Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to endy: No anadenanthery su tym zname, ze su pri kliceni dost xulostive. Prva vec je , aby bola dobra klicivost semien (to casto nebyva), lebo predajcovia skladuju semnea aj viac rokov, kym sa dostanu u zakaznika k vysevu. A je klicivost dobra, tj, semena su z overeneho zdroja, treba zabezpecit maximalnu moznu sterilitu pri vyseve, tj. zabranit hnilobnym bakteriam, aby sa pri napucani dostali do semena, a aby semeno mohlo vyklicit...
to h'assassin : Tak ja mam naopak velmi zlu skusenost s klicenim A. peregrina. Nevyklicila ani jedna, vsetky skoncili tak ako pisal endy. Colubrina bola nadejnejsia, par rastlin ostalo, momentalne maju asi 4 alebo 5 rokov, vysku asi 70 cm a pod zemou poriadny kaudex. Na teplo narocne nie su a na zimu opadavaju.
Ono to neni take lahke... niektore ktore tu boli spomenute UZ nemam, alebo sa im nedarilo ale mam ich dajme tomu vo forme semien, ktore stale mozem vysiat.. takze Variabilita druhov kolise, raz mam to, inokedy hento... tomu sa dari a tomu menej.
ale aj tak nechapem dovod tvojej poziadavky.... iste chapem ze by to bolo prehladnejsie ale iny dovod nevidim. mozno sa s tym pohram.
btw...ked eNDyho rajska zahrada dosiahne poctu stran 40 alebo 50, uzavriem temu a otvorim eNDyho rajsku zahradu cislo dva tiez koli prehladnosti..
2 endy: Mozno by stalo za zvazenie rozdelit tie temy podla druhov rastlin, alebo resp. podla nejakyx okruhov, napr. magicke rastliny Ameriky, Europy, Azie apod. aby to bolo prehladnejsie. Vela ludi sa totiz zaujima o SD, ale trebars take Tabernanthe iboga a jeho pestovanie je na SK v plienkax.
to polux: ako rozdelit? myslis uz toto existujuce forum rozdelit na casti? alebo uz to novsie?
v kazdom pripade by to urcite pomohlo veci..bolo by to fer pre ludi kt. sa o to zaujimaju (su tu este nejaky?)
to bawy: no neviem neviem... osobne sa tipovat bojim, je to este mlade na nejake presnejsie odhady skus trosku naznacit :P
all: mam tu nejake nove fotky...
nejakych semienok
Tabernanthe iboga- Ker povodom z afriky, ktoreho aktivnou latkou je IBOGAIN, silny halucinogen, ktory sa v Afrike pouziva na nadviazanie kontaktu s predkami alebo s dusami zvierat a rastlin.
Mimosa hostilis- Juzna amerika, korenova kora obsahuje alkaloid dimetyltryptamin alebo ak chcete tak DMT. da sa pouzit ako nahrazka psychotrie virids pri napoji ayahuasca.
Anadenanthera peregrina- Strom z Juznej ameriky, Semena obsahuju DMT, 5-MeO-DMT a ine tryptaminy. Prezyva sa tiez yopo. Je pribuzny druhu A. colubrina, ktory obsahuje totozne latky, ktory vsak nesie nazov vilca.
to hassassin and polux: stojte pri mne a drzte palec, teraz to nesmiem pokazit som zvedavy kolko z tychto malych potvor sa mi podari "odchovat"
to caesar: skus bambusarium.cz (salta seeds) odtial som mal aj ja..len sa mi ich podarilo vyhubit o to, o co sa extra netreba starat, o to ja sa extra postaram a tu na G ho pestuj Flickerbird... skus ho nakontaktovat