Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Známej sedí 4 hodiny v hospodě a říká:
,,Tve..., já nemam ani čas se oholit"
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
A: Viete o tom, ze prednedavnom zavreli poslednu elektraren co vyrabala plutoniove zbrane?
B: Coze? To az teraz?
A: No hej dakde v Rusku, vraj uz od 64. to islo, riadne zstarale.
B: To hej, co vlastne konkretne tam robili?
A: Neviem presne, nejakou stiepnou reakciou obohacovali zbrane o plutonium, tusim.
C: Jasne, to boli potom tie zbrane silnejsie, to chapem.
A: Presne, ale bolo to dost neekologicke...
C: To hej, to chapem. Len...chalani? Co je to plutonium?
KM: Čo si jedol na večeru?
K: ehm....prosím?
KM: ČO SI JEDOL NA VEČERU?
K: ekm...ehm...prosím?
KM: ŽE, ČO SI JEDOL NA VEČERU?!
K: Šunku.
KM: My šunku nemáme.
Jsem si nemohl vzpomenout zhulenej na slovo bulimie a kamos zhulenej na me " Joooo ty myslis golemišiádu nebo taky se tomu rika golimije " a myslel to vazne nechapal jsem xD