Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,
plíseň to nebude, něco chybí nebo přebývá, to bych venku asi ted nehrotil.
Ty tečky by mohly být svilušky ale fotky jsou dost mizerný a to ožraný bude nějaká housenka.
Stříkni to něčím proti škúdcům
K těm sviluškám, mrkni ke stonku a větvím u stonku jestli tam nenajdeš pavučinky.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Prosím poraďte.....mám druhý měsíc ve skleníku s foliovou střechou deset kytek a druhý týden se mi začínají dělat na listech žluto hnědý fleky a postupem času seschnou úplně a ne jen na spodních listech....viz. foto ....Ty bílé stopy jsou od kuprikolu,neboť podezření na plíseň,ale po týdnu nenastala takřka žádná změna,jinak hnojím jednou za týden a to s vitamíny od HESI,samozřejmě podle tabulek a vlastních zkušeností ....Pak mě tedy napadá klima ve vnitřku a to že jim nesvědčí taková vlhkost....mám v plánu udělat větší otvory,ať to luftuje ....Prosím poraďte ,nebo jestli to takhle půjde dál.....tak úroda bude chudá :-(
Mám problém s listami na jednej kytke. Dlhší čas nemali vodu tak neviem či nie je problém práve v tom.
Sorry za kvalitu fotené síce dobrým mobilom ale fotky mi fotí v malých rozmeroch neviem prečo :/
Už by mali byť fotky ok
Původní příspěvek od stockyslavia Prosím poraďte.....mám druhý měsíc ve skleníku s foliovou střechou deset kytek a druhý týden se mi začínají dělat na listech žluto hnědý fleky a postupem času seschnou úplně a ne jen na spodních listech....viz. foto ....Ty bílé stopy jsou od kuprikolu,neboť podezření na plíseň,ale po týdnu nenastala takřka žádná změna,jinak hnojím jednou za týden a to s vitamíny od HESI,samozřejmě podle tabulek a vlastních zkušeností ....Pak mě tedy napadá klima ve vnitřku a to že jim nesvědčí taková vlhkost....mám v plánu udělat větší otvory,ať to luftuje ....Prosím poraďte ,nebo jestli to takhle půjde dál.....tak úroda bude chudá :-(
Previcur Energy a nebo Likvidátor pudních chorob http://www.zahradkar-ola.cz/e-shop/...ich-chorob-10ml , oboje je do zálivky a na postřik. Vypadá to na bramborovou plíseň, to by bylo celkem brzo po nich. Otvory udělej, když je plíseň, je třeba jí to zkomplikovat.
Původní příspěvek od Jurgiano Mám problém s listami na jednej kytke. Dlhší čas nemali vodo tak neviem či nie je problém práve v tom.
Sorry za kvalitu fotené síce dobrým mobilom ale fotky mi fotí v malých rozmeroch neviem prečo :/
Dnes jsem se díval na ty bílé tečky jak jsem psal víše, a je to vlastně prožraný list, jde vidět skrz skrz list. Jsou to ty svilušky? Zítra to budu moct vyfotit nomálním fotákem, ale nechce se mi čekat, raději bych to něčím pokropil co nejdřív...
EDIT: Jsou to svilušky, kurvy jedny, zítra to jdu sříkat doufám, že už není pozdě...
Původní příspěvek od Creed Dnes jsem se díval na ty bílé tečky jak jsem psal víše, a je to vlastně prožraný list, jde vidět skrz skrz list. Jsou to ty svilušky? Zítra to budu moct vyfotit nomálním fotákem, ale nechce se mi čekat, raději bych to něčím pokropil co nejdřív...
EDIT: Jsou to svilušky, kurvy jedny, zítra to jdu sříkat doufám, že už není pozdě...
Prožrané bude od housenek atd. Myslím, že takový Biool by mohl udělat ochranu, aby jim to nechutnalo, obsahuje olej, který by mohl udělat ochranný film.
Ahoj,
už včera jsem si u jedné mé květinky všiml že má pár zkroucených lístků,ale květinka se i docela liší vzhledem v porovnání se stejným modelem,může to bejt nějaká mutace? Je to normální? Delší 2 FastBudi lístky zkroucené nemají...
Pro porovnání,na obou fotká jsou stejné modely ale ten s temi zkoucenými lístky se od nich docela liší,poraďte prosím
mam problem s listy, objevuji se tmave skvrnky a jakoby carky.. podle me to vypada na nejakeho skudce. Horni listy jsou v poradku, objevuje se to jen na spodnich listech. Pestuji venku na balkone, zatim jsem zadne hnojivo nepridaval a ph je zhruba 6 (mereno lakmusovym papirkem).