Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
U mně to spíš vypadalo, že se tam zabydlují. Každopádně po brutálním postříkání vermitecem, v koncentraci větší než doporučené to vypadá, že je vše zas v pořádku. Ještě v pondělí dokoupím ty domečky, abych měl jistotu 😉
Zdravím po cca 15ti letech Mám dotaz. Myslíte že je to Molice? Koukal jsem na hromady fotek a Molici je to nejpodobnější. Včera večer jsem udělal postřik proti sviluškám Agro Symfoine 3v1 a ráno jsem těchto sviňuch našel asi 15 sedět na hlíně. Velikost cca 3mm a když do nich dloubnu, tak lítaj.
Kolegove zahradnici, uz 4 hodiny prolezam internet a jsem bezradny.. poradite prosim co je tohle za potvory ? pripadne zkusenosti s pripravkama na savy hmyz v korenech. Tvarem bych to asi nejvice prirovnal k hnedemu klisteti. Drzi se to jenom na korenech diky za kazdou radu
Původní příspěvek od Kubak961 Kolegove zahradnici, uz 4 hodiny prolezam internet a jsem bezradny.. poradite prosim co je tohle za potvory ? pripadne zkusenosti s pripravkama na savy hmyz v korenech. Tvarem bych to asi nejvice prirovnal k hnedemu klisteti. Drzi se to jenom na korenech diky za kazdou radu
Zdravím všechny,chtěl bych poprosit o pomoc,jestli někdo neví co je za problém.Rostlika je asi dva týdny venku,je to automat pěstovaný venku v Plagronu Growmix.Díky za pomoc.
Původní příspěvek od Jizvič Zdravím po cca 15ti letech Mám dotaz. Myslíte že je to Molice? Koukal jsem na hromady fotek a Molici je to nejpodobnější. Včera večer jsem udělal postřik proti sviluškám Agro Symfoine 3v1 a ráno jsem těchto sviňuch našel asi 15 sedět na hlíně. Velikost cca 3mm a když do nich dloubnu, tak lítaj.
Mohl by to být pidikřísek polní nebo Empoasca decipiens, nebo jiný zástupce rodu Empoasca a Eupteryx. Právě ty "chloupky" napověděly.
Výcuc z chytré knihy-(internet) -
Dospělci i larvy a nymfy sají na spodní straně listů od července do podzimu. Do roka se vyvine několik od sebe nezřetelně oddělených pokolení.
Způsobuje na líci listů bělavě žluté skvrnky. Nejprve se objevují kolem hlavní žilky, později po celé listové ploše.
Mohl by to být pidikřísek polní nebo Empoasca decipiens, nebo jiný zástupce rodu Empoasca a Eupteryx. Právě ty "chloupky" napověděly.
Výcuc z chytré knihy-(internet) -
Dospělci i larvy a nymfy sají na spodní straně listů od července do podzimu. Do roka se vyvine několik od sebe nezřetelně oddělených pokolení.
Způsobuje na líci listů bělavě žluté skvrnky. Nejprve se objevují kolem hlavní žilky, později po celé listové ploše.
Hm ty jo... Dobře ty! to vypadá že je to ono Objevuje se mi to tam jen brzo ráno a na hlíně. Vyplaším je a jsou fuč
Původní příspěvek od Kubak961 Kolegove zahradnici, uz 4 hodiny prolezam internet a jsem bezradny.. poradite prosim co je tohle za potvory ? pripadne zkusenosti s pripravkama na savy hmyz v korenech. Tvarem bych to asi nejvice prirovnal k hnedemu klisteti. Drzi se to jenom na korenech diky za kazdou radu
Děkuji za reakce opravdu to nejspis byli msice. To mi neslo do hlavy protoze podle dostupnych informaci jsem vycetl ze saji pouze z nadzemnich casti rostlin, ovsem ja mel koreny obnazene a tem potvoram cerstve korinky chutnali asi vice. Zalil jsem jsem to NeemAzalem a dalsi den jsem to nechal pod vodou a vsechny jsem je utopil tak snad uz bude klid