Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sting: ... No pokud se ptas na fialovy palice, tak to podle me udelat nijak nejde, to bud kytky fialovy palice ma nebo nema. (Doufam, ze se nepletu, ale myslim, ze ne =o)
No a pokud se ptas na pestovani tech legalnich fialek... Tak o tom nevim vubec ale vubec nic. =o)
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
caute..
moje miestecko je v narodnom parku,paradne schovane..ku najblizsej ceste je to tak 100metrov cez pichlave krovie..myslim,ze to nenajde nik! rastlinky su medzi krovim roztrusene a svetlo na ne svieti od skoreho rana(5,00) a do cca18,00.
ph pody je tam 7...najblizsia voda asi 200m do strmeho kopca a mna ph 6.
doniesol som tam aj kupeny substrat...vykopal som diery..nasypal substrat...plus pouzivam hnojivo
dufam ze to tento rok vyjde,lebo uz 2x mi niekto vycoroval pole..ludia su svine
Sar: ... A jsi si tim jistej? Ja sam nevim, ale moc se mi nezda, ze by kytka vlivem mrazu zacala produkovat nejaky fialovy barvivo. Videl sem kytky rostly pod lampu klasicky 12/12 a pak 18/6 a byly krasne fialovy i bez zimy. A stejne tak sem nikde nevidel kytku ze ktery by jeden rizek zfialovel a druhej ne. =o)
Ale fakt nevim, je mozny ze mas pravdu ty.
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Původní příspěvek od DeThomas Sar: ... A jsi si tim jistej? Ja sam nevim, ale moc se mi nezda, ze by kytka vlivem mrazu zacala produkovat nejaky fialovy barvivo. Videl sem kytky rostly pod lampu klasicky 12/12 a pak 18/6 a byly krasne fialovy i bez zimy. A stejne tak sem nikde nevidel kytku ze ktery by jeden rizek zfialovel a druhej ne. =o)
Ale fakt nevim, je mozny ze mas pravdu ty.
je to pravda.zimou se to stane.a pak taky genetikou popř. nedostatkem fosforu (tím si nejsem jist)
Aha aha aha. Diky za rozsireni vedomosti. =o) Ta genetika hraje asi roli hodne velkou, protoze jak uz jsem (asi =o) psal, tak sem videl kytky dojety v teple a presto fialovy. =o) Ale i tak sem rad, ze sem se neco dozvedel, zkusim svoje kyti na konci rustu nejak podchladit, uvidime co to provede. =o)
Keep your brain safe.
zdar hoši podle mě je jeden z nejlepších fleků který člověk může okševtovat je stará dobrá kukuřice. Lán který sahá od vesnice k vesnici (to je dost místa na několik stovek kvítí) a je velmi malá šance, že by ti to někdo vyčaroval...........(vlastní zkušenost)
Moucha: ... No na vesnici mozna ne, ale pobliz mest je kukurice nejprovarenejsi misto. Jeste mozna sloupy el. vedenijsou proflaklejsi, ale vic uz nic. =o)
Keep your brain safe.
Sadim si tak 15 kytek, na různá místa třeba 20m od sebe, nikdy nedělám pole, nemám chuť ztratit všechno během pul hoďky potom co si toho nějaky plesnivec všimne... Pro jistotu si pak nalatvim z každého modelu 2 řízky ať mám zálohu, ty pak nechám vybuřit v pet láhvi... A můžu říct že mi vyjde kytka tam kde jsem to nečekal, a tutove misto neni ani tak tutové, jak jsem čekal...
na tuty to je hlavne genetikou.neviem ako si prisiel na to,ze by mali byt nezdrave,ked su fialove a v obsahu kanabionoidov sa lisia kytky model od modelu
čus gruveráci potřeboval bych pomoc s kámošem jsme vysadili kytky jako každý rok v květnu,jenže nám všechno zničilo to skurvený počasí co bylo.A jelikož jsme nákou tu dobu museli shánět semena tak se chci zeptat jestli neni zbytečný zasadit ještě ted.Pokud máte někdo skušenosti poradte.Píšu to do tohodle forá,protože je zde nejvíc odpovědí a rad,takže se nezlobte.Předem díky---:-)
Nicck: Taky mi první várku z května zničilo počasí, ale druhá je od pondělí na políčku (2 týdny staré sazenice), třetí půjde brzy na hnojiště (pokus: ne přímo na hnojiště, ale na hromadě hnoje vykopu jamu a do ní nasypu substrát), no a čtvrtou chci dneska nebo zítra zasít, takže pokud máš skleník nebo jestli zkusíš to hnojiště, určitě pozdě není a pokud obyčejný outdoor, tak to budou menší kytky, ale určitě bys z toho něco dostal...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Mě se jednou osvědčilo pěstování v kukuřicích, obdělat si hlínu, hodit tam nejaký substrát, kolem kytky vysypat trochu písku a chlupů a kytka je v bezpečí, ale nutné je hlídat, kdy budou sekat ty kukuřice