Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Jak na spravné klíčení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 593

Davám do substrátu, pod zářivky, pruměr tak 23 stupňů 95% úspěšnost, nějaký vatičky a podobně jsem už odpískal.

Old Post 22-04-2011 v 13:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeze
Nový Člen

Karma uživatele Freeze - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 594

zdravim hoši, potřebuju poradit , myslíte že mužu normalně semena dat zatim do holé vody a až puknou tak do hlíny.:??

Old Post 28-04-2011 v 10:25 AM
Freeze je offline   Profil uživatele Freeze   Find more posts by Freeze   Foto galerie člena Freeze   Click here to Send Freeze a Private Message   Add Freeze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

citace:
Původní příspěvek od Freeze
zdravim hoši, potřebuju poradit , myslíte že mužu normalně semena dat zatim do holé vody a až puknou tak do hlíny.:??

Niečo tým urýchliš, ale či je to potrebné??

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 28-04-2011 v 10:49 AM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 596

citace:
Původní příspěvek od Freeze

Jasně že můžeš, hlavně je v tý vodě nenechávej moc dlouho, dva dny stačej.

Old Post 28-04-2011 v 11:23 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

HM Příspěvek č. 597

Ahoj ,

můžu dát semínka z ubrousku do hlíny i když ještě nevyklíčila ?Z 10 po třech dnech 1 vylezlo.

Old Post 05-05-2011 v 09:08 AM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pongo
Stálý Člen

Karma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 598

:TAgra1

jistě, že můžeš, ale moc šáncí už jim nedávej.... Většinou vylezou do 48 hodin .... jistě, že jsou i vyjímky, ale nechce se mi věřit, že by těch vyjímek bylo 9

! PAL TO !

první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká

Tundra ve skleníku supported by Atami - sklizeno

Fruit and Critical Jack + B.Lee + MicroMachine ve skleníku supported by BioBizz - všechno kvete, něco dojíždí

FD, Shiva Skunk, The Ultimate, WR ... v lese u zajíců

Old Post 05-05-2011 v 09:38 AM
Pongo je offline   Profil uživatele Pongo   Find more posts by Pongo   Foto galerie člena Pongo   Click here to Send Pongo a Private Message   Add Pongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 599

Díky snad to bude ok Další dám raději rovnou do země přece jen zem je zem .

Old Post 05-05-2011 v 09:50 AM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ka'n'ja
Stálý Člen

Karma uživatele Ka'n'ja - 25% PěstitelskáKarma uživatele Ka'n'ja - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 600

tagra1:
obvykle to bývá jak píše Pongo, ale nevzdávej to. Já sem letos měl jednu sérii, 25 semen F2 Durbanu tady od jednoho člena, a jsem taky zastánec dát přímo do hlíny, vylezly po týdnu a půl jen dvě. Ostatní jsem vyvrtal, obvykle ani nepuklé, dal je mezi usbrousky, přidal trochu peroxidu, a ejhle, vylelo jich dalších 16.
Ale je fakt, že spíš se stane, že když to do tejdne nevyleze ze substrátu, tak to už nevyleze vůbec. Semínko které má vyklíčit obvykle vyklíčí a pokud nemrzne tak je docela jedno kde je.

rum rum nezavazne

Old Post 08-05-2011 v 08:06 AM
Ka'n'ja je offline   Profil uživatele Ka'n'ja   Find more posts by Ka'n'ja   Foto galerie člena Ka'n'ja   Click here to Send Ka'n'ja a Private Message   Add Ka'n'ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sony
Nový Člen

Karma uživatele Sony - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 601

26.4. som zasadila pet guličiek Mazaru od DP do Jiffy.Po troch dnoch mi vyliezlo prvé,na piaty den druhé semiačko.A od tej doby márne kontrolujem každý den,kedy sa ukážu dalsie.Najhorsšie na tom je,že vobec neviem,kde som urobila chybu?Na dne je stále tak 2-3 milim.vody,ph je 5-5,5 a teplota je stabilných 20stupnov.Moze mi dakto skúsený poradit,alebo už z toho nič nebude?

Aspon niekedy je svet krásný

Old Post 08-05-2011 v 16:09 PM
Sony je offline   Profil uživatele Sony   Find more posts by Sony   Foto galerie člena Sony   Click here to Send Sony a Private Message   Add Sony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 602

citace:
Původní příspěvek od Sony
26.4. som zasadila pet guličiek Mazaru od DP do Jiffy.Po troch dnoch mi vyliezlo prvé,na piaty den druhé semiačko.A od tej doby márne kontrolujem každý den,kedy sa ukážu dalsie.Najhorsšie na tom je,že vobec neviem,kde som urobila chybu?Na dne je stále tak 2-3 milim.vody,ph je 5-5,5 a teplota je stabilných 20stupnov.Moze mi dakto skúsený poradit,alebo už z toho nič nebude?

Ahoj myslím si že to bude tou vodou

Old Post 08-05-2011 v 16:56 PM
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 603

citace:
Původní příspěvek od Ka'n'ja
tagra1:
obvykle to bývá jak píše Pongo, ale nevzdávej to. Já sem letos měl jednu sérii, 25 semen F2 Durbanu tady od jednoho člena, a jsem taky zastánec dát přímo do hlíny, vylezly po týdnu a půl jen dvě. Ostatní jsem vyvrtal, obvykle ani nepuklé, dal je mezi usbrousky, přidal trochu peroxidu, a ejhle, vylelo jich dalších 16.
Ale je fakt, že spíš se stane, že když to do tejdne nevyleze ze substrátu, tak to už nevyleze vůbec. Semínko které má vyklíčit obvykle vyklíčí a pokud nemrzne tak je docela jedno kde je.

Tak kromě jedné všechny venku.Dala jsem je také do JiffyTakže z těch deseti jedna nic.Dohromady jich bylo 35.33 venku .

Old Post 08-05-2011 v 17:01 PM
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 604

citace:

Nejsem žádný expert,ale já Jiffy nechám nasát vodou ,potom dám semínko .Každý den kontroluji nezalévám přímo bud pokropím,nebo do malé misky dám vodu a každou Jiff vemu a nechám nasát ihned zase postavím do sucha.

Old Post 08-05-2011 v 17:06 PM
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 605

citace:
Původní příspěvek od tagra1

Ahoj myslím si že to bude tou vodou
Ako vodou?Mám zlé ph?

Old Post 08-05-2011 v 17:07 PM
Sony je offline   Profil uživatele Sony   Find more posts by Sony   Foto galerie člena Sony   Click here to Send Sony a Private Message   Add Sony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 606

citace:
Původní příspěvek od tagra1

Nejsem žádný expert,ale já Jiffy nechám nasát vodou ,potom dám semínko .Každý den kontroluji nezalévám přímo bud pokropím,nebo do malé misky dám vodu a každou Jiff vemu a nechám nasát ihned zase postavím do sucha.
Postup mám taký istý,len s tým rozdielom,že Jiffy sú stále vo vode.

Old Post 08-05-2011 v 17:10 PM
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 607

citace:

nech to ještě pár dní, některým to trva .. pokud ne tak se tam opatrně podívej a uvydíš

Old Post 08-05-2011 v 17:13 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 608

citace:

Právě to je ten problém,že je Jiffy ve vodě

Old Post 08-05-2011 v 17:13 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás