Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rostliny byly zdrávé a v pořádku a takhle zbělaly téměř během jedné noci. Kytky jsou většinu dne doma za oknem na jižní stranu, pouze když je pěkně, tak je dám vyvětrat ven. Zajímavostí je, že toto samé, jen v menší míře se děje matčiným afrikánům, které mají totožnou péči, jako moje milované rostlinky, jen s tím rozdílem, že jsou v jiném substrátu.
Jojo zdarec , asi si je trochec připekl na sluníčku...
Když tak praží slunko , tak mrňousy musíš aspoň trochu přistínit toe jasný... Myslím , že to ještě zmáknou , když jim dáš čas...
Původní příspěvek od jj.honza Zdravím všechny growery !
prosil bych o radu
Rostliny byly zdrávé a v pořádku a takhle zbělaly téměř během jedné noci. Kytky jsou většinu dne doma za oknem na jižní stranu, pouze když je pěkně, tak je dám vyvětrat ven. Zajímavostí je, že toto samé, jen v menší míře se děje matčiným afrikánům, které mají totožnou péči, jako moje milované rostlinky, jen s tím rozdílem, že jsou v jiném substrátu.
přesně jak říká Mr.Nobody, spálilo Ti je slunce podle mně.. kytky předpěstované doma (vevnitř) musíš na přímé slunce pomalu zvykat. jednou jsem dal krásný zdravý kytí z vnitřku rovnou do skleníku, stačil první slunečný den a dopadly hůř než ty Tvoje..
Zdarec..Mam par kytek na 4OOW.aktualne 4tydny rustu.. zalevam cca 100ml denne, ptze mam dost malo zeminy z cehoz je jeste skoro pulka keramzitu. zalivka po tech 100ml stejne protejka.. Hnojim Sensi Bloom A+B od ADVANCED Nutrients 3-4ml/l jednou za 3-4 dny a jednou za dva dny PK 13-14 od atami. V zalivce upravju PH od 5,8-6,4.. Ve skrini mam dost horko..ted se mi vysplhala teplota az k 33C ale to bylo stropový..Jinak se do tech 30C vejdu vetsinou (kdyz prichlazuju zvlhcovackou)...Jeste doplnim, ze kytky byly sem tam vystavene šoku jako sviceni dve hodiny pres cas, sepinani a vypinani svetla neni kazdej den stejne +-15 min.vysral se mi casovac a ted jsem chvili rozsvice ručo...
Kytky jsem casto nucenej cesat o listy ktery zloutnou od spoda...u vrcholu jsou krasne zelene...
Nevite nekdo? Dik za pomoc
neptal...listy jsou prakticky postizeny celou dobu..v rustu mi od kraju schnuly a konecky listu se kroutily nahoru, což mimo jiné taky naznačovalo absenci K... Treba by tohle mohlo byt treba P. Rikal jsem si, ze kdyz je treba takhle malo zeminy a kytka sosa hlavne z keramzitu, kde nic nenajde, mohl by to byt trebas permanentni nedostatek zivin. Nebo zalejvam malo?
Našel jsem na několika listech divnou věc, ale nedokážu určit čím to je. Mohlo by to být přelití, přehnojení, něco s ph nebo spálení od světla, ale fakt nevim, mrkněte na to, díky.
honojil som to asi 2x, podarilo sa mi to trochu presvihnut tak som to potom preplachol a zalieval len vodou .. ph 5,9, vlhkost a teplotu som nemeral (max rukou nad kytkami) ... lampa 600w greenpower asi 50cm, 2x som tam striekol phytamin .... stonky fialove (pritom ph by malo byt ok) a fialoveju aj konce niektorich listov, niektore ale zltnu od konca
Původní příspěvek od Mr.Greenhead ?? Nikdo nic.tri pripevky hore
Mám ten samý problém podle mě je to nedostatek dusíku(N) zkouším to teď vyrovnat růstovou hnojkou tak uvidím u mě to přepálené fosforem nebude, protože hnojím malými dávkami a PK na řadu ještě nepřišlo
prosim prosim o radu, copak je mým kytičkám? nejdříve jsem si myslela, že je to spálené od sluníčka, ale po bližším zkoumání je jasné, že žloutnutí jde od spodních lístků. Jsou to 2 orange budy a 1 noname, substrát agro pro pokojové a pro zelené bylinky. přpojuji fotos