Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
najlepši je vesnice kde je malo obyvatel pod 1000 da se to sadit všude a ti starousedlici nevi jak to vypada tak prečo by to trhali samozřejmě vlastni mala zahradka je nejlepši tak at se daři v roce 2006
ja si myslim že idealní jsou mystem jsou meze mezi polema většinou je tam dobře vhká zemina prohnojená a o sluníčko tam nouze taky neni a oboje mají kytičky velice rádi
No tak s tou zahradou to beru zpet, z pani majitelky se vyklubala chladnokrevna mrcha a nadiktovala mi takovy podminky, ze to nejde prekousnout...