Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl bych vám ukázat že za oknem to jde(a víc než dobře)chceto jenom vybrat tu správnou odrůdu a zatemňovat.já jsem vyzkoušel g13.tuhle odrůdu jsem si zamiloval,jde sice o méně vynosnou odrůdu,ale zato tvoří neuvěřitelně tvrdy palice,který jsou neuvěřitelně obaleny pryskyřicí a ta chuť. teď se trochu rozepíšu o pěstování.Slunce mi svíťi cca 5 hodin deně(z počátku jsem si řikal že je to málo ale bylo to Ok.)okna máme Pvc.kvěťináč sem měl asi 2,5L,hlíná je obyčejná + perlit+npk(granulovaný)hnojiva:Ah1,2,3 + green sensation(plagron),
2.foto 20den růstu.jde o to pořádně to roztahat do šírky,já použíl kolinka z grow shopu,ale lepsí varianta je vazačskej drát.nejprve sem po obvodu květináče udělal dirky(ktomu jsem vázal drát a ohejbal větvičky.Pak už byl obvod kvetináče malej(větve byly daleko od květínáče a když sem je chtěl stahnou drátkem tak sem je okorát ohnul,což mi moc nepomohlo)tak mě napadlo ke květináči přidělat hranoly cca 2,5 cm,dlouhy byly asi 40cm provrtal jsem je na příč vrtakem a ktomu sem zase přípevnil drát.ted sem mohl krásn stahnout dolu i ty nejdelší větve.docela se mi to osvědčilo ve finále měla kytka na výšku tak cca 30cm(což je paráda pokud bydlíte v 3patře a bojíte se zvýdavych sousedu jako já)
3foto,,19.6.09 1 den na 12/12h,,,zatemnoval jsem ve skříni.slunce si užívaly od 7 rána do 7 večera..ale občas se stalo že sem to nestihl nebo sem je dal do skříne až o 2-3 hodiny pozdějš ale nic zásadního se nestalo
6,,foto 38 den 12/12h,,, bohužel jsem nefotil sušinu(ted toho lituju)ale pár slov to snad vynahradí..kytku jsem setnu asi v 55 dnu,celková váha byla cca 30g,ale tenhle rok tohle číslo trumfnu aspon o polovinu.ale i za těch 30g sem rád,kdokoliv to ochutnal tak nevěřil že sem to vypěstoval za oknem a každej chválil chut a učinek,ted naky chyby ktery sem udělal:1)malej květináč(chtěl jsem aby to bylo co nejmín videt,,větší květináč=větší výška,tenhle rok mám v plánu truhlík)
2)zapomínal jsem sundavat drát,mělo to za následek že mi ten drát zarůstal do stonku a kolem se tvořily boule atd)
3)svilušky!!!já vůl jsem zamomínal napadeny ostříhaný listy vyhazovat a válely se mi v pokoji,pak sem se divil že furt nic nepomáhá.
Toť můj příbech z G13 Fr x Oc ,,snad se bude libit.. měj te se !ZAU!
Tak tadyk něco z Windooru... (úplně vlevo je vlastní klon z Shamana, pak Early girl kterou mě někdo venku přeštípl napůl -tak sem si ju dal domu, no a vpravo Shaman)