Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 34 35 36 37 38 »
Autor
Téma 
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 561

sting: ... No pokud se ptas na fialovy palice, tak to podle me udelat nijak nejde, to bud kytky fialovy palice ma nebo nema. (Doufam, ze se nepletu, ale myslim, ze ne =o)
No a pokud se ptas na pestovani tech legalnich fialek... Tak o tom nevim vubec ale vubec nic. =o)

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 16-05-2006 v 20:33 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HooBr
Stálý Člen

Karma uživatele HooBr - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 562

caute..
moje miestecko je v narodnom parku,paradne schovane..ku najblizsej ceste je to tak 100metrov cez pichlave krovie..myslim,ze to nenajde nik! rastlinky su medzi krovim roztrusene a svetlo na ne svieti od skoreho rana(5,00) a do cca18,00.
ph pody je tam 7...najblizsia voda asi 200m do strmeho kopca a mna ph 6.
doniesol som tam aj kupeny substrat...vykopal som diery..nasypal substrat...plus pouzivam hnojivo
dufam ze to tento rok vyjde,lebo uz 2x mi niekto vycoroval pole..ludia su svine

Old Post 20-05-2006 v 12:57 PM
HooBr je offline   Profil uživatele HooBr   Find more posts by HooBr   Foto galerie člena HooBr   Click here to Send HooBr a Private Message   Add HooBr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 563

Sar: ... A jsi si tim jistej? Ja sam nevim, ale moc se mi nezda, ze by kytka vlivem mrazu zacala produkovat nejaky fialovy barvivo. Videl sem kytky rostly pod lampu klasicky 12/12 a pak 18/6 a byly krasne fialovy i bez zimy. A stejne tak sem nikde nevidel kytku ze ktery by jeden rizek zfialovel a druhej ne. =o)
Ale fakt nevim, je mozny ze mas pravdu ty.

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 21-05-2006 v 20:07 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 564

citace:
Původní příspěvek od DeThomas
Sar: ... A jsi si tim jistej? Ja sam nevim, ale moc se mi nezda, ze by kytka vlivem mrazu zacala produkovat nejaky fialovy barvivo. Videl sem kytky rostly pod lampu klasicky 12/12 a pak 18/6 a byly krasne fialovy i bez zimy. A stejne tak sem nikde nevidel kytku ze ktery by jeden rizek zfialovel a druhej ne. =o)
Ale fakt nevim, je mozny ze mas pravdu ty.

je to pravda.zimou se to stane.a pak taky genetikou popř. nedostatkem fosforu (tím si nejsem jist)

cosa nostra

Old Post 21-05-2006 v 22:46 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 565

Jo a co fialove modely?!?Ja to teda letos teprve zkousim ale dam vedet jestli to opravdu bude fialove:-))

Old Post 23-05-2006 v 11:31 AM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Příspěvek č. 566

Aha aha aha. Diky za rozsireni vedomosti. =o) Ta genetika hraje asi roli hodne velkou, protoze jak uz jsem (asi =o) psal, tak sem videl kytky dojety v teple a presto fialovy. =o) Ale i tak sem rad, ze sem se neco dozvedel, zkusim svoje kyti na konci rustu nejak podchladit, uvidime co to provede. =o)

Keep your brain safe.

Old Post 23-05-2006 v 20:56 PM
Tomf
Nový Člen

Karma uživatele Tomf - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 567

Ja mel kytku zasazenou venku na zahradce,pekne u prostred a jak prisli ty velke deste tak mi ji znicili.A to jsem ji mel chranenou plastovou flaskou.

