Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ted sem koukala a nasla sem uybtování pro 4 lidi za 8000 a letenky by pri nakupu 4 lidi vychazeji na 5000 - tudíž pro jednoho člověka by to vyšlo letecky s ubytkem na 6 dní za 4000 -termín co mám na mysli se týká července letošního roku pokud by měl někdo zájem dodám další info přes pm
Letíme s kámošem 17-21.4, jen pro zajímavost letenka 3200/osoba i se zavazadlem a ubytko přes Airbnb za 2300 na noc pro 2osoby, i s pujčením byciklů. Jedem tam převážně skejtovat, ale kdyby ste tam někdo byl v tenhle termín, tak hoďte echo a mužem se sejít aspoň na žbré.
Avoid coffeeshops near the Red Light district, such as the Bulldog, and buy some of the best and cheapest weed in Amsterdam at De Overkant, right next to the Hortus Botanicus garden. The staff is a bit uptight with foreigners but they’re polite and have a nice selection, 10.50€/g Korsakoff and 3.5€/g thai nice.
Open coffeshop map and en forum: https://www.coffeeshopdirect.com/OtherMaps.html
Post by RedGecko58 » Fri 5th Jul 2019 03:54 pm
Personally I recommend;
Boerejongens for Fly and Buy their block hash is great! (Walk through Vondelpark and smoke it in the Kashmir Lounge).
Dampkring for the atmosphere and decent Moroccan hash (also nostalgia for me!).
Bluebird for Asian Hash and its on the way to Hortus Botanicus.
Tweede Kamer - not been myself but heard good things about their rifman hash.
Ahoj. Díky za obsáhlou odpověď. Bohužel pozdě- z Amsterdamu jsem se už vrátil. Byl jsem tam 5 dní, obešel sem toho mnoh a ať si říká kdo chce co chce, nejlepší je z mého pohledu Barney shop a Barneys Lounge- výborný kouř a příjemná obsluha...Jinak z těch dalších se mi zdál fajn i Tweede Kamer- zde mají super hash.
Co jsi myslel tou dodávkou?
ludia teraz idem do Amsterdamu no neviem ako to funguje ci by som si mohol priniest do Viedne od tial na letisko nejake semena ? asi mi to neprejde ci ? co si myslite ?