Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím.prosím ak má niekto zaujem o jeden pohlad,je to jack herer 15 den rastu,cfl 125w dual,hnojene plagron AG iba 2 ml/l, PH pody neviem, ph vody 7 - 7.5..na vrchných listoch sa objavujú nejaké dierky aj listy sa deformujú ,sú to moje prvé rastlinky a dost ma to serie, dakujem vopred ak niekto zareaguje, ak nie neva
ja mam taky problem ze spodne najvecsie listy mi zacinaju z kraja troska osichat ale len z jednej strany kvetinky. moze to byt nedostatkom svetla alebo neviete cim?
uplne to samý mi delá amnesia haze od RDS, a netusim proc, nedelaji to ale vsechny rostliny, jen pulka, pritom vsem se dostava stejne pece,kdybys zjistil, cím to je dej mi vedet
uplne to samý mi delá amnesia haze od RDS, a netusim proc, nedelaji to ale vsechny rostliny, jen pulka, pritom vsem se dostava stejne pece,kdybys zjistil, cím to je dej mi vedet
Jsem mimo mísu, nahoď !! Vůbec nevím o čem je řeč?
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Ahoj už jsem zde psal 2x a dostalo se mi odpovědi že buď je to přesoleno ( tak jsem prolíval, a zalil druhý den čistě jen vodou.. - spousta hnojiva vytekla.. ) nicméně to nepomohlo tak jsem zkusil variantu číslo 2 - že mají deficit dusíku.. přihnojil jsme jim malinko a zalíval jsem vždy tak aby trochu vyteklo ven aby toho vážně měli akorát a tady je výsledek.. zhoršuje se to čím dál tím víc :/ prosím o radu
PH: 6.1, EC: něměřím nemám metr, ale udělal jsem proplach takže nebude přesoleno
teplota den :28 noc 23, vlhkost den 53% noc 60% hoky jsou ve 40 dnu květu hnojím AH 2,3 dále enyzmes též od AH ( jendou týdně ) + power zyme na půdu jendou za týden.
1. Celek
2. Přiblíženě
+ Připojuji ještě 2 fotky
1. další foto listů
2. Nevíte co by to mohlo být ? před 3 dny to začalo vyhánět další patro ? :/ a vypadá to vážně blbě
+ mám 3 kytí 2 jsou již lehce naoranžovělé.. a tato co má ty listy s výhonky ještě skoro vůbec nic model to je OB od DP
Zdravím pánové od fochu, mám k Vám velkou prosbu, protože už 4 hodiny tu čtu, klikám, koukám a vždy najdu jen podobný ale ve finále jiný problém s odpovědí, nebo spousty nezodpovězených otázek zrovna na to co by mě zajímalo. Ano vím že existuej FAQ ale prostě podle toho nevím a tak se ptám.
Na obrázku je můj problém. Předem řikám a vím že svilušky to nejsou.
Mám skříň 2x 400w, jsem ve 40 dnu květu ve hlíně. Kytek mám 40 a toto se mi stalo asi u třech, každým dnem je vidět zhoršení. Na jedné z nich jsem dnes vystřihl plesnivou palici. A taky nevím, jestli mám mít maličkopootevřené pruduchy do skříně nebo ne? Větrák fouká, přes den cca 25°C a v noci asi málo.
Původní příspěvek od Kiddnaped Ahoj už jsem zde psal 2x a dostalo se mi odpovědi že buď je to přesoleno ( tak jsem prolíval, a zalil druhý den čistě jen vodou.. - spousta hnojiva vytekla.. ) nicméně to nepomohlo tak jsem zkusil variantu číslo 2 - že mají deficit dusíku.. přihnojil jsme jim malinko a zalíval jsem vždy tak aby trochu vyteklo ven aby toho vážně měli akorát a tady je výsledek.. zhoršuje se to čím dál tím víc :/ prosím o radu
PH: 6.1, EC: něměřím nemám metr, ale udělal jsem proplach takže nebude přesoleno
teplota den :28 noc 23, vlhkost den 53% noc 60% hoky jsou ve 40 dnu květu hnojím AH 2,3 dále enyzmes též od AH ( jendou týdně ) + power zyme na půdu jendou za týden.
1. Celek
2. Přiblíženě
Máš to v pořádku, jde o normální odhazování velkých listů na květu.
Původní příspěvek od tomsmid Zdravím pánové od fochu, mám k Vám velkou prosbu, protože už 4 hodiny tu čtu, klikám, koukám a vždy najdu jen podobný ale ve finále jiný problém s odpovědí, nebo spousty nezodpovězených otázek zrovna na to co by mě zajímalo. Ano vím že existuej FAQ ale prostě podle toho nevím a tak se ptám.
Na obrázku je můj problém. Předem řikám a vím že svilušky to nejsou.
Mám skříň 2x 400w, jsem ve 40 dnu květu ve hlíně. Kytek mám 40 a toto se mi stalo asi u třech, každým dnem je vidět zhoršení. Na jedné z nich jsem dnes vystřihl plesnivou palici. A taky nevím, jestli mám mít maličkopootevřené pruduchy do skříně nebo ne? Větrák fouká, přes den cca 25°C a v noci asi málo.
Když otočíš list, tak tam najdeš hromady svilušek, takže jde o napadení hmyzem.