Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj mam problem s listama --> zbarvuji se do tmavě červena až do žluta a schnou jim konce, muze to byt tim ze jsem snizoval ph kyseinou fosforecnou a spatne jsem to rozmichal? že je ta kyselina popalila? jinak pěstujuv biobiz allmix 6,5 L květníky a hnojím alga bloom
přeji pěkný den,dělám vše podle rad kytičte se opravdu více daří ale lístký pořád žloutnou a šednou až nakonec zbělají nemá někdo nějaký nápad čím to je :?
Původní příspěvek od Freezecz přeji pěkný den,dělám vše podle rad kytičte se opravdu více daří ale lístký pořád žloutnou a šednou až nakonec zbělají nemá někdo nějaký nápad čím to je :?
...a to je jen na jedne kytce , napis teplotu jakou mas a vlhkost , zalejvas to odstatou vodou ?
citace:
Původní příspěvek od aminem nevite cim mohlo byt toto sposobene??? zeby malo vapnika?
No to vypada na neco jineho , střikas ty listy necim , medium je hlína ???
No to vypada na neco jineho , střikas ty listy necim , medium je hlína ???
Napiste pořešime , cau Hlava
nicim nestrikam , medium hlina za 1 euro z niakeho hornbachu, semicka noname (nasiel som rastlinku v lese a zobral som semiacka) , faza 18/6 , no a zacala mi kvest na hornych 3 poschodiach, nehnojim,
nie, mam ju v PC boxu a je len jedna a spravil som z nej 2 klony ,ale iba jeden prezil,je to pod usporkov niakov tesco 1350 lm 23 watt a taketo listy su iba na jednom poschodi
...no tak je urvi prolej to čistou vodou ,aspon 3x objem kvetinače a pak to nech vyschnout , no a chtelo by to nejakej vzduch a trochu dusiku v zalivce potom , uz by to delat nemelo , Hlava
teraz tam mam len odtah 8cm 12 V PC vetrak, mal som aj ofuk ale vtedy sa mi listy tocili lebo bol prilis silny a rastlina prilis mala ,tak som ho dal prec a teraz si idem zohnat niaky slabsi ventilator na ofuk. jo inak teplota v boxu den : 24-25 C , vlhkost nemeriam
Minulej rok, pár týdnů před plánovanou sklizní, se mi takhle začaly točit listy nahoru a usychaly. Rád bych s vaší pomocí zjistil, čím to bylo, abych se letos vyvaroval chyb. Měl jsem 2 kytky na balkoně (no name a ice), slunce na ně svítilo od rána do cca. 14 hodin a dělalo to u obou (u no name dřív a víc). Byly v substrátu pro pokojové rostliny (bez perlitu a jiných důležitých věcí) a hnojil jsem to nějakým dusíkatým hnojivem, které jsem našel doma. Předem díky za odpovědi.
Původní příspěvek od scorpicco Minulej rok, pár týdnů před plánovanou sklizní, se mi takhle začaly točit listy nahoru a usychaly. Rád bych s vaší pomocí zjistil, čím to bylo, abych se letos vyvaroval chyb. Měl jsem 2 kytky na balkoně (no name a ice), slunce na ně svítilo od rána do cca. 14 hodin a dělalo to u obou (u no name dřív a víc). Byly v substrátu pro pokojové rostliny (bez perlitu a jiných důležitých věcí) a hnojil jsem to nějakým dusíkatým hnojivem, které jsem našel doma. Předem díky za odpovědi.
No to ti oschlo protoze mala vlhkost a do toho tam mas třásnenky , tak se nediv jak to vypada , jelikoz konec kvetu nestrikej to chemkou , pouzij neco bio , mozna radsi nic... cau Hlava
No to ti oschlo protoze mala vlhkost a do toho tam mas třásnenky , tak se nediv jak to vypada , jelikoz konec kvetu nestrikej to chemkou , pouzij neco bio , mozna radsi nic... cau Hlava