Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je vůbec teoreticky možný, aby z matečné rostliny (pravděpodobně hermáč) vznikla řízkováním čistá samice? Stalo se mi totiž (letos pěstuji poprvé), že z řízků, který jsem dělal z jedné rostliny mi vyšli 4 100% hermáči, ale na ostatních (8 rostlinkách) není po koulích ani stopy. Je možný, že se teprv objeví,i když už kytka týden kvete? Kdyžtak dejte vědet, musel bych kytky častěji prohlížet, kvůli případné kastraci. Díkec.
logicky. když nařízkuješ samici=samice. když nařízkuješ hermáče=hermáč. avšak kytka, co dělá hermafrodity, je dost pohlavně nestabilní, takže když nařízkuješ hermáče, může ti vyrůst buď hermafrodit nebo samice. poznáš časem . rozhodně pravidelnou kontrolou nic nezkazíš
co je toto,kazda fotka jiny model.prvni je samicka ale utoho druheho asi hermac,nepodarilo se mi vyfotit ty maly kulicky,jsou ale jen na nekterych palickach,na vrchnich treba vubec.a to co je na obou fotkach u tech palicek je co??to se tvori semeno?
to druhy bude asi oprcla samice no,uvidim dnes,koule zacnu otrhavat,kytka ma tri metry a pekny paldy se delaj,zkusim to zachranit,snad neoprcne mandali co mam vedle