Old Post 26-05-2006 v 05:50 AM
Tomf je offline   Profil uživatele Tomf   Find more posts by Tomf   Foto galerie člena Tomf   Click here to Send Tomf a Private Message   Add Tomf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 568

citace:
Původní příspěvek od Anubissss
ja mam doma kytku mesic starou a uz je krasne faialova a vonava

ta fialovost bude právě podle mě způsobená tou "zimou" v noci

cosa nostra

Old Post 26-05-2006 v 07:56 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moucha
Nový Člen

Karma uživatele Moucha - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 569

zdar hoši podle mě je jeden z nejlepších fleků který člověk může okševtovat je stará dobrá kukuřice. Lán který sahá od vesnice k vesnici (to je dost místa na několik stovek kvítí) a je velmi malá šance, že by ti to někdo vyčaroval...........(vlastní zkušenost)

Old Post 05-06-2006 v 12:31 PM
Moucha je offline   Profil uživatele Moucha   Find more posts by Moucha   Foto galerie člena Moucha   Click here to Send Moucha a Private Message   Add Moucha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Příspěvek č. 570

Moucha: ... No na vesnici mozna ne, ale pobliz mest je kukurice nejprovarenejsi misto. Jeste mozna sloupy el. vedenijsou proflaklejsi, ale vic uz nic. =o)

Keep your brain safe.

Old Post 05-06-2006 v 18:56 PM
Bilos
Nový Člen

Karma uživatele Bilos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 571

Sadim si tak 15 kytek, na různá místa třeba 20m od sebe, nikdy nedělám pole, nemám chuť ztratit všechno během pul hoďky potom co si toho nějaky plesnivec všimne... Pro jistotu si pak nalatvim z každého modelu 2 řízky ať mám zálohu, ty pak nechám vybuřit v pet láhvi... A můžu říct že mi vyjde kytka tam kde jsem to nečekal, a tutove misto neni ani tak tutové, jak jsem čekal...

Old Post 07-06-2006 v 08:31 AM
Bilos je offline   Profil uživatele Bilos   Find more posts by Bilos   Foto galerie člena Bilos   Click here to Send Bilos a Private Message   Add Bilos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bilos
Nový Člen

Karma uživatele Bilos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 572

Z fialkama je to díky těm chladným teplotám. Na tuty. Raději si dám zdravě zelenou... Ale v objemu Cannabinolu se nemění nic...

Old Post 07-06-2006 v 08:35 AM
Bilos je offline   Profil uživatele Bilos   Find more posts by Bilos   Foto galerie člena Bilos   Click here to Send Bilos a Private Message   Add Bilos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 573

na tuty to je hlavne genetikou.neviem ako si prisiel na to,ze by mali byt nezdrave,ked su fialove a v obsahu kanabionoidov sa lisia kytky model od modelu

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 07-06-2006 v 12:21 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicck
Nový Člen

Karma uživatele Nicck - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 574

čus gruveráci potřeboval bych pomoc s kámošem jsme vysadili kytky jako každý rok v květnu,jenže nám všechno zničilo to skurvený počasí co bylo.A jelikož jsme nákou tu dobu museli shánět semena tak se chci zeptat jestli neni zbytečný zasadit ještě ted.Pokud máte někdo skušenosti poradte.Píšu to do tohodle forá,protože je zde nejvíc odpovědí a rad,takže se nezlobte.Předem díky---:-)

Old Post 15-06-2006 v 15:13 PM
Nicck je offline   Profil uživatele Nicck   Find more posts by Nicck   Foto galerie člena Nicck   Click here to Send Nicck a Private Message   Add Nicck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 575

Nicck: Taky mi první várku z května zničilo počasí, ale druhá je od pondělí na políčku (2 týdny staré sazenice), třetí půjde brzy na hnojiště (pokus: ne přímo na hnojiště, ale na hromadě hnoje vykopu jamu a do ní nasypu substrát), no a čtvrtou chci dneska nebo zítra zasít, takže pokud máš skleník nebo jestli zkusíš to hnojiště, určitě pozdě není a pokud obyčejný outdoor, tak to budou menší kytky, ale určitě bys z toho něco dostal...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 15-06-2006 v 16:33 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seraa
Nový Člen

Karma uživatele Seraa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 576

Mě se jednou osvědčilo pěstování v kukuřicích, obdělat si hlínu, hodit tam nejaký substrát, kolem kytky vysypat trochu písku a chlupů a kytka je v bezpečí, ale nutné je hlídat, kdy budou sekat ty kukuřice

Everybody

Old Post 17-06-2006 v 21:30 PM
Seraa je offline   Profil uživatele Seraa   Find more posts by Seraa   Foto galerie člena Seraa     Add Seraa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 34 35 36 37 38 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás