Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosim prosim o radu, copak je mým kytičkám? nejdříve jsem si myslela, že je to spálené od sluníčka, ale po bližším zkoumání je jasné, že to postupuje od spodních lístků. Bojim se, že jde o plíseň.. Jsou to 2 orange budy a 1 noname, substrát agro pro pokojové a pro zelené bylinky. přpojuji fotos
Poradite?(na chvili se to zpravilo ale hned po prepnuti na kvet to zaclo zas a rezy vsechny zemrely...)
Hlína:zahradnicky substrat smichany s kokosem
Hnojky:Biobizz grow+bloom(prolivani nepomohlo)
Proč zemřely,těžko říct,ale prohlídni kořeny..
Ale ty trojčepele,jednočepele.. ? Ty řezy vypadají,jako že byly nakvetlé,pak na chvilku vraceny(ne však úplně vráceny..) na růst a pak přeplý na květ...
ano pravda,byly trochu nakvetle kdyz sem je dostal,na tom balkone kde sem je mel se asi ne-uplne preply narust a kdyz meli zacit kvest uplne odumrely...
Původní příspěvek od ABORTED ano pravda,byly trochu nakvetle kdyz sem je dostal,na tom balkone kde sem je mel se asi ne-uplne preply narust a kdyz meli zacit kvest uplne odumrely...
Nakvetlý řezy nebrat.. A když už,tak vracet na růst dva tejdny při 20/4.(vrátí se rychlej).,pak 18/6..Na růstu jsou spolehlivě tehdy,když cca po 2 odrostlejch patrech začnou jet opět 5tičepele..
Na balkoně při 16/8 se to vrací fakt blbě...
Ahoj řešim pár problémů s kyti ve foliáku a doufám v nějaké plnohodnotné názory a nápady diky :-)))
Na první fotce je problém kterej částečně mám podchycenej ale rád bych se optal na nějakej likvidační postup.. :-)) Myslím že to je nějakej druh Vrtule Třešňové nebo něco hodně podobného....mala drobná muška která do listu naklade vajíčka a v závislosti na teplotě se mezi 10-14dny vylíhnou červíci které vyžerou kousek listu pak se nějak vykoušou z listu spadnou do hliny kde se zakuklej a vyletí zas muška ....nebo nějak tak ten koloběh je. Dost jsem to zredukoval žlutejma polepovejma deskama.....ale nikdy to člověk nevymítí uplně...v zemi přežijou i zimu...
Zajíma mě jestli někdo nemá(neměl) s timhle prevítem problem a jestli se mu to povedlo zlikvidovat uplně bez vyměny veškeré hlíny....diky
další problém: U pár kytek se mi oběvilo tohle... tipuju to na špatné PH a uzavření příjmu živin...Kytky jsou v substrátu s koňským hnojem ....v rustu přikrmovaný dusíkem ale je to jen u pár kytek...napadlo mě jestli to třeba není přešvyhlí tim dusíkem ... a nebo jestli třeba nebyl u těch kytek špatně promíchanej ten hnuj....ale zas byl 5let starej a spíš to byl fakt kvalitní substrát než hnůj jako takovej....no kytky už jsou na odpis ale jestli se to dá příště třeba nějak podchytit.....jestli někdo neví třeba přesnou živinu která tomu chyběla....(zas Ph jsem nikdy neupravoval až letos po tomhle problému..... ještě mě napadlo že se to začlo oběvovat když jsem začal zalejvat vodou po prvních jarních deštích a stahuju vodu ze střechy takž to smilo všechny srač.... ze střechy když předtím měsíc nepršelo... ????? no ???
Tady je rozdíl....stejná odruda .....1:na první fotce je kytka v rustu bez žádného problému s příjmem živin......
2:na druhé fotce je vidět že kytka roste a poroste ale velikostně je poloviční a taková zhoustlá jako kdyby rostla ale neprotahovali se jí větve jako u její kolegině ..... je i to zpusobené tím PH??? nebo se zase bavíme o konkrétní živině........díky za info... kytky jsou zhruba měsíc staré
No od roku 2004 reg.. ale taky jsem tady tak 4 roky nebyl a dost se změnilo.... ale jo sorry jestli to admin hodi tam kam má budu jenom rád ...a příště se pokusim tě nezklamat....
Ahoj všichni,
potřeboval bych poradit co je špatně s listy. Kytky jsou ve 3tím týdnu květu. Hnojeno Biobizz, nedokážu rozpoznat zda došlo k přehnojení nebo je mám napadený škůdcem/houbou - zatím je to pár spodních listů :-(