Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim, kdo mi postaví led světlo, který mi nahradí mých 600w??? napište kdo by ste to zvládl, na ceně se domluvíme, určitě bych chtěl aby to bylo míň jek 30 tis od Mazara.
no tak taky přispěju svou troškou do mlýna :-)
pozoruju threed http://www.ledgrow.eu/test8.html
(on si tam hraje i s napětím ruznejch barev, a par modrech pri prepnuti vypne a zapne fired, kvuli spotřebě aby mu to žralo jen 60 W a udělal s tim 93 grams) a z toho jsem dospěl k používání těchto barev
630nm červená
460nm modrá
660nm fired prý zkracuje kvetení používá až po druhím týdnu kvetení -tento led pásek se mi nedaří sehnat :-( kua potřebuju led pásek nechce se mi s tim srát po jedne
bílá prý proti stresu rostliny - požít teplou bílou nebo bílou
pro ty co se jim nechce pájet prodávaj i koncovky, prodávaj to v 5 m rolích i po modulu
tak naco tak drahej led panel dam vedle sebe několik metrovejch led pásků propojim spojkama pripojim na trafo a jeduuu :-D mužete polelit pásky i stěny
svítit na holky ze všech stran to se jim bude líbit
jako co sem se díval na ty LEDky a myslím si že je to budoucnost, každej co vím, tak má sogíky většinou 400-600w a to se mi zdá že je to strašně moc já pojedu svůj první Indor a chci začít s usporkou 125w a ktomu bych pak dokoupil červenou 200w usporku abych pořádně šupal :P
Zdarec,
jedu pod ledkama i sodikem;-) jestli ti jde o spotřebu tak ledky sou jasná volba a vůbec netopi..ale jestli ti jde o výnos zapomeň na to a zustaň u sodiku - ten vali lip...měl sem 120w led a výnos ze 14 kyti kolem 200g - měl by nahradit 400W sodik a tam v klidu davam kolem 400 a víc...na druhou stranu teď pořizuju taky 300w ledku a jsem zvedav co to dokaže:-))
Zdarec,jsem zvědavej jak ti to pod tím 300Wpojede.Máš PRO,a nebo ten običejný,spectral box.Příští měsíc sklidím,a chtěl bych přejít na ty ledky.No a samozřejmě mě jde o výnos.Ato 300w PRO by měl nahradit 1000Wsodíku.
Původní příspěvek od el.locos Zdarec,
jedu pod ledkama i sodikem;-) jestli ti jde o spotřebu tak ledky sou jasná volba a vůbec netopi..ale jestli ti jde o výnos zapomeň na to a zustaň u sodiku - ten vali lip...měl sem 120w led a výnos ze 14 kyti kolem 200g - měl by nahradit 400W sodik a tam v klidu davam kolem 400 a víc...na druhou stranu teď pořizuju taky 300w ledku a jsem zvedav co to dokaže:-))
Prave podle tvejch cisel je jasny ze LEDky vali lip ne?
To co o nich pisou vyrobci snad nemuze nikdo verit (120W=400W atp.)
Chci rict ze mi taky jde o vynos a radsi tech 400g udelam pod 240W LED nez pod 400WHPS. Jenom na ty panely mit prachy ale to uz je zase jina
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
ja bych tam spis dal tu sodikovku a o to jestly by tam nebylo moc velke horko bych se ani moc nestaral kdyz tu sodikovu muzes met i v malem grow boxu a horko tam nemas jenom musis met dobre vetrani jestly to budes met pres leto protoze tam muzes met aj 35 stupnu pres leto bych spis zasadil venek a na zimu lampy
Šel bych do LED, pěstováni je nenákladný a vyhod dost. Co já vím tak pod 300W jde dat 360g a nemusis se mdat s teplem a paldy ti ani tak nesmrdí a jestli to pestujes jako hobby tak prachy nejsou problem LED is easy