Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vidim ze ste tu dost přs ten hop hop, Ale kdyby něco tak "poslední " album Pearl Jam (lost dogs) je více než příjemné. Zvláště CD1. Myslím tím samosebou ve skouřeným stavu. A jistě i bez něj. Ale ve zhuleným je trochu víc jiný než třeba jiná hudba.Myslím tím ten rozdíl mezi nezhuleným a zhuleným stavem.
ahoj
Já mám rád Ecstasy Of Saint Theresa - česká jungle-electronica a potom Unkle, USA electronica, takowej relax, doporučuju... pak ještě francouzskej a arabskej hipec A sedmdesátky (The Who a ony i ty starý ACDC ujdou )
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
To je individuální názor, no. Pokud ti to vnucuje, tak ho vyfakuj, ale není důvod proč tu špinit celkem dobrej hip hop... například onen Lord Kossiti je dobrej, není extra komerční... něco jinýho je Eminem... komeričák, samý MacDonalds a Coca cola a Nike, ale to je spíš takovej kaz hip hopu, ani nerapuje, spíš si to vyřvává, jde taky o to, co do tebe bratr „leje”. BTW, tvuj nick není zrovna hezký.
Pokud do tebe bratr leje Chaozz, Eminema a podobný, máš možná právo tohle říct... pokud ti ale dává poslechnout NTM, Orishas nebo třeba něco ve stylu Trovadores Tales a tak... myslím, že nemáš důvod, napiš kdyžtak co do tebe bratr hustí
2Jezisenevojebes:Vidíš kolem sebe spousta lidí co posloucha ten hiphop a nemyslí si že je špatnej.
Já teda osobně taky hip hop nemusim ale neříkam že je špatnej.Už si byl na nějaký hiphopový akci?Taky by tě to asi rozprodulilo víc než nějaký Country.
Já mam hrozně rád Ska a Reggae ale poslechnu si i jinou muziku.Nic mě ale neroztančí tak jak Skáčko.
no hip hop je podle mě docela v pohodě ,ne že bych ho nějak poslouchal kromě 2 hodin deně co jezdím se spolužákem do školy v jeho autě .Líbí se mi hodně muziky fakt snad od každého stylu ,ale nejlepší jsou stejně Credance z BigLebowski :smile: