Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mr. Travex Rád bych jsem hodil důležité fotky ale nevím jak tak prosím poraďte jak nejdřív sem k tomu přidat foto. Díky za odpovědi
sem si jistej na 110 procent že deficit fosforu ... v kokosu to žere jak kráva ... já byt tebou tak to bud cely ostřiham a hodim zase na rust .... nebo rovnou vyhodit a udělat novy ... už je to docela zašlí dost daleko ..... vem si že kokos nemá žadny živiny tam je prostě potřeba to hnojivo prát měříš EC? kolik máš vstupní a vystupní?
čaute, prosím o identifikování problému. můj amatérský názor je že jde o nedostatek živin. kytky jsou hnojeny jen kořenovým stimulátorem až dnes poprvé dostaly bio-heaven od biobizz. teplota v boxu kolem 28°c, 70% vlhkost, kytky byly napadeny larvama smutnic ale ty sežraly hlístnice od biocont laboratory. začíná to nažloutle na větších listech, pak tmavne. předem díky!
Zdravim Nokiane. Hele a bude to ok kdyz to prepnu zpatky na rust tak na dva tydny aby to dorostlo? Popravde to zloutnuti zacalo ihned pri prepnuti na kvet..
to voni ty kurvy jdou i po kořenech joo ? to sliším poprvé já myslel že jenom sajou štávu z listu ,,vit ty bílí tečky co se ti dělaj na listech ze zhora a ze spoda jdou vidět ty bílý mrdečky
Tak ted jsem se docetl ze je to spise nedostatek drasliku. Tak uz fakt nevim. Ostrihal jsem ty spatny listy a hodil zpatky MH vybojku na 18/6 tak snad se jeste vytahnout.... doufam, protoze uz se jim po tech 2 tydnech pod 400w sodikem rozjeli palicky :-(
Ahoj,od doby co jsem přepl na květ a přehodil cfl na hps,kytky jsou pořád jakoby lehce povadlý,nejsou ani přelitý ani málo zalitý,hnojil jsem každou zálivku tak jsem zkusil dát vodu s upraveným ph + enzymy a další záliv
ku zase jen upr. vodu a stále se to nezlepšilo,nepozná někdo kde by mohl být problém?Jediný co mě napadá že jak mi ted s hps běží odtah nonstop tak mám vlhkost asi jen 30% Nemůže to být tím?Díky moc!
EDIT:ta druhá fotka pro porovnání jak pěkný byly pod cfl za růstu..
nEophyte: Fakt to vypada na preliti, mozna jestli jsi hned po prepnuti nezacal davat krmeni na kvet, jeste nejakou chvili davej na rust ,.)
Jinak pro vsechny kdo maj podobny problemi posilam odkaz, nevim kdo tuhle esej sepsal ale dal bych mu pusu,jsou to spis vytahy odevsad moznad i odsud ale je to krasne uceleny a casto mi to pomuze, jakmele se neco bidnyho semele hned to otviram a vetsinou to pomuze. http://ulozto.cz/xGxR7VW/bolesiny-b...i-vse-o-nem-pdf