Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevidím důvod proč by to měl být hermac, žádné samčí koule nevidím.... Spíš se mi zdá jako by kvetla a zároveň chtěla růst.... Nebo mám ten dojem jen já? ale každopádně na hermace to nevypadá
techem : jo máš asi pravdu. protože je to 45. den květu a ty mrdky pořád rostou
co může být příčinou? zajímavé je to, že to udělaly pouze 3 kytky z 16ti. a svitím pořád stejně 12 hodin..
Příčin je hodně, bud špatná perioda, nebo můžeš mít nastavené hodiny na cyklus 12/12 ale jsou prepnute na on a jedou nonstop, to se stává u manuálních hodin, nechtěně se to prehodi a jede to 24/0, nebo spatne hnojivo s vysokym obsahem dusíku a kytka chce růst místo toho aby kvetla... Třeba to všechno zkontrolovat ať se daří
Původní příspěvek od luckaaduck78 techem : jo máš asi pravdu. protože je to 45. den květu a ty mrdky pořád rostou
co může být příčinou? zajímavé je to, že to udělaly pouze 3 kytky z 16ti. a svitím pořád stejně 12 hodin..
Pokud to udělaly jen 3 kytky z 16-ti a nešlo o řízky ale o kytky ze semínek, tak možné jde o trochu jiný fenotyp. Zkrátka některé neustálené odrůdy mají několik fenotypů, které se od sebe liší třeba vzhledem kytky a též třeba i potřebně krátkou dobou na kvetení.
Jinak je možné, že na kytky dopadá nějaké světlo, ve chvíli kdy by měly mít tmu. Kolega měl na balkóně kytky až do října a stále nekvetly :-) Holt výhoda pouličního sodíkového osvětlení, člověk se stane matkářem ani neví jak.
Doporučuji nekvetoucí kytky zatemnit (strčit do tmy) na 24h, pak už by se měly přepnout na květ.
jedu z řizku a je to jedna genetika.. no ony kvetou ale zárověn rostou. je pravda, že jsou v jedné řadě okolo stěny tak asi opravdu někde prosvítá světlo.
Hnojivem by to nemělo byt, když mám přece zbylých 13kytek v pořádku...
Zdravím a rovnou půjdu k věci. Jsem úplný nováček a potřeboval bych poradit ohledně samce/samice. Bohužel ten rozdíl nepoznám ani když jsem načetl články a zkoukl hodně obrázků. Stavoval se kamarád a tvrdil mi, že to vypadá na samce. Řízky jsem kupoval přes bazar od jednoho uživatele. Přidím fotky a budu rád za každý názor. Kralo.