Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Určitě je to dobrá volba, Orange bud je už jen tím jménem sama o sobě dobrá. Jak často? No pokuď to myslíš tak, jak často k němu chodíme, tak já k němu chodím ráno a večer, někdy i vícekrát
Původní příspěvek od Murph Dnes jsem dal naklíčit Orange Bud regular od Dutch Passion.Myslíte,že to je dobrá volba nebo ne?Jak často se asi navracíte ke svému kytí?
pochopil jsem tě, tak že máš někde guerillu. Já chodím většinou jednou týdně, respektive záleží na tom jestli pršelo někdy v poslední době. Když je dost vody, tak na to kašlu. Hlína díky granulovanému hnoji je dobrá, hlad nemají.
Co se tyce meho letosniho outdooru, tak bych to klasifikoval jako hardcore guerilla Na zacatku kvetna zasazeno, v rijnu prijdu neco sklidit. V prubehu rustu tak mozna 1-2 navstevy.
Jinak vysazeno:
2x Orange Bud x Diesel od GS seeds
2x Cheese od CBD seeds
3x Northern Light automatic od Royal Queen Seeds (pro ty se stavim samozrejme drive nez v rijnu :-))
18.5 som dal rovno do hliny semienka a nechavam to na prirodu 10x no name ,3x regular skunk od kamoša , 2x Great white shark fem , 1x White Russian fem .... a ešte mam doma 1x Auto jack a chcel by som ešte dokupiť nejake 2 automaty typu Blueberry,Bubble gum a dať ich dakde do kukurice ....Snad mi to vyjde
Původní příspěvek od butan234 18.5 som dal rovno do hliny semienka a nechavam to na prirodu 10x no name ,3x regular skunk od kamoša , 2x Great white shark fem , 1x White Russian fem .... a ešte mam doma 1x Auto jack a chcel by som ešte dokupiť nejake 2 automaty typu Blueberry,Bubble gum a dať ich dakde do kukurice ....Snad mi to vyjde
Když si pohlídáš, aby si z tech regular semen neměl samce, tak by ti to mělo vyjít v klidu.
Když si pohlídáš, aby si z tech regular semen neměl samce, tak by ti to mělo vyjít v klidu.
Samce vysekam ale viac ma trápi počasie 4 dni vkuse prši a vonku je teraz cca 12 stupnov, mrazi nemáme ale ajtak.... je to 6 dni čo som zasadil semena , takže maličke by už mali byť vonku zo zeme dufam že to dajak prežiju žiadna sláva s počasim tu na Východnom Slovnesku....
Samce vysekam ale viac ma trápi počasie 4 dni vkuse prši a vonku je teraz cca 12 stupnov, mrazi nemáme ale ajtak.... je to 6 dni čo som zasadil semena , takže maličke by už mali byť vonku zo zeme dufam že to dajak prežiju žiadna sláva s počasim tu na Východnom Slovnesku....
No hele, my tu na Jižní Moravě také nemáme žádné parádní počasí. Dneska ráno tu byla teplota kolem 3 stupňu a teď tu je tak 12, takže také žádná sláva, ale tak snad se to zlepší a bude až do listopadu/ prosince jen lépe
No hele, my tu na Jižní Moravě také nemáme žádné parádní počasí. Dneska ráno tu byla teplota kolem 3 stupňu a teď tu je tak 12, takže také žádná sláva, ale tak snad se to zlepší a bude až do listopadu/ prosince jen lépe
Jn chapem... ale u nas 4 dni non-stop prši a bude aj dalšich par dni , bojim sa že mi to hned nazačiatku pokape alebo chytia plesen , myslíš že to vydržia ? :/
Jn chapem... ale u nas 4 dni non-stop prši a bude aj dalšich par dni , bojim sa že mi to hned nazačiatku pokape alebo chytia plesen , myslíš že to vydržia ? :/
Já si myslím, že to v pohodě rostlinky vydrží, plíseň určitě nehrozí, ta by se neměla eventuelně kde vytvořit. Déšť kytky také zvládnou. Jen už by to spíš chtělo sluníčko pro kytičky no.
Já naštěstí mám kytky pořád ve foliovníku, takže zas taková zima jim není, ale i tak už by to chtělo pořádný nástup pěkných dní aby se kytkám pořádně dařilo.