Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi hermac co?Kytky normalne kvetou a ted se tam objevili ty kvetouci kule..a hned 3 kytky vedle sebe,dojeb
omlouvam se za kvalitu fotky,je to foceno mobilem...
Ty dve sračky na levo sou kuličky kery kvetou a lítá z nich pil ale na to napravo je normální palice......to bude hermafrodti co??
Ptám se na to nebot´ s těma zmrdama nemam moc skušenosti, pestuju druhým rokem a loni jsem se s tím nesetkal, a letos...většina tohle to!!! zprva sem na to sral a zjistil sem ze misto palic budu mít tak kilo semínek.....mám jeste jednu kytku na ktere se ty kuličky zacli teprv delat tak to hlídam a hned je trhám, chci se zeptat jestli to má cenu....a vubec jestli je to normální nebot se mi fakt letos tehle zmrdů podařila vypěstovat drtivá většina.