Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar groweri.. , ja mam svoje prve dve rastlinky, no bohuzial nahodne sa mi dostali do ruky lebo vtaciky mi dosniesly semienka ... takze prave tieto dve semienka mi vyrastli, su z toho pekne dve 60cm kvetinky, jeden samec a samica.. samozrejme opelene lebo nemam zatial viacej... neviem ale co je to za typ preto sa chcem spytat... mam to uz odfotene..
mala aj druhu vetvu ale ta to nezvladla ... tak som ju pouzil ako odrezok a zije iked je slaba..
ahoj jsem novacek a poprve co jsem zkusil zasadit...Passion,frisian dew a shaman http://www.2i.cz/352bf2d80b
mam pocit ze to uz zacina kvest a mam to myslim akorat 5.tyden a pristi tyden to chci dat ven...nepodelal jsem neco kdyz uz to kvete? Mam to za oknem kde sviti slunicko max. pul dne...a jeste bych se chtel zeptat jake hnojivo doporucite jak na rust tak na kvet(max. oboje do litru) a ten Frisian Dew je nejakej zabrzdenej (
Interista: To seš v řiti. Už ti kvetou a je způsobeno brzkým vysazením. V době kdys dával klíčit pravděpodobně venku rostly tak možná sněženky a bledule a ganja má ještě hlubokou zimu. Je nesmysl spěchat a lidi se nikdy nepoučej a začínaj sázet s prvním pěkným dnem. Každopádně už s tim teď nic moc neuděláš - pokud se vůbec vrátěj na růst budou zmutovaný, nevitální atd. Pokud máš ještě jiný semena doporučuju dát klíčit...
citace:
Původní příspěvek od Interista
Ach jo..a neco pozitivnejsiho? jsem smutnej
Čau,
Asi bys měl zkusit vysadit nový. Pokud se Ti vrátí do růstu, budou to fakt takový divný mutanti. Fakt nevim, kam všichni spěcháte.
ALe teď něco pozitvního. Jestli nechceš mít postiže, vysaď nový a tyhle zatemňuj. (perioda 12/12). Nepřídeš o ně a ještě bude nějaký to g.
no já zkoušel hodit ven critical + a na květ jsem ho šoupnul do skříně a byl jsem výsostně spokojen navíc to mělo pozitiva z každýho stavu...tuhá zkouřenost indiky a vysmátost, energický stav sativy
Ale urcite ano...Tento rok som fajcil Belladonnu pestovanu v kukurici a bolo to to najlepsie co som fajcil....chut neskutocne dobra a high by som povedal ze az stoned...:P...ja som ju chcel tento rok ale bohuzial Out of stock aj vo Viedni...