Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ted jsem vkladal dozahradniceho bazaru tady inzerat abych prodal ty veci,4x po sobe s fotkou i bez a zadny inzerat se neobjevil. Nevite kde je chyba?
Normal...zahradnicky bazar...pak nove tema..paktext,nadpis a submit a nic.
Původní příspěvek od V.Butch Ted jsem vkladal dozahradniceho bazaru tady inzerat abych prodal ty veci,4x po sobe s fotkou i bez a zadny inzerat se neobjevil. Nevite kde je chyba?
Normal...zahradnicky bazar...pak nove tema..paktext,nadpis a submit a nic.
Aha,no tak to sem to tam nasekal nejmin 8x
protoze to tam neslo vlozit tak sem to furt dokola zkousel.
Ale napis se zadnej neobjevil jako pockej na schvaleni nebo tak neco...
Pratele ,kdybyste nahodou nekoho znaly kdo by chtel zacit s pestem a mel zajem....
Stan-DarkStreet II 120x120x180 cm
Předřadník-600W ELT
HPS Sunmaster 600W dual spektrum na kvet i rust.
Diamond Large Reflektor
Aktivni pritah-TT150
Odtah-Prima-klima 820m3-2 rychlosti.
Pachový filtr-Can-Lite 150 pouzity jen posledni tyden.
Spínací hodiny manualni i spínací hodiny digital.
Vlhkoměr/teploměr vzduchu,Pudni vlhkomer.
Kvalitni 1L rozprasovac na rostliny.
Zvlhcovacku 6 L,nepouzitou.
3x Vetrak Hurricane klipsna prumer-18 cm +stojanovy,2 jsou uplene nove zabalene.
Hnojivo na rust- Plagron coco AB , Atazyme enzymy,Phytamin.
Hnojivo na kvet- Plagron coco AB ,PK 13,14 , Plagron Green Sensation. Hnojiva jsou samozrejme pouzita.
Substrat-cca 50 kg coco,20 kg wurm humus,2 kg perlitu.
9x kvetinac kulaty 8L a 9x podmiska ,Fungl nove-16x kvetinac 11 L hranaty plus 16x podmisky.
Fungl novy mikroskop LED s osvetlenim ,60x100x zvetseni.(znackovy Carson) a ruzne drobnosti-roury,nalevka atd.
Cena 8900 Kc je to cca polovicni cena,domnivam se ze slusna.
Potrebuji to prodat v celku.V bazaru je sice zajem ale ne o vse najednou.
Prosim zkuste se pozeptat mezi svymi znamymi.
Predem dik
Naposledy upravil Madical-Strains 08-09-2012 v 07:31 AM
Cau kluci !
Tak jsem tu po kratke pauze zase zpatky a pokud sezenu nake kyti tak to zase rozjedu ale tentokrat out-door. Dosly me uz totiz vsechny masticky.
:-D
Jedna dobra duse odsud me hned po mem in-dooru nabizela zdarma klony Jack Herera , dalsi dobra duse me nabizela jine modely , skoda ze to neni dnes,bral bych vsema deseti !!!!!!!
:-)
DRUHY IDOOR 1600 W !!! :-) (mozna jen 1200 W ,uvidime)
Zdravim vsechny kdo navstivily v minulosti me vlakno a byly me velkou oporou po celou dobu pestu.
Tak se me konecne po dlouhe dobe podarilo dostat na grower.cz.
Nejrive se neslo vubec prihlasit ,nevim cim to bylo a pak jsem zase zapomel heslo k emailu z ktereho jsem zakladal svuj profil zde. Uplne cirou nahodou jsem objevll heslo k memu staremu mailu ,tak jsem zase tady.
Od te doby co jsem tu nebyl ( no je to uz par let) jsem bohuzel nic nevypestoval a to dokonce ani outdoor ,jak jsem si sliboval. Takze jsem vse zapomel a zase jsem uplny zacatecnik. :-)
Zmenil jsem ale nazor a taky se mi moc po pestovani styska , hlavne ale po vas (Samozrejme) !!! :-D
A taky potrebuji bylinky a masticky ktere me fakt dost pomohly.
Tak uvazuji opet o indoor.
Ale doufam ze tentokrat to bude jine, doufam ze o mnoho lepsi.
Rozhodl jsem se ze zainvestuji do 1600W nebo 1200W LED ,mel jsem v prvnim pestu vazne problemy s teplotou. A po shlednuti testu z Kalifornske farmy kde pestuji lecive konopi pro trh v USA jsem se rozhodl jednoznacne pro LED. Testovaly 1000W LED,1200W LED o proti 2x 1000 W HPS a jednoznacne zvitezila LED.
Cetl jsem tu ted sice nejake ne prilis slibne stare prispevky o LED osvetlenich a o pestu ale nenasel jsem nic noveho a predpokladam ze za tech par let uz mohly ty LEDky dokonale vymakat jak vyplyva z videa z te farmy v Kalifornii.
Samozrejme ze je nebudu kupovat u nas v CR a tim podporovat nase
"velko-podnikatele" ale chci si je objednat primo z Ciny.
A proc prave z Ciny? (videl jsem totiz loni v Las Vegas na jednom z TV kanalu v telce dokument prave o Cine a o tom jak vyrabeji LED osvetleni . Kazda spolecnost ktera se tim v Cine zabyva ma krome sve tovarny take vyzkum ,v dokumentu to bylo krasne ukazane. Hlavne rikaly ze Cina je absolutni svetovou jednickou ve vyzkumu a ve vyrobe. Testuji a porovnavaji LEDky oproti HPS, zarivkam a dallsim. Kdyz to tvrdi americane tak na tom neco bude protoze americani jak je dobre znam tak jen tak nikoho nechvali ,tedy krome sebe. Krome toho Vsechny nemecke a svedske a jine firmy si to nechavaji vyrobit prave v Cine z duvodu velmi levne prac.sily. A co je jeste dulezitejsi je ze cinani davaji bezne na sve vyrobky zaruku 3 roky !!! Nasel jsem dokonce zaruku i 5 let ! A ceny i s dopravou se pohybuji mega-mnohonasobne levneji!
Pocitam ze za osvetleni bych se i s dopravou mohl vejit maximalne do 7.000 kc.
Zde link celeho testu, (po zkoneceni videa jede hned druhy dil,tak nevypinejte)
A ceny porovnejte sami...Jinak pokud nekdo z vas nad Ledkama jiz v minulosti premyslel a chtel si je koupit ale odradila ho cena tak zde posim posilam odkaz na stranku kde je to mozne zakoupit za pakatel. Doporucuji si ale pockat na vysledek meho experimentu. Budu pravdive informovat o kvalite cinskeho vyrobku i o kvalite LED-osvetleni , hlavne na to reknou Kyti.
U Ledek se udajne nemusi resit zadni skudci protoze ty novejsi Ledky maji v sobe UV ktere udajne vyvrazduje bezpecne vsechny parazity.
Jeden z levnejsich ceskych eshopu a nejlevnejsi vyrobek.(120 W LED je uplne stejne draha jako v Cine 1200W. ) A vice Watu se cena zveda.
A jeste k tomu udajne horka novinka Double Chips 10W LEDs !!!
Coz jsem ani na ceskych eshopech nenasel, nasel jsem pouze zastaralych Chips 5W LEDs. Z toho vyplyva ze u nas prodavaji zastarale a predrazene vyrobky a to proto ze absolutne nestihaji kapitalem ani kvalitou a dravosti konkurovat cinanum. I v nemecku kde je to o plovinu levnejsi nez u nas tak je to proti cine i tak priserne predrazene. Jak si nemci stezuji na jejich growrech ze to maji drahe.
Takze kluci, jesli jeste plati vase nabidky ohledne klonu budu vam velmi vdecny.
Samozrejme ze tentokrat chci nejakou totalni pecku, nejakeho poradnyho smrtaka ,nejen aby mel silu ale aby mel take dobrou vynosnost a byl dostatecne odolny.
Najde se najaka pecka? Cetl jsem ze Kill Bill predci i Jack herer?
Pocitam ze do dvou mesicu bych mohl dat vse dohromady ,musim tez znovu nakoupit,stan 150x150 ,vetrak a dalsi odfuky aby se menil vzduch ve stanu.
Doufam ze mi az to bude aktualni pak poradite ktery vybrat.
Tak jsem vazne zvedav co si myslite o pestovani pod LED.
Rad ocenim postrehy a pripominky.
Naposledy upravil Madical-Strains 16-08-2016 v 23:15 PM
V.butch
Přečti si vlákno o led.Čínu již nikdy více.Jakmile ti odejde jedna dioda nebo driver,tak ten panel můžeš vyhodit s okna.Vyreklamuješ tak jedině velký kulový.
To že píšou ,že mají spotřebu 1000W ,ještě neznamená že mají doopravdy takový odběr.Ty čipy 1W,3W,5W jsou daleko za učinností nových COB čipu.
Takové panely rozhodně ani omylem.Můžu ti jen říct ,že jsi vyhodil 7 klacku s okna.
Píšeš ,že Čína je jedničkou ve výzkumu a vývoji.Opět jsi úplně mimo.V Číně se to jen montuje,kvuli lene prac.síly a to už není tak rok pravda.
Velkým firmám se to vyplatí,ale menším firmám co opravdu provádějí výzkum se to vůbec nevyplatí.V Číně je za pěstovaní konopí trest snad 10 let a to si žádný výrobce na triko nevezme.
Průkopníci v LED jsou spojené státy a Izrael.Čína tak max.může okopirovat jejich výrobky.
Pokud LED ,tak jedině COB čipy.ŽÁDNÉ JINÉ NEMÁ CENU!!!!
Jedu už pod led x kol a věř mi ,že ty panely s Číny jsou na hovno.
O záruce se nemá cenu ani bavit.
No ja nic nikomu doporucit vazne nemohu jelikoz s tim nemam odjete ani jedno kolo,tudiz zadne zkusenosti.
Ale urcite bych veril fikus37 !
to-fikus37
Jo,diky za upozorneni. Rad si necham poradit od nekoho kdo s tou ledkou uz jede.
Zatim jsem to jeste nastesti nekoupil ale jsem prekvapen , proc tedy cinu prodavaji i u nas a v Nemecku ,dokonce i v Holansku ..atd?
Nasel jsem cca 7 videi na youtube tak to vsichni do jednoho tu cinu strasne chvali. Asi se jim to jeste nerozbilo a nemuseli reklamovat.
Nejsem zas takovy hlupak abych hned bez overeni od nekoho kdo s cinou ma zkusenosti hned bezhlave objednal zbozi. Ale prave proto jsem svuj napad s cinou napsal sem aby me to nekdo bud schvalil nebo rozmluvil.
Takze to znamena nekupovat ZADNOU CINU ani u nas v eshopu?
Tady bych se snad spravedlnosti dovolal.
Koukal jsem se zbezne na tve vlakno az budu mit trochu casu tak si to proctu cele. Uz se tesim.
A ty muzes to LED Vero 29 doporucit?
Nebo uz je to stare a myslel jsi neco takoveho?
Koukam v druhem vlakne ze sis tu lampu KOB LEDvyrobil sam.
To jsi tedy fakt sikovny. Mel by si chut a a cas a byl bys prosim ochoten to pro me taky vyrobit? Myslis ze bychom se domluvili?
Ja jsem inv.duchodce a v krame je to pro me drahe ,teda vyjma te ciny.
Diky !!!
Naposledy upravil Madical-Strains 19-08-2016 v 13:02 PM
No ledky pekny prodavaj treba tu http://ledideal.cz/www/led-grow-vero29/, dalsi panel nabizi pan Frynk je to jeho vlastni vyroba (ja jsem si jej ted poridil) ale sou to secko dost drahy hracky. Osobne bych ty levny veci nekupoval. Ono ne nadarmo se rika, nejsem tak bohatej abych si kupoval levny veci! Ale kazdyho vec samozrejme.