Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ono jde rozpoznat pohlaví při fázy rústu nebo zhermafrodicení jen bych řek že kytka musí být stará třeba 3o dnů u mladejch kytiček a výhonků to zřejmně není poznat .nemaj totiž připravený pohlavní metabolismus jelikož nemaj na to věk proto neukazují nebo jse jim neobjevují během růstu pohlavní znaky nebo NEBO NÁZNAKY ZHERMAFRODICENÍ. Proto to chce chvilku času. Tot z mího poznatku zatim
Mám kytičky DP od dutch.passion a shaman nejsem si jistej jestli mám samce nebo samičky seminka měla být feminizovana, ale vylizaji jak kdyby seminka že samce, ale i trichomory nevím co delat prosím o radu
Původní příspěvek od Lukas1993 Mám kytičky DP od dutch.passion a shaman nejsem si jistej jestli mám samce nebo samičky seminka měla být feminizovana, ale vylizaji jak kdyby seminka že samce, ale i trichomory nevím co delat prosím o radu
Samičí preflowers - blizničky u stonku listu nikde nevidím. Samčí koule však ano.
Jsi si jistý, že jsou to feminizovaná semena? Pokud ano, tak hermafrodit. Pokud ne, tak samec jak vyšitej.
Mam v boxu 2 kytky z feminizovaných fotoperiodických semen. Dva měsíce v růstu, ted 8. Den 12/12. Jedna vypadá jako samice- pestiky
kam se podívám. Druha kytka nic, obe vykazuji velké rozdíly v růstu a vzhledu ackoliv jsou stejna odrůda. z kazde kyti jsem nasekal pred prepnutim 5 klonu, ktere jsem nastesti oznacil, tak klony pripadneho samce vyhazu a z holky jich jeste par vyseknu. Nevim jestli neni 8 dni po prepnuti na urceni pohlavi malo.dam jeste kytce tyden , prubezne updatnu foto, pak pujde, pokud to bude kluk do masla. dik za nazor.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Naposledy upravil skoroduchodce 18-05-2017 v 13:17 PM
stejna kytka druha fotka.
Omlouvám se za další příspěvek ,ale nedaří se mi prilozit vice nez jednu
fotku ke každému prispevku ( na telefonu se mi nedaří změnit číslo 1).
trochu me zaráží, ze samec je vzdy s kvetem rychlejsi,ale ta problemova kytka v boxu se nijak nehrne s kvetem. divne. mozna jeste vystrci pestiky.
Edit: Definitivně samec, dva zakorenene klony nechám za oknem a na podzim bude rizenej prc. Radši pojedu z vlastních regular semen zadarmo, nez z predrazenych feminizovanych - nefeminizovanych. Klony CBD odrud kvůli nizkemu THC stejne nikdo nedela.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Naposledy upravil skoroduchodce 18-05-2017 v 05:48 AM