Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jasně Regéčko je fakt dobrý,prostě je to jasným odrazem toho jak se Bob cítil...i když někdy trochu moc politický!Ale stejně ta hodba,to je klídek a pohoda,když tohle člověk poslouchá tak nemuže být nasranej!A proto Hip Hop-em vyjadřuju to co sere mě! XYZ-peace
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Takze Paul Van Dyk, Nase Vec, Orionek,PsH,Chaozz,divokej zapad,
Spatnej Wliv,KL Emsis,Dizzastar a vzasade vsechen ceskej HiP HoP,
A proste nic jinyho nes HiP HoP a jenom hip hop.
2all: Hip hop je super, kdyz je kvalitni. Wutang klasika..a dobry jsou
taky Tribe called quest..z tuzemský scény nevim, ale zdá se mi, ze nasi
slovensti braťa maji lepsi hip-hop, nez tady u nas..jakej je rozdíl
mezi Orionem a PSH nevim, kazdopadně jsem Oriona slyšela jednou
a stačilo mi to. stupidní texty a klipy s polonahejma buchtama-MTV,
o to se asi snazi vizuelně, navic mluvi jako by ani nedodělal základku...
Naše věc taky super..
Mozna jsem trochu staromodni,ale nejradeji mam Skunk Anansie (ten skunk v nazvu je ciste nahodny), tahle hudba me chytla uz davno a kdyz potrebuju nabrat energii,pustim si prave tohle.Skoda ze uz se rozpadli.
REGGAE RAGGA RULES !!!!!!! poslouchejte samo co chcete, ale roots reggae, dub a ragga je nejlepší - pak ještě ňáký ragga jungly a DnB a někdy taky EMO.... tak zdar hulení a poslouchání 8-))))))