Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejčastěj konzumuju ze skla. Teď jsem už 3týden na neschopence a je to peklo Každej den tak 6kyblů, dycky dva hned po sobě, chvilku kočíruju tropy a pak už je mi fajn
taky jsem si koupil pár sklíček... jakože na koštovačku po sklizni... nooo potaháníčko parádní, je cítit chuť, vůně, narvu další... nooo bomba, narvu další noo a pak si konečně ubalím stovkový sólíčko a vyhulím si hlavu.
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Já mnám teda nejraději Jointa, nepohrdu ani sklínkou. Z Bonga Vaporizeru a jiných věcí co jste tu napsali jsem ještě nehulil. Jo kámoška měla takovou malou vodničku co vypadala jako malá lahev od CocaColy.
Na učnáku jsme jednou vzali kýbl, pet lahev narvali hrdlo ponořili zapálili a pomalu zvedaly láhev, ta se naplnila kouřem sundalo se z hrdla kotel strčilo do pusy a hurá dolů ponořit. Byl to pěknj nářez.
John
Hledám přátele kuřáky Marihuany z Brna a okolí. Jsem tu nový a nemám s kým hulit. Kdo má zájem tak PM.
Vodne bonga, jointy uz davno tak neslapu ako kedysi, nechapem ludi, ktori ficia iba na jointoch, vobec to nerobi take stavy a spotreba huliva v jointe je enormna, oproti bongam.
Původní příspěvek od Korag Vodne bonga, jointy uz davno tak neslapu ako kedysi, nechapem ludi, ktori ficia iba na jointoch, vobec to nerobi take stavy a spotreba huliva v jointe je enormna, oproti bongam.
Nehledim,co je v mode..osobne preferuju jenom jointy (bez tabaku),ubalis a vklidu vychutnavas..tim nerikam,ze si se znamyma nedam bongo,ale u me na prvnim miste je joint..
Ja vobec neuvazujem nad tym co je v mode a co nie(to mi skor pride ze jointy su viac v mode) ale uz mi to proste neslape ako kedysi cez jointy, som zvyknuty na bongo, pri ktorom je aj ovela mensia spotreba ganje, samozrejme na sklizen si aj ja rad balim brcka , ale v nudzovom rezime jednoznacne bonga .
Původní příspěvek od Korag Ja vobec neuvazujem nad tym co je v mode a co nie(to mi skor pride ze jointy su viac v mode) ale uz mi to proste neslape ako kedysi cez jointy, som zvyknuty na bongo, pri ktorom je aj ovela mensia spotreba ganje, samozrejme na sklizen si aj ja rad balim brcka , ale v nudzovom rezime jednoznacne bonga .
To se mi nezdá, sice už nějakej čas více méně nehulím, ale soused hulí výhradně bongy a jeho spotřeba je G na jedno zhulení 2 osob. V jointu je to G na zhulení klidně 5 osob