Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osobně mi přijde lepší doma předpěstovat, dělám to tak už několik let a neměnil bych. Některé kiti, ikdyž naklíčí a popovylezou, jednoduše uschnou, proto když už je pak dávám out,vím, že porostou.
Tak konečně se to stalo... rozpoznávání holek a kluků. nevim proč jsem kolem toho dycky tak nadělal a bál se toho ...
Je to snadné koule x bílé blizny.
Objevil jsem kluka při malé kontrole po dešti...bratřínek si vzal na starost úlohu kata jen co jsem se mu šel pochlubit že mám kluka tak mi ho zlomil
1.fotka:Samec momentálně mrtvý, 5 pater(!) toho oranžového fleku si nevšímejte jsem trošku divný co kdyby mě poznal někdo podle kraťasů?
2.fotka balkónek je tam vidět několik kytek většinu jsem rozpoznal jako samice u některých furt nevim...
(edit: omluvte prosím nízkou kvalitu fotek a máznutí foceno mobilem,i když 2megapixelem )
Tak letos jsme sehnal nebulu, tak jedu nebulu. Z 20 řízků jeden KO, dva tři horší a zbytek dle referencí a dle oka roste OK.
Ale celkem rozdíly mezi jednotlivejma řezama. Na příští rok bych rád co nejenergičtější outdoor odrůdu a řezy si přes zimu nadělal sám. Má někdo nějakej tip?
Tady přidávám fotky mých kytek, jsou to no name.
Bohužel jsem některé musel dát ven i docela malé - měly asi 5 cm, ale jak je vidět, tak to rozdejchaly.
Jinak pro prevenci jsem okolo nasypal Vanish proti slimákům a koukněte se jak zabral. Takovýho slizu od mrtvých plžů..... bleee
Hm to je zaujímavé, ale aj tak by nemali až ked sa zmeni fotoperioda, a este som chcel, že ako daleko mas od seba nasadene kyti??? niekde som cital že by mali byť tých 50cm od seba, aj som to tak urobil ale zda sa mi to malo... rastu mi kriki a zavadzaju si, idu viac do vysky, ale inak su take velke že sa mi ani nemestia do fotaku :-) , keby som tak vedel že ktore su samce hned by to bolo lepsie, mohol by som to preriediť