Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jistě, že můžeš, ale moc šáncí už jim nedávej.... Většinou vylezou do 48 hodin .... jistě, že jsou i vyjímky, ale nechce se mi věřit, že by těch vyjímek bylo 9
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
tagra1:
obvykle to bývá jak píše Pongo, ale nevzdávej to. Já sem letos měl jednu sérii, 25 semen F2 Durbanu tady od jednoho člena, a jsem taky zastánec dát přímo do hlíny, vylezly po týdnu a půl jen dvě. Ostatní jsem vyvrtal, obvykle ani nepuklé, dal je mezi usbrousky, přidal trochu peroxidu, a ejhle, vylelo jich dalších 16.
Ale je fakt, že spíš se stane, že když to do tejdne nevyleze ze substrátu, tak to už nevyleze vůbec. Semínko které má vyklíčit obvykle vyklíčí a pokud nemrzne tak je docela jedno kde je.
26.4. som zasadila pet guličiek Mazaru od DP do Jiffy.Po troch dnoch mi vyliezlo prvé,na piaty den druhé semiačko.A od tej doby márne kontrolujem každý den,kedy sa ukážu dalsie.Najhorsšie na tom je,že vobec neviem,kde som urobila chybu?Na dne je stále tak 2-3 milim.vody,ph je 5-5,5 a teplota je stabilných 20stupnov.Moze mi dakto skúsený poradit,alebo už z toho nič nebude?
Původní příspěvek od Sony 26.4. som zasadila pet guličiek Mazaru od DP do Jiffy.Po troch dnoch mi vyliezlo prvé,na piaty den druhé semiačko.A od tej doby márne kontrolujem každý den,kedy sa ukážu dalsie.Najhorsšie na tom je,že vobec neviem,kde som urobila chybu?Na dne je stále tak 2-3 milim.vody,ph je 5-5,5 a teplota je stabilných 20stupnov.Moze mi dakto skúsený poradit,alebo už z toho nič nebude?
Původní příspěvek od Ka'n'ja tagra1:
obvykle to bývá jak píše Pongo, ale nevzdávej to. Já sem letos měl jednu sérii, 25 semen F2 Durbanu tady od jednoho člena, a jsem taky zastánec dát přímo do hlíny, vylezly po týdnu a půl jen dvě. Ostatní jsem vyvrtal, obvykle ani nepuklé, dal je mezi usbrousky, přidal trochu peroxidu, a ejhle, vylelo jich dalších 16.
Ale je fakt, že spíš se stane, že když to do tejdne nevyleze ze substrátu, tak to už nevyleze vůbec. Semínko které má vyklíčit obvykle vyklíčí a pokud nemrzne tak je docela jedno kde je.
Tak kromě jedné všechny venku.Dala jsem je také do JiffyTakže z těch deseti jedna nic.Dohromady jich bylo 35.33 venku .
Původní příspěvek od Sony 26.4. som zasadila pet guličiek Mazaru od DP do Jiffy.Po troch dnoch mi vyliezlo prvé,na piaty den druhé semiačko.A od tej doby márne kontrolujem každý den,kedy sa ukážu dalsie.Najhorsšie na tom je,že vobec neviem,kde som urobila chybu?Na dne je stále tak 2-3 milim.vody,ph je 5-5,5 a teplota je stabilných 20stupnov.Moze mi dakto skúsený poradit,alebo už z toho nič nebude?
Nejsem žádný expert,ale já Jiffy nechám nasát vodou ,potom dám semínko .Každý den kontroluji nezalévám přímo bud pokropím,nebo do malé misky dám vodu a každou Jiff vemu a nechám nasát ihned zase postavím do sucha.
Nejsem žádný expert,ale já Jiffy nechám nasát vodou ,potom dám semínko .Každý den kontroluji nezalévám přímo bud pokropím,nebo do malé misky dám vodu a každou Jiff vemu a nechám nasát ihned zase postavím do sucha.
Postup mám taký istý,len s tým rozdielom,že Jiffy sú stále vo vode.