/9263/p4210252.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/1747/p4210258.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/1276/p4210257.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/7293/p4210256.jpg
http://img714.imageshack.us/img714/6683/p4210255.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/3220/p4210254.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/9007/p4210253.jpg

Tie problemy su totiz dost roznorode. Momentalne su rastlinky von, vo foliovniku (den 18-28 stupnov, noc 8-15 stupnov). Je mozne ze som ich raz prelial, ale uz cca 8 dni dozadu, odvtedy substrat iba mierne kropim, aby ostal vlhky. Substrat je kupensky, z kvetinarstva pre izbove rastliny (Ph 6-7). Dakujem za odpovede.

Naposledy upravil Triminka 21-04-2010 v 17:26 PM

Old Post 21-04-2010 v 17:14 PM
Triminka je offline   Profil uživatele Triminka   Find more posts by Triminka   Foto galerie člena Triminka   Click here to Send Triminka a Private Message   Add Triminka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Re: Problémy s mladými rastlinami Příspěvek č. 624

citace:
Původní příspěvek od Triminka
Mojim 1-2 týždnovým predpestom sa nejako nedarí, naprv ich napadli smutnice a teraz sa im nieco deje s listami:

...a foto ??

Old Post 21-04-2010 v 17:18 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 37 38 39 40 41 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás