Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to kapka1: mam ich od sukromneho pestitela zo zamoria treba navstevovat zahranicne fora a ak niekto ponuka nieco zaujimave, da sa s nim dohodnut.
to bawy: hned ako si napisal ze netvori semena ma napadla jedina rastlina-Salvia divinorum, co ale nevylucuje ostatne rastliny. Mne sa to trochu na salviu nepodoba, je mozne ze si skrizil Cannabis so Salviou divinorum?? masaker
to bawy: ze by mi toto narastlo zo salvijky sa mi este nestalo ale prihodilo sa uz, ze som sucasne s jednou rastlinou "nahodou" pestoval aj druhu...alebo po dokonceni zivotneho cyklu jednej rastliny, ju vymenila druha...mohlo sa to stat tym ze sa nejak dostalo nejake semienko do substratu tvojej rastliny (konkretne S. divinorum).
pride mi to ako najlogickejsie vysvetlenie
no ... ale ked ona ta rastlinka bola korenmi normalne spojena s tou prvou salviou a tak som tuto presadil no uplna haluz som rad ze ju mozem sledovat uplne od mala take stastie nema kazdy
to bawy..salvia divinorum to urcite nie je... to vidis uz od malicka, ma ine listy...neviem presne o aku rastlinu sa jedna ..ale je mozne ze tam bolo semeno z nejakej inej..mozno s tej lipie
Zdravim,
moje Sida stagnuje v rustu, nahore jsem objevilprvni zarodky kvetu... Je to vubec mozne, aby tedka kvetla? Casem dodam foto, az to bude akutnejsi...