Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 34 35 36 37 38 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
tetanospasmin
Nový Člen

Karma uživatele tetanospasmin - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 561

Ty mušky jsou nejspíše smutnice.
No a ty listy: napadá mě jedině vápník. Zkus jít s pH na 6,3

Old Post 24-06-2013 v 20:15 PM
tetanospasmin je offline   Profil uživatele tetanospasmin   Find more posts by tetanospasmin   Foto galerie člena tetanospasmin   Click here to Send tetanospasmin a Private Message   Add tetanospasmin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lashek
Nový Člen

Karma uživatele Lashek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 562

citace:
Původní příspěvek od tetanospasmin
Ty mušky jsou nejspíše smutnice.
No a ty listy: napadá mě jedině vápník. Zkus jít s pH na 6,3

Dekuji za radu.

Old Post 24-06-2013 v 20:19 PM
Lashek je offline   Profil uživatele Lashek   Find more posts by Lashek   Foto galerie člena Lashek   Click here to Send Lashek a Private Message   Add Lashek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marekSVK
Stálý Člen

Karma uživatele marekSVK - 4% PěstitelskáKarma uživatele marekSVK - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 563

zdravím.prosím ak má niekto zaujem o jeden pohlad,je to jack herer 15 den rastu,cfl 125w dual,hnojene plagron AG iba 2 ml/l, PH pody neviem, ph vody 7 - 7.5..na vrchných listoch sa objavujú nejaké dierky aj listy sa deformujú ,sú to moje prvé rastlinky a dost ma to serie, dakujem vopred ak niekto zareaguje, ak nie neva

Old Post 25-06-2013 v 12:47 PM
marekSVK je offline   Profil uživatele marekSVK   Find more posts by marekSVK   Foto galerie člena marekSVK   Click here to Send marekSVK a Private Message   Add marekSVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 564

mas to vpohode. PH zkus drzet po 7. Pestujes v "hline" vid? casto pouzivej enzym -

je to koníček

Old Post 25-06-2013 v 12:51 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marekSVK
Stálý Člen

Karma uživatele marekSVK - 4% PěstitelskáKarma uživatele marekSVK - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 565

no dúfam.že to bude v poho..ano v hline, enzým nemám žiaden,polievam iba odstatou vodou a striedam s plagron AG 2ml/l...

Naposledy upravil marekSVK 25-06-2013 v 18:14 PM

Old Post 25-06-2013 v 13:09 PM
marekSVK je offline   Profil uživatele marekSVK   Find more posts by marekSVK   Foto galerie člena marekSVK   Click here to Send marekSVK a Private Message   Add marekSVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leetsy
Nový Člen

Karma uživatele Leetsy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 566

ja mam taky problem ze spodne najvecsie listy mi zacinaju z kraja troska osichat ale len z jednej strany kvetinky. moze to byt nedostatkom svetla alebo neviete cim?

Old Post 26-06-2013 v 05:59 AM
Leetsy je offline   Profil uživatele Leetsy   Find more posts by Leetsy   Foto galerie člena Leetsy   Click here to Send Leetsy a Private Message   Add Leetsy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jerrygone
Nový Člen

Karma uživatele jerrygone - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 567

citace:
Původní příspěvek od Hopík44
foto
¨

uplne to samý mi delá amnesia haze od RDS, a netusim proc, nedelaji to ale vsechny rostliny, jen pulka, pritom vsem se dostava stejne pece,kdybys zjistil, cím to je dej mi vedet

jerrygone

Old Post 26-06-2013 v 12:03 PM
jerrygone je offline   Profil uživatele jerrygone   Find more posts by jerrygone   Foto galerie člena jerrygone   Click here to Send jerrygone a Private Message   Add jerrygone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pitris
Stálý Člen

Karma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 568

co říkáte tomuto ???

WHITE SATIN a HASHBERRY pod 400w

Old Post 26-06-2013 v 17:36 PM
pitris je offline   Profil uživatele pitris   Find more posts by pitris   Foto galerie člena pitris   Click here to Send pitris a Private Message   Add pitris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 569

Plíseň - k fotu pitrise

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 27-06-2013 v 13:19 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 570

citace:
Původní příspěvek od jerrygone
¨

uplne to samý mi delá amnesia haze od RDS, a netusim proc, nedelaji to ale vsechny rostliny, jen pulka, pritom vsem se dostava stejne pece,kdybys zjistil, cím to je dej mi vedet

Jsem mimo mísu, nahoď !! Vůbec nevím o čem je řeč?

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 27-06-2013 v 13:27 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 571

citace:
Původní příspěvek od pitris
co říkáte tomuto ???

Nejde o nemoc, ale deficit ve výživě, pokud nejde jen o list, který byl dole a neměl světlo.

Grow Max 150W

Old Post 27-06-2013 v 15:45 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Listy po 3tí :( Příspěvek č. 572

Ahoj už jsem zde psal 2x a dostalo se mi odpovědi že buď je to přesoleno ( tak jsem prolíval, a zalil druhý den čistě jen vodou.. - spousta hnojiva vytekla.. ) nicméně to nepomohlo tak jsem zkusil variantu číslo 2 - že mají deficit dusíku.. přihnojil jsme jim malinko a zalíval jsem vždy tak aby trochu vyteklo ven aby toho vážně měli akorát a tady je výsledek.. zhoršuje se to čím dál tím víc :/ prosím o radu
PH: 6.1, EC: něměřím nemám metr, ale udělal jsem proplach takže nebude přesoleno
teplota den :28 noc 23, vlhkost den 53% noc 60% hoky jsou ve 40 dnu květu hnojím AH 2,3 dále enyzmes též od AH ( jendou týdně ) + power zyme na půdu jendou za týden.
1. Celek
2. Přiblíženě

Old Post 28-06-2013 v 17:27 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 573

+ Připojuji ještě 2 fotky
1. další foto listů
2. Nevíte co by to mohlo být ? před 3 dny to začalo vyhánět další patro ? :/ a vypadá to vážně blbě
+ mám 3 kytí 2 jsou již lehce naoranžovělé.. a tato co má ty listy s výhonky ještě skoro vůbec nic model to je OB od DP

Old Post 28-06-2013 v 17:30 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomsmid
Nový Člen

Karma uživatele tomsmid - 0% Pěstitelská

Tak já prostě nevím Příspěvek č. 574

Zdravím pánové od fochu, mám k Vám velkou prosbu, protože už 4 hodiny tu čtu, klikám, koukám a vždy najdu jen podobný ale ve finále jiný problém s odpovědí, nebo spousty nezodpovězených otázek zrovna na to co by mě zajímalo. Ano vím že existuej FAQ ale prostě podle toho nevím a tak se ptám.
Na obrázku je můj problém. Předem řikám a vím že svilušky to nejsou.
Mám skříň 2x 400w, jsem ve 40 dnu květu ve hlíně. Kytek mám 40 a toto se mi stalo asi u třech, každým dnem je vidět zhoršení. Na jedné z nich jsem dnes vystřihl plesnivou palici. A taky nevím, jestli mám mít maličkopootevřené pruduchy do skříně nebo ne? Větrák fouká, přes den cca 25°C a v noci asi málo.

Tom Smid

Old Post 29-06-2013 v 03:20 AM
tomsmid je offline   Profil uživatele tomsmid   Find more posts by tomsmid   Foto galerie člena tomsmid   Click here to Send tomsmid a Private Message   Add tomsmid to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tomsmid! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Re: Listy po 3tí :( Příspěvek č. 575

citace:
Původní příspěvek od Kiddnaped
Ahoj už jsem zde psal 2x a dostalo se mi odpovědi že buď je to přesoleno ( tak jsem prolíval, a zalil druhý den čistě jen vodou.. - spousta hnojiva vytekla.. ) nicméně to nepomohlo tak jsem zkusil variantu číslo 2 - že mají deficit dusíku.. přihnojil jsme jim malinko a zalíval jsem vždy tak aby trochu vyteklo ven aby toho vážně měli akorát a tady je výsledek.. zhoršuje se to čím dál tím víc :/ prosím o radu
PH: 6.1, EC: něměřím nemám metr, ale udělal jsem proplach takže nebude přesoleno
teplota den :28 noc 23, vlhkost den 53% noc 60% hoky jsou ve 40 dnu květu hnojím AH 2,3 dále enyzmes též od AH ( jendou týdně ) + power zyme na půdu jendou za týden.
1. Celek
2. Přiblíženě

Máš to v pořádku, jde o normální odhazování velkých listů na květu.

Grow Max 150W

Old Post 29-06-2013 v 09:32 AM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Re: Tak já prostě nevím Příspěvek č. 576

citace:
Původní příspěvek od tomsmid
Zdravím pánové od fochu, mám k Vám velkou prosbu, protože už 4 hodiny tu čtu, klikám, koukám a vždy najdu jen podobný ale ve finále jiný problém s odpovědí, nebo spousty nezodpovězených otázek zrovna na to co by mě zajímalo. Ano vím že existuej FAQ ale prostě podle toho nevím a tak se ptám.
Na obrázku je můj problém. Předem řikám a vím že svilušky to nejsou.
Mám skříň 2x 400w, jsem ve 40 dnu květu ve hlíně. Kytek mám 40 a toto se mi stalo asi u třech, každým dnem je vidět zhoršení. Na jedné z nich jsem dnes vystřihl plesnivou palici. A taky nevím, jestli mám mít maličkopootevřené pruduchy do skříně nebo ne? Větrák fouká, přes den cca 25°C a v noci asi málo.

Když otočíš list, tak tam najdeš hromady svilušek, takže jde o napadení hmyzem.

Grow Max 150W

Old Post 29-06-2013 v 09:33 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 34 35 36 37 38 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás