Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 34 35 36 37 38 »
Autor
Téma 
Kastekniv
Nový Člen

Karma uživatele Kastekniv - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 561

Minulej tejden sme slavily v autě u jednoho rybnika narozky, 4 jamajčany (libice jak sviň), zavřený okna, kámoš bubnoval o stošest, podivám se na rybník a tam prosě vyskočil delfin. Já nevim, ale byl tam!!! ) Kurva, co tam tak moh dělat?

Old Post 30-04-2003 v 08:10 AM
Kastekniv je offline   Profil uživatele Kastekniv   Find more posts by Kastekniv   Foto galerie člena Kastekniv   Click here to Send Kastekniv a Private Message   Add Kastekniv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ladunkaaa
Host

Pohodička Příspěvek č. 562

S kámoškou sme se zhulily a seděly na balkoně a přímo před náma si to začali rozdávat holubi! Fakt drsný záchvaty smíchu

Old Post 30-04-2003 v 09:32 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 563

Cuss!
Tohle je drsny zazitek. Na 1.maje sem si s kamosem rek ze pojedem na vylet do vidlakova. nekdy to tak delame,je sranda&zeny Vzali sme travu,rano prisli na nadrazi,vytahli mapu,nasli nakou blizkou malou vesnici a jeli. seznamili sme se tam s nakyma 2 holkama,prochazeli se s nima lesikem a vypadalo to nadejne ale jak sme dosli na palouk tak kamos: smotnem brko? Taxme smotli. Docela velke,hodne travy malo tabaku. Nevedel sem co je to za trava,byla kamosova... no zahulili sme a prvnich 5 minut nic a pak KOP kop vsechno se roztraslo a mysme 45 minut lezeli na zemi a smali se do slunka,navzajem se strasili,fotili prirodu..proste mazec A pak sme si vsimli ze ty holky odesly. Sli sme na pivko a proste v hospe uplne agresivni atmosfera vsici se na nas divali tak zle.. tak sme dali pivko a ze pudem uz spat (meli sme spacaky). Tak sme dali jeste jednoho speka pred spanim,kamos prohlasil ze to s nim tedkomc uz nic nedela,za 5 minut rikal ze na neho padaji hvezdy a pak usnul Takze sme si solidne zahulili,ztratili ty holky a mohli jet domu psycho akce.. nekdy to zkuste,rikame tomu akce vidlak

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 10-05-2003 v 14:19 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 564

Prisel sem ze skoly kde sem si dal pravidelny poskolni brcko a kamos vola jako ze ma hodne paleni a ze si dame srazek na zastavce kousek od andela. Tak sem tam prijel a vidim dalsi kamose a ten co mi volal se tam motal, najednou vychrchlal neco podivnyho a spadnul na zem do komatu. Ja rikam co se deje a voni ze si dali brcko. To koupili od Bonda(+). Tak sem ho zvednul, doved sem ho na lavicku a dal sem si osobaka z toho pytle a byl sem este vic na mraky(ale zadnej kóm), ale von huli kolem 3 let a tohle sem u nej videl poprvy....

Old Post 21-05-2003 v 19:24 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 565

Haha.. jednou na kamosove oslave narozek :
Prisli sme do hospy,kamos objednal pivka (bylo nas tam asi 6) tak sme je meli tak v pulce a ja vytah Jacka Herera a jakoze zahulime. Tak sem nabil sklo (sklenenou dymku,takovou tu malou) a dal sem to kamosovi at to roztaha. Tak to roztahal , dal si 2 prasky a poslal to dal. Pak zacal prisserne kaslat a kaslal a stridave se smal a my se vsichni smali taky a byli sme uplne v prdeli nas 6. Z asi 0.25g Jacka.. no husty. A pak si pamatuju ze sme strasne kriceli a zpivali a rytmicky mlatili do stolu, strasne se u toho smali a pak nas z hospody vyrazili. Skoncili sme u kamose na baraku a prisel jeho bracha jako ze zahulime ze jeste nehulil tak rikam OK.
Ubalil sem stovkove brcko jack/tabacek 50:50 a odpalil to. Solidne slukoval a porad rikal ze to s nim nic nedela nic a nic tak hulil vic a vic a zhulili sme to pul na pul asi. Sedeli sme venku jeste 5 minut a pak rikal - semnou to nic nedela ja du dovnitr. Tak sel dovnitr, po 3 metrech se otocil,zacal se strasne smat a rika - haha - ted sem byl venku - a ted sem tady- haha - ja vubec nevnimam cas. Pak si leh na postel a neco zvatlal, myslim ze si faral na takovych tech sviticich hvezdickach. Ja se v klidu podival na opakovani Star Treku a silene zhuleny sem usnul. Proste uzasny vecer a noc )
PS:Rano sem prisel domu v 10,o 12 hodin pozdeji nez sem mel !!

Balkonova kytka
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 21-05-2003 v 20:13 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 566

To sme jednou takhle zapíjeli dítě mojí sestřenky.Bylo to na vesnici v hospodě v pronajatym salonku jen pro nás.Tak tam tak kalíme,starší kusy šli spát a zůstali tam jen ty mladší.Najednou ke mě přilítly zmuchlaný noviny a vnich nějaká ganja,co dost divně smrděla.Tak se rozhlížim,odkud to jako přišlo a manžel tý mojí sestřenky řiká: ubal to,dělej a sed si vedle mě.Tak sem si řek proč ne,sice mi bylo divný,že to všichni vzali jako samozřejmost,kdo by jako balil,když ne já?Myslel jsem,že nikdo neví,že hulim.NO,nicméně jsem se do toho pustil a ubalil to čistý,páč se mi ta travka moc nezdála.Přinesli to tam prej jeho hospodský kámoši,takový ty vesnický metalisti.Tak jsem smotal a odpálil pěkně sem si pohulil,podal jemu-šel do toho fakt poctivě,myslim totiž,že normálně nehulí,on je ředitel banky,pořád v kvádru,s pupkem a taky byl dost nalitej,tak mu řikám,hele,rači bacha,docela to zhuluje,kouknu na něj pořádně a von oči v sloup a zajel pod stůl.Když jsem se přestal smát,začal jsem ho tahat zpátky,ale je fakt hroch,takže bez většího efektu.Přišli mi metalisti na pomoc,tak sme špekulovali co jako s nim.Vypadal fakt blbě,úplně bílej a strašně rychle dejchal.Shodli sme se na tom,že čerstvej vzduch mu udělá dobře,tak sme ho čapli za ruce a nohy a táhli ho před hospodu.Jenže v tý zhulenosti si nikdo neuvědomil,že musíme přez hospodu,která byla plná lidí a ke všemu sme se začli hádat,co by mu udělalo líp,jesti chodit,nebo sedět a na to sme so samozřejmě museli položit na zem.Bylo to fak dobrý,znaj ho tam jako takovýho toho seriozního pána a teď ležel uprostřed hospody na krofkách.Nakonec sme se dohodli,že ho vezmem zpátky dovnitř a necháme ho vyspat a vyblejt a zopákli hospodě celou tu stěhovací grotesku.A pak sme pokračovali a pálili a pak si už nic nepamatuju
Probudil jsem se druhej den v autě,dokonce jsem v kapse našel výslužku,ze který měli kámoši fakt radost(teda spíš řikali,že maj gumový nohy ),ale měl jsem fak divnej pocit,že sem něco proved,přece jen jsem mu to ubalil čistý,když normálně nehulí,tak jsem mu zavolal,jestli jako žije a on mi řiká: ty krávo,ten joint mě včera teda pěkně sundal,co? asi jsem ho podcenil

SMOKE IN PEACE

Old Post 22-05-2003 v 08:08 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HomeleS
Nový Člen

Karma uživatele HomeleS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 567

Jednou sme asi tak patnáct lidí jeli na chatu. Sebou bečku, jointy... docela v pohodě akce. Poslední den se dělalo mlíko. Kámoš měl igelitku paliček že prej je to ňákej shit. Potom co sme ho vypili někdo navrh, že pudem sáňkovat. Ale bylo tam jenom jedno auto na patnáct lidí. Tak se rozhodlo že se bude jezdit na etapy. V první skupině sem byl já a asi čtyři další lidi. Kámoš nás vyklopil pod svahem a jel pro zbytek. Já s kámošem sme začali lézt na svah a najednou sem si začal uvědomovat že sem docela v hajzlu. Když sme konečně vylezli nahoru tak sme si všimli že kámoš, kterej zůstal dole je opřenej o zábradlí na mostě a blije do potoka. Najednou sem nebyl schopnej sjet svah. Tak sme to obrátili a zase slezli. Tak sme čekali na ostatní a začínal sem mít strach že nepřijedou. Dostával sem se docela do schýzy když se najednou ozval zvuk kámošovy škodárny. Z ní vypadlo dalších pět totálně odbořenejch lidí, který absolutně netušili. Jeden popad moje sáňky druhej provaz a začali to přivazovat za auto. Pak si tři sedli dovnitř jeden na sáňky a rozjeli se někam po zasněžený polňačce. My sme jenom stáli a čuměli. Můj stav začinal bejt docela nepřijemnej. Po půl hodině se konečně ozval zvuk auta a ze zatáčky se obrovskou rychlostí vyřítila škodovka. Zastavila a týpek kterej seděl na sáňkách byl docela rád že přežil. Všichni se shodli na tom že sou v prdeli a že pojedem zpátky na chatu. Týpek se znova poblil tentokrát do auta tak ho z něj vyhodili místo něj sem jel já. Úplně zničený sme se dostali na chatu a týpek co měl auto jel pro zbytek. Já si chtěl lehnout nahoře na gauč tak sem se potácel do schodů když sem si všiml že celý schody sou poblitý od shora až dolů a nahoře sedí týpek kterej s náma nejel. Takže problém. Po poblitejch schodech se mi nahoru moc nechtělo a jinak se tam dostat nedalo. Po chvíli přemýšlení přijela druhá várka zmaštěnců. Týpek co se předtím už dvakrát poblil vypadl z auta na čtyři, kousek popolezl a zase se zablil. Někdo vymyslel že najdeme lopatku a zvratky uklidíme. Konečně sem se dostal do druhého patra a lehl si na gauč. Pod gaučem bylo něco tvrdýho tak sem se podíval co to je. Ten gauč měl nohy tak deset centimetrů nad zemí a pod ním byl nacpanej týpek a lezla mu jenom noha. To mlíko sme pili v jedenáct dopoledne. Ve dvanáct sáňkovali. Ve tři všichni usnuli a probudili sme se ve tři ráno. That´s all

Old Post 24-05-2003 v 12:49 PM
HomeleS je offline   Profil uživatele HomeleS   Find more posts by HomeleS   Foto galerie člena HomeleS   Click here to Send HomeleS a Private Message   Add HomeleS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes37
Stálý Člen

Karma uživatele Wes37 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 568

Ja mam nekdy nejbrutálnější zážitek tady z toho - zrovna jsem uplne na kaši a pišu

So it goes - a nezrobish nic

Old Post 24-05-2003 v 15:54 PM
Wes37 je offline   Profil uživatele Wes37   Find more posts by Wes37   Foto galerie člena Wes37   Click here to Send Wes37 a Private Message   Add Wes37 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wes37! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samotáři
Nový Člen

Karma uživatele Samotáři - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 569

Já a eště mí dva kámoši sme se jednou tak sjeli že sme se rozhodli jít ke Škole kde sme si ustlali na pinpogáči a přes 15min se chechtali knoflíku. V závěru sme ještě zbuzerovali naší bejvalou učitelku (asi nas neviděla)

snat nás to nezabije snat nás to posílí

Old Post 24-05-2003 v 16:12 PM
Samotáři je offline   Profil uživatele Samotáři   Find more posts by Samotáři   Foto galerie člena Samotáři   Click here to Send Samotáři a Private Message   Add Samotáři to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 570

>homeles
Drsný jak sviŇA
:-)

Old Post 25-05-2003 v 21:41 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Příspěvek č. 571

Hahahaha tak mam dalsi zazitek.
Tento week-end sem byl na totalne psychopaticky-psychadelicke ujete chaticce od patku odpoledne do nedele odpoledne a probihalo to stylem - tak co ? smotnem ? tak smotnem ! - no proste si predstavte ze ste 2 dny neustale PRISERNE zhuleni a ... mazec.
Byl tam naky koncert folkovych skupin,tam sme se zasekli asi 3 hodky.
Predtim sme jeli do jednoho mesta (FM) a chodili porad po nem, nikde nam nechteli nalit tak sme se prochazeli a psycho. Psycho podchod,ty vole to je uplne super podchod&takove dalsi hlody. Kamoska : jdete napred,ja si tady budu zkouset holubicky. Pak sme sli do nake hospody a ona se porad ohybala,otacela a my sme sli porad dal a dal a nejdnou sme byli na zacatku az pak sem si uvedomil ze to je vlastne takova kruhova hospoda,no proste mazec.!!
Jen houst a jen vic takovych zazitku.

Balkonova kytka
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 26-05-2003 v 14:11 PM
foxtrott
Nový Člen

Karma uživatele foxtrott - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 572

Už ste někdo někdy po hulení férově oslep?
To sme šli jednou se školou do Štěchovický přehrady na exkurzi. S kámošem sme každej smotali brko svýho, vyhulili a šli tam. Jenže cápek průvodce se zasekl ve vstupní hale a asi hodinu vyprávěl jak se to stavělo. Prušvih byl v tom, že celou dobu sme museli stát a na mě šly mdloby...už aby přestal kecat! Jenže najednou mžitky před očima...vrtule jako blázen a furt nechtěla přejít...za chvíli jsem viděl fialový obrysy a pak - nic. Jenom černo! Nechápal jsem co se děje, kolem mě celá třída, za mnou profesor a já se opíral o zeď říkal si ať ten průvodce povídá ještě dlouho (neumim si představit, jak bych odtamtud odešel), aby mě to přešlo. Jenomže pořád nic. Věděl jsem, že vedle mě sou hajzly. Jenomže jaký (na panáčka sem neviděl) Řikám si, musim změřit jak je to dlouho, až to budu vyprávět....posvítim si na hodinky, a dojde mi to - vždyť je světlo, jenom já nevidim nic. Tak co si sakra svítim na hodinky.
Nakonec smířen s tim, že jsem asi oslepnul (odhadoval bych to tak na 20 min. černoty) jsem si dřepnul, po chvíli začal rozeznávat obrysy, viděl světlo a byla pohoda. Nikdy už ale nic podobnýho nechci zažit.....

Old Post 26-05-2003 v 18:45 PM
foxtrott je offline   Profil uživatele foxtrott   Find more posts by foxtrott   Foto galerie člena foxtrott   Click here to Send foxtrott a Private Message   Add foxtrott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bUstA
Nový Člen

Karma uživatele bUstA - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 573

V zimě sem byl na horách na chatě.Byl sem tam s našima bratrankem segrama a znamejma.Samozrejme ze sme tam nedelali nic jinyho ze sme se tam po vecerech zkurovali v takovym hustyzm pokojicku,kde sme byly vsichni pekne pohromade,ale samozrejme bez rodicu.Ja sem se rozhod ze se pudu couhnout dolu na bednu.Chvili sem na neco cumel a pak ze si to prepnu,ale v ty brutalni zkourenosti sem tu celou bdnu rozladil,barvy byly uplne v hajzlu a ja nevedel jak to dat zpatky,protoze to byla jeste naka komunisticka kraxna.Tak sem na tim ovladaci vsechno mackal a bylo to porad horsi.Tak sem se na to pak ve strasny schyze vysral a zdrhnul sem.Voni tam hned vedle byli ty znami.Nikomu bych takovou schyzu nepral.. Cus

Old Post 30-05-2003 v 10:21 AM
bUstA je offline   Profil uživatele bUstA   Find more posts by bUstA   Foto galerie člena bUstA   Click here to Send bUstA a Private Message   Add bUstA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kec
Nový Člen

Karma uživatele kec - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 574

Môj majlepši zažoňitok asi ja ak ma kamoš skurim na jeho osemnastku.Mne už bolo dobre po prevom preasku,ale nie ja som musel sfajať dve fajky.skončilo to poprdele stavom až priam depkuu.rňtrvalo tobasi 5 hodin,ale napokon som sa s toho dostal niekedy ranoň!Bolo to po salame dobre.

Old Post 30-05-2003 v 16:41 PM
kec je offline   Profil uživatele kec   Find more posts by kec   Foto galerie člena kec   Click here to Send kec a Private Message   Add kec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brdoch
Nový Člen

Karma uživatele Brdoch - 0% Pěstitelská

Pohodička Motylek:-) Příspěvek č. 575

Dnes se mi stala takova zajimava prihodicka......
Svitilo slunicko a uplne extreme palilo,tak jsme s kamosem vyrazili k vode.Bylo tak strasne krasne ze jsme hned ubalili dzontika na cestu a kdyz jsme byli na miste tak jsme svaleli jeste jednoho k vode,ze si dame do nosu a poradne si zaskacem,ale skocili jsme asi dvakrat a ty dva skoky nas tak unavili ze jsme jen lezeli na plazi a kochali se prirodou.Jak tak sedim a koukam svyma privrenyma ockama,vidim malinkateho modreho motylka jak krouzi kolem me a najednou mi sedl na ruku,mel modry kozisek,blede modra kridelka oramovana zlatymi prouzky,sedel mi 20sekund na ruce a najednou se vznesl a byl pryc,proste zmizel.Videl to i kamos a rikal ze takoveho motyla v zivote nikdy nevidel...........Urcite nejake silene znameni ....
Jo jo a vo tom to je

Old Post 03-06-2003 v 21:54 PM
Brdoch je offline   Profil uživatele Brdoch   Find more posts by Brdoch   Foto galerie člena Brdoch   Click here to Send Brdoch a Private Message   Add Brdoch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sallyman
Nový Člen

Karma uživatele Sallyman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 576

To zas ja jsem jednou sel z hospody U Sapera ve Sternberku (mistni huliccska hospudka). Kamos mi dal vzorek nejaky lampy a po jednom skle jsem mel celkem dost brutalni stav. Sel jsem teda dom a najednou jdu takovou ulickou ve ktere bylo osvetleni po obou stranach. Dokazete si predstavit dloudou temnou ulicku a kolem ni svetla, ja v tu chvili jsem si myslel ze jdu po schodech do nebe . No a kdyz jsem dosel na konec ulicky tak najednou se na me vyritila postovni schranka a chtela me kousnout...... Bylo to psycho.

Smoke 4 Fun =)

Old Post 08-06-2003 v 20:16 PM
Sallyman je offline   Profil uživatele Sallyman   Find more posts by Sallyman   Foto galerie člena Sallyman   Click here to Send Sallyman a Private Message   Add Sallyman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 34 35 36 37 38 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás