Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od radowann Zdarec lidičky,prosim vás o pomoc a radu....Jedu svuj první grow,pod ledkama a od samého začátku maj kytí problémy.sou ted ve 4.tydnu a listy jakoby spálené,od spodu schnou nebo co.Napadlo mě že přelejvam,(protože květníky hodně pomalu prosychaj,i týden,tak nečekam až sou suchý),tak jsem přestal zalívat a pouze rosim vodou o ph+-6,EC1 a přidávám peroxid.dělam dobře,nedělam?diky za rady,pojedu ted pryč na 4-5 dní a newim jak holkam udělat pohodlí:-)
U ledek se musí dávat trochu vyšší EC,předpokládám, že barva listu není sytě zelená, ale do žluta, škoda že jsi neudělal fotku na normálním světle, podle tohoto není nic poznat, ale bude to podvyživené, dej EC 1,6 a za pár dní uvidíš pěkné přírustky, koukej jen na nové listy a stonek, jakmile uvidíš nový zelenější stonek, tak je to ok a dál tomu dej čas, staré listy se už moc nespraví. Vodou to nepostrikuj, postřik bez hnojiva zhoršuje stav a o to déle ti vysychaji květináčky. Zalévej jemně, ať ti to tak dlouho nevysychá a je to vzdušnější.
Zdravim . Uz po druhe mam na kviti tyto fleky a vzdy to sezere vsechny kytky. nevim co to je,skudce sem zadne nenasel.
Po posledni varce jsem box cely vydesinfikoval savem a zase zase zase.
Původní příspěvek od montego1 Zdravim . Uz po druhe mam na kviti tyto fleky a vzdy to sezere vsechny kytky. nevim co to je,skudce sem zadne nenasel.
Po posledni varce jsem box cely vydesinfikoval savem a zase zase zase.
Zdravim,nevite co by tohle mohlo byt.Ted jedu prvni indoor ale to same mivam i na venkovnich kytkach v kvetinaci...Rostliny to prezijou v pohode protoze to nejak zasadne neroste ale zajimalo by me to proc to mam na kytkach i na zahrade a i ted v indoru...jedine co me napada tak hlina a hnojky co pouzivam uz nekolik let stejne...biobizz light mix + plagrony grow,bloom + phytamin.
Mám problém s mladýma kytkama - žloutnutí listů (hlavně spodních), na konci úplně seschlé (viz obrázek). Kdyby šlo jen o žloutnutí, tipoval bych to na nedostatek dusíku, ale nezdají se mi ty suché konce - to bych skoro tipnul na přehojení. Při těhle dvou protichůdných odhadech vůbec netuším co dělat.
Kytky rostly ze semínek, z hlíny vykoukly před necelými třemi týdny. Od té doby dostávají 1x týdně Plagron Startup, a do každé zálivky Plagron enzymy a nějaký B vitamíny nebo co (značku si nepamatuju, bílá lahvička s tušim že žlutou etiketou - má to pomáhat proti stresu, nevim, jestli jsem to neměl spíš pít já). Dávkování všeho podle návodu. Ostatní kytky vypadají v pořádku (akorát se mi zdá, že všechny rostou trochu pomalu).
Teď jsou pod 150W CFL, teplota ve skříni 21-27, vlhkost okolo 50%, zalévám cca. každý druhý/tředí den, když je půda na pohled suchá, a květináč trochu lehčí. Nejsem si úplně jistý kvalitou substrátu.
Podle mě špatnej příjem živin z důvodu přemokření a tím malá vzdušnost substrátu. Co tím myslíš špatná kvalita substrátu? Ten pěst stojí námahu a peníze a kvalitní substrát je v tom zanedbatelná položka. Na tom bych nešetřil. Zkusil bych jednu kytku vyklepnout a mrknul na kořeny.
Včechny pak přesadil. Kytky ze semínka v třetím týdnu musejí vypadat jinak. :-)
Ahoj mám problém s listy. Od začátku bylo vše v pohodě měly krásně zelenou barvu ale od cca 2-3 týdne květu začaly žloutnout.
Jedu hlínu pod 250w. Tedka cca 32 den květu model Pepr. Vlhkost zhruba 45%. Teplota v noci nejmin 16 spis 17, ve dne cca 22-23. Ph a Ec bohužel neměřím, myslím si,že právě v ph bude problém. TAdy přikládám foto.
ahoj groweri tady je muj problem prosim pomozte..... pouzite hnojivo plagron alga bloom 4ML na dva litry plus 1 ml pk13-14 plagron.28 den kvetu vybojka 600 w. mozna malo hnojiva? tabulka udava jednou tolik .nebo moc? prolival sem jednu kytku vodou jen ctyri dny a beze zmeny, enzymy kazdy tyden.diky za pomoc grow up.
diky moc za radu myslite ten algagrow na rust? a vtom kvetu neni dusik ci co? a nebude stacit zvysit tu kvetovku na 8ML na dva litry plus 1 ml pk misto 4ML na litr plus 1 ml pk? nebo mam jeste dokoupit neco? diky za echo kluci
Zdar, mám problém s listami. Už vážne neviem kde by mohla byť chyba lebo robí mi to vždy či in pod 150w aj 250w a tiež aj oout. Myslel som že je to voda ale teraz zalieva destilkou a robí to furt, je jedno či s hnojivom alebo bez. Ph držím okolo 6. Teplota deň 25-26 noc 19 vlhkosť okolo 50%. Robi to mazar, JH, WW aj passion #1. Neviem si rady..