Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem rad, ze tu nekdo dal konecne fotky kytek, jako dukaz, ze se da pestovat i za oknem.
Setkal jsem se tu totiz s par blbeckama, co vykrikuji do tmy hloupa hesla typu;
'' pestovat za oknem, co to je za blbost ? ''
Ale co se da delat, i takovy panicove, co mluvi o sexu chodi bohuzel i sem na Grower.
Jinak ja jsem mel taky kytky za oknem a byly to krasny nonamy.
Pekny kytky, posilam K+.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
ahojte, minuly rok som mal tiez 2 rastlinky na okne (no name) boli to ale semiacka s nejakej lampy a rastlo to naozaj nadherne ani sa netiahli do vysky a rastli trasne na husto hnojil som to len prihlavovým a slepačím co da domov .) xD pridam dake fotky len je to fotene na mobile a mobil je slaby takze kvlaita napc a mam to len po daky 20 den kvetu... no a chcem sa este opytať či máte nejake skusenosti s windor + vecer nejake to dosvietenie lampov oplati sa to??? vopred dík
Zdravím. Na týden jsem odjel pryč a když sem přijel tak sem byl mile překvapen jak holky povirostli. Zatím sem je nezastřihával ale uvažuju o tom že aspon jednu šmiknu.
Takže to teda začalo nakvítat což je podle mne docela brzo ale vzhledem k velikosti kvetináčů je to asi normalní. Příšte to našulim do pořádnejch kýblů ať mám porádný palmy . Jinak to vipadá že je to "babochlap" Nahoře sou blizny a sem tam i nejaká ta gula. Oni vlastně obě ale aspon bude na pár jointů. Doufám že to uhlídám a stačim otrhávat ty kule.
Zdravím,
...upřímně - netrhá vám to srdce, takhle ty chudinky trápit a ještě je nazývat mutanty..?
Kolikrát to zde ještě musí být řečeno, že sázet do poloviny dubna je holý nesmysl a pošetilost. Kytkám je šumafuk, že sluníčko svítí ostošest. Ono totiž svítí velmi krátkou denní dobu! Tudíž jste jim nedočkavci naordinovali květovou fázi (září) a dokonale jim zamotali hlavy (příčí se mi říct palice).
Navíc v inkriminované době je jarní slunce dost drsná palba i přes okenní sklo...plus by jste museli takových 5-6 hodin denně dosvěcovat...jedním slovem - pakárna!
Když už si chcete udělat radost za oknem, teď začíná ta správná sranda. Klidně až do června. Jestli ještě nějaké seeds zbyly, neváhejte a ten markantní rozdíl sami poznáte...
Váš problém se tu řeší už osmým rokem, takže jestli potřebujete potvrzení mých slov, zkoukněte tématické příspěvky z těchto období.
Ať se daří.
H.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
No neco sem o tom dady na groweru slysel jako že čím menší květináč tim mensí misto na kořeny a jakmile kytka pestane mít místo na kořeny tak přestane růst a prehodí se do fáze květu což by i odpovídalo bo mam dvě kyti a obe sou ve stejnym květináči a u obou sem videl naznak květu ve stejnou dobu. Pokud se teda mýlím tak mně opravte ale z mojí hlavy to neni
Dotaz : řešíte nějak zakrývání kytek za oknem? Mám kytky v pokoji, a jak známo kytky nemaj rády, když sem jim v půlce noci rozsvítí světlo. Když byly malý a ve skleníčku, tak sem je přikrýval nepruhsvitným sáčkem a jak to udělat když jsou větší? Přímo na ně ten pytel přece nehodím. Takže bych prosil o nějaké tipy, popřípadě jestli tohle vůbec neřešíte (nedělaj se vám z nich hermáči? )...