Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja muzu GWSko od Fairu jen pochvalit. Nakvitat mi mohl zacit nekdy ke koncu sprna klasicky a kdybych nemel neohlasenou brigadu na zacatku rijna, tak bych na konci rijna mel paradni vycpavku do polstaru kazdopadne prikladam foto z prelomu zari a rijna
Ja muzu GWSko od Fairu jen pochvalit. Nakvitat mi mohl zacit nekdy ke koncu sprna klasicky a kdybych nemel neohlasenou brigadu na zacatku rijna, tak bych na konci rijna mel paradni vycpavku do polstaru kazdopadne se muzete sami mrknout jak vypadal u me tady: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=64404
K+ nemužu dát jináč semenum od fair semenářství letos sem odnich pěstil orangebud x diesel a luxus vyrostla mě 2 metry vysoká no kytka ne spíš strom osipanej opravdu neskutečně aromatickyma paldama posetyma krystali nakvetat začla kolem 15 září kosa byla kolem 29 řína.Jinak kompaktní tvrdy voňavy pálky po usušení kličivost stoprocentní 3ze3 To nejlepší natom je cena semen v poměru kvality vypěstku velice vyhodny kompromis přikládám foto
mam semena taky ot recene znacky fair seed (ak47-nl) a taky zadna slava!koukam jinde maj treba 34 den rustu a ten muj vypada tak na 20tej den takze fair seed nebrat podle me
Tak já budu zas chvilku chválit, venku jsem zkoušel WW, GWS, Cheese. Vše dojelo celkem zdárně, jen na WW se podepsala plíseň, trochu i na GWS ale tomu se ve skleníku neubráníte. Každopádně s výsledkem jsem nad míru spokojen, zvlášť pak s GWS a Cheese, za ty peníze jsem tolik muziky nečekal. Tak jsem je testnul i uvnitř, na Sharku píšou masivní výnos tak jsem nebyl tak překvapenej když to tak fakt bylo, ale co pak bylo na Cheesu strčilo do kapsy i Sharka, takový bambule už jsem dlouho neměl a chuťově taky docela překvapil.
mam venku kytku uz asi od dubna, vysoka je asi 130cm a stale neprepla na kvet. Dostavala jednou tydne hnojivo na rust, ted uz jsem za posledni dva tydny dal na kvet, ale kytka stale roste.
Mel jsem ji pod foliakem, pak jsem ji v tech vedrech foliak dal pryc a predevcirem ho zase nandal.
mam venku kytku uz asi od dubna, vysoka je asi 130cm a stale neprepla na kvet. Dostavala jednou tydne hnojivo na rust, ted uz jsem za posledni dva tydny dal na kvet, ale kytka stale roste a nenakveta.
Mel jsem ji pod foliakem, pak jsem ji v tech vedrech foliak dal pryc a predevcirem ho zase nandal.
Například dnes je délka dne 14:14, takže to ještě chvíli bude trvat V závislosti na rychlosti nakvétání tvé odrůdy, bych odhadoval první známky květu v první polovině září. Máš to venku, takže roli hraje i počasí.
O víkendu jsem viděl jeden PP klon a taky ještě nekvete..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ok, uff. :-) A mám to už průběžně jednou za týden hnojit na růst, nebo už na květ? Případně mám to nechat v tom foliovníku, nebo ho dát ještě na chvilku pryč?
Začal bych zvyšovat koncentraci květového hnojiva. A ten fóliák bych dal pryč, jen usnadňuje možnost plesnivění
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk