Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak jsem pozkoumal blíž, a našel jsem asi něco špatnýho.
Na fotce je to snad dobře vidět. Jsou tam skoro všude malinkatý bílý tečky. co to je?
můžu to postříkat aspon ti biotonem co mám proti houbám a padlí, když je to takhle malý?
Máš začínající houbu, pomohlo k tomu i přehnojení. Perfektní je Polyversum , Bioton je taky dobrý. Nepostřikuj a sniž vlhkost do uklidnění příznaků. Bílé tečky bývají u svilušek, zkontroluj si je. Hnědé tečky, hnědnutí pilky listů + následne schnutí starších listů je houba.
Původní příspěvek od prasek Zdravim prosil bych o radu ... na fotce je 1 prst z listu ... na listech jsou tyto tecky jen u hlavni palice a tech mensich ne .... pres den je teplota 29° a v noci 19° ... hnojim podle tabulky plagron bio ... v kvetu jsou 24 dni jedna se o odrudu Sweet Dream a je v substratu biobizz light mix ... prosim poradte
Múj názor.. moc zasolenej substrát.. propláchni a zkontroluj taky pH výtoku.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Vzhledem k tomu, že používá Plagron hnojiva a né domácí výluhy, tak pokud dochází k nedostatku prvku, blokuje to buď pH nebo zasolenej substrát. Rozhodně mu nebude chybět na vstupu, jak je na tom na příjmu už ovlivňuje pěstitel. Vyveď mne z případného omylu budu jen rád.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Bože jak tak malé rostlinky vůbec někdo může trápit hnojivama :p
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Zdravím chtěl bych se zeptat zda nevíte čím by to mohlo byt z 5 rostlin jsou 4 nějake povadle a jedna je upně v cajku
A proč jsou červene ty stonky listu ?nedostatek něčěho ?
NFT PH 5,7/ EC 1
Teplota okolo 28 a roztok 19
čerpadlo jede jen 4x denně aby prorostli kořeny
No tak to v tom tolik netop 2x za 5 dni je moc , je to od toho uplně flekatý , povadly to je asi že se tomu klubou kořeny ,i když na klubáni kořenu se mi to zda poněkud velké , jak dlouho to tam máš ??
no ja to měl cca 14 dni v květinači aby to prave prokořenilo a vše v pořadku pak sem to přendal a stalo se toto zajímavé je že jedna to projela paradne a ty 4 sou povadlí je teda vidět nějake změny v RW ale myslim že by měli koukat už kořeny minimalne cca 5 cm ale nic spiše naopak ty co tam byly ztmavli
Původní příspěvek od koles Model: Blue Diesel
Problém: Horní listy
Podezření: přehnojení, spálení lampou?
Prosím, co by to mohlo být? Postihlo to jen jednu kytku ze čtyř (ostatní jsou zcela fajn). Šlo to dost rychle. Včera večer jsem měl pocit, že je kytka světlejší než druhý zástupce toho modelu, ale jinak nic. Ráno koukám, co se stalo. Všechny kytky jsou od lampy stejně daleko, něco kolem 10 cm (je to 200 CFL). Hnojím jen velmi mírně BioBizz grow a bloom (jsou už týden a půl na květu). Poslední věc, co jsem udělal, že jsem na hlínu dal nějaké guano (typ N) a zalil. Ostatní na to nereagovaly nijak negativně. pH zálivky sleduju...
Řekl bych Že lampa ti to spálila alespoň podle listů