Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
fisHunter
Stálý Člen

Karma uživatele fisHunter - 40% PěstitelskáKarma uživatele fisHunter - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 593

Prosim poradte cim to muze byt
je to na jedne kytce z mnoha ktere maji pomerne stejne podminky

Old Post 01-07-2013 v 00:47 AM
fisHunter je offline   Profil uživatele fisHunter   Find more posts by fisHunter   Foto galerie člena fisHunter   Click here to Send fisHunter a Private Message   Add fisHunter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 594

To vypada na trasnenky ale nevidim tam cerny tecky , rkni zespodu na listy jestli se tam neco nehejbe , je kazda kytka jinej druh?

Old Post 01-07-2013 v 00:55 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fisHunter
Stálý Člen

Karma uživatele fisHunter - 40% PěstitelskáKarma uživatele fisHunter - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

Ano druhy jsou odlisne

Old Post 01-07-2013 v 02:08 AM
fisHunter je offline   Profil uživatele fisHunter   Find more posts by fisHunter   Foto galerie člena fisHunter   Click here to Send fisHunter a Private Message   Add fisHunter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Creed
Stálý Člen

Karma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 596

Ví někdo co to je? Tipoval bych to na plíseň, připadá mi že pod listem je jenom hlína.

Dál tam mám na ostatních listech malé bílé tečky, které ovšem můj mobil nedokázal zachytit. Co to může být?

Plus mi to něco nenápadně ožírá. viz poslední fotka.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1044241_572735519435246_1723702601_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1044241_572735529435245_167829283_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1044241_572735546101910_846257226_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1001473_572745992767532_1468571763_n.jpg

Old Post 01-07-2013 v 14:32 PM
Creed je offline   Profil uživatele Creed   Find more posts by Creed   Foto galerie člena Creed   Click here to Send Creed a Private Message   Add Creed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 597

Zdar,
plíseň to nebude, něco chybí nebo přebývá, to bych venku asi ted nehrotil.
Ty tečky by mohly být svilušky ale fotky jsou dost mizerný a to ožraný bude nějaká housenka.
Stříkni to něčím proti škúdcům

K těm sviluškám, mrkni ke stonku a větvím u stonku jestli tam nenajdeš pavučinky.

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 01-07-2013 v 18:42 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Creed
Stálý Člen

Karma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 598

Díky...
Pavučiny tam nejsou ale co jsem se díval na obrázky tak by to měly být svilušky...
Existuje něco co je zároveň na svilušky i na housenky?

Old Post 01-07-2013 v 20:12 PM
Creed je offline   Profil uživatele Creed   Find more posts by Creed   Foto galerie člena Creed   Click here to Send Creed a Private Message   Add Creed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stockyslavia
Nový Člen

Karma uživatele stockyslavia - 0% Pěstitelská

Zdraví Problém s listy....v pařníku/skleníku Příspěvek č. 599

Prosím poraďte.....mám druhý měsíc ve skleníku s foliovou střechou deset kytek a druhý týden se mi začínají dělat na listech žluto hnědý fleky a postupem času seschnou úplně a ne jen na spodních listech....viz. foto ....Ty bílé stopy jsou od kuprikolu,neboť podezření na plíseň,ale po týdnu nenastala takřka žádná změna,jinak hnojím jednou za týden a to s vitamíny od HESI,samozřejmě podle tabulek a vlastních zkušeností ....Pak mě tedy napadá klima ve vnitřku a to že jim nesvědčí taková vlhkost....mám v plánu udělat větší otvory,ať to luftuje ....Prosím poraďte ,nebo jestli to takhle půjde dál.....tak úroda bude chudá :-(

Old Post 02-07-2013 v 09:54 AM
stockyslavia je offline   Profil uživatele stockyslavia   Find more posts by stockyslavia   Foto galerie člena stockyslavia   Click here to Send stockyslavia a Private Message   Add stockyslavia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 600

Mám problém s listami na jednej kytke. Dlhší čas nemali vodu tak neviem či nie je problém práve v tom.
Sorry za kvalitu fotené síce dobrým mobilom ale fotky mi fotí v malých rozmeroch neviem prečo :/
Už by mali byť fotky ok

Naposledy upravil 08-07-2013 v 10:58 AM

Old Post 02-07-2013 v 14:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Re: Problém s listy....v pařníku/skleníku Příspěvek č. 601

citace:
Původní příspěvek od stockyslavia
Prosím poraďte.....mám druhý měsíc ve skleníku s foliovou střechou deset kytek a druhý týden se mi začínají dělat na listech žluto hnědý fleky a postupem času seschnou úplně a ne jen na spodních listech....viz. foto ....Ty bílé stopy jsou od kuprikolu,neboť podezření na plíseň,ale po týdnu nenastala takřka žádná změna,jinak hnojím jednou za týden a to s vitamíny od HESI,samozřejmě podle tabulek a vlastních zkušeností ....Pak mě tedy napadá klima ve vnitřku a to že jim nesvědčí taková vlhkost....mám v plánu udělat větší otvory,ať to luftuje ....Prosím poraďte ,nebo jestli to takhle půjde dál.....tak úroda bude chudá :-(

Previcur Energy a nebo Likvidátor pudních chorob http://www.zahradkar-ola.cz/e-shop/...ich-chorob-10ml , oboje je do zálivky a na postřik. Vypadá to na bramborovou plíseň, to by bylo celkem brzo po nich. Otvory udělej, když je plíseň, je třeba jí to zkomplikovat.

Grow Max 150W

Old Post 02-07-2013 v 15:18 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 602

citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Mám problém s listami na jednej kytke. Dlhší čas nemali vodo tak neviem či nie je problém práve v tom.
Sorry za kvalitu fotené síce dobrým mobilom ale fotky mi fotí v malých rozmeroch neviem prečo :/

http://www.agromanualshop.cz/previcur-energy-1-l/
Stejný případ, jako výše...

Grow Max 150W

Old Post 02-07-2013 v 15:20 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 603

to mi pomôže jedine chemka za 2 tisícky ? :/

Old Post 02-07-2013 v 19:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Creed
Stálý Člen

Příspěvek č. 604

Dnes jsem se díval na ty bílé tečky jak jsem psal víše, a je to vlastně prožraný list, jde vidět skrz skrz list. Jsou to ty svilušky? Zítra to budu moct vyfotit nomálním fotákem, ale nechce se mi čekat, raději bych to něčím pokropil co nejdřív...

EDIT: Jsou to svilušky, kurvy jedny, zítra to jdu sříkat doufám, že už není pozdě...

Naposledy upravil Creed 02-07-2013 v 22:28 PM

Old Post 02-07-2013 v 19:31 PM
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 605

citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
to mi pomôže jedine chemka za 2 tisícky ? :/

Tak samozřejmě nepotřebuješ velko balení :-) , stačí ti za 39,- malé :-)

Grow Max 150W

Old Post 03-07-2013 v 09:46 AM
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 606

citace:
Původní příspěvek od Creed
Dnes jsem se díval na ty bílé tečky jak jsem psal víše, a je to vlastně prožraný list, jde vidět skrz skrz list. Jsou to ty svilušky? Zítra to budu moct vyfotit nomálním fotákem, ale nechce se mi čekat, raději bych to něčím pokropil co nejdřív...

EDIT: Jsou to svilušky, kurvy jedny, zítra to jdu sříkat doufám, že už není pozdě...

Prožrané bude od housenek atd. Myslím, že takový Biool by mohl udělat ochranu, aby jim to nechutnalo, obsahuje olej, který by mohl udělat ochranný film.

Grow Max 150W

Old Post 03-07-2013 v 09:50 AM
Smart
Stálý Člen

Karma uživatele Smart - 77% PěstitelskáKarma uživatele Smart - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 607

Ahoj,
už včera jsem si u jedné mé květinky všiml že má pár zkroucených lístků,ale květinka se i docela liší vzhledem v porovnání se stejným modelem,může to bejt nějaká mutace? Je to normální? Delší 2 FastBudi lístky zkroucené nemají...
Pro porovnání,na obou fotká jsou stejné modely ale ten s temi zkoucenými lístky se od nich docela liší,poraďte prosím

.

Old Post 03-07-2013 v 14:20 PM
Smart je offline   Profil uživatele Smart   Find more posts by Smart   Foto galerie člena Smart   Click here to Send Smart a Private Message   Add Smart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pestitel-lama
Nový Člen

Karma uživatele pestitel-lama - 0% Pěstitelská

asi skudci ? Příspěvek č. 608

Zdravim zkusene pestitele!

mam problem s listy, objevuji se tmave skvrnky a jakoby carky.. podle me to vypada na nejakeho skudce. Horni listy jsou v poradku, objevuje se to jen na spodnich listech. Pestuji venku na balkone, zatim jsem zadne hnojivo nepridaval a ph je zhruba 6 (mereno lakmusovym papirkem).

Poradite nekdo co s tim ?
diky!

Old Post 03-07-2013 v 19:48 PM
pestitel-lama je offline   Profil uživatele pestitel-lama   Find more posts by pestitel-lama   Foto galerie člena pestitel-lama   Click here to Send pestitel-lama a Private Message   Add pestitel-lama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás