Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale jo, měl bys tam dát přes stovku, pokud se zadaří tak i ke g/W se přiblížíš. Spíš bych čekal, že ti pomalu po pár kolech začnou odcházet jednotlivý LED. Na druhou stranu, šasi je udělané kvalitně.
Co se týká Tasty LED, má to na svědomí uživatel Rahz z RIU. Nic konkrétního proti tomu nemám, ale přijde mi to nějak moc garážový v porovnání s konkurencí. Já osobně, pokud bych uvažoval o importu z USA, přemýšlel bych o Area51 nebo PLC.
Původní příspěvek od Kifo niekto pisal,ze urobil g/W na cinskom panely. Keby sa mi podarilo 0,5g/W tak som uplne spokojny. Je to realne na tomto MARS 2 400W?
Pod týmto panelom som dal rovných 200g, 4 rastliny, 60x60 stan. Myslim, že by šlo aj viac. Fajčivo celkom kvalitné. Lepšie ako väčšina lámp z čr.
Původní příspěvek od Kifo nie je pasta ako pasta kazdopadne je z coho vyberat,tych LEDiek je strasne vela na trhu,kupil som taku,ktora je tu na SR a je k nej zaruka aj pozarucny servis. Zalezi urcite aj od inych vplyvov ako je svetlo k dosiahnutiu dobrych vysledkov
A udělal bys chybu, protože se v ČR/SR žádné kvalitní LED neprodávají. Nejblíž k tomu ma zmíněný pasta s Vero29.
store.heliospectra.com/products/lx601 - podla všetkého najlepšia LED na trhu. Využíva lepšie čipy ako CXB3590. V tej cene je to však z ekonomického hľadiska neporovnateľné s HPS. Čo sa týka výnosu, sodík objavuje konkurenta. Je len otázkou času kedy tieto svetlá zlacnejú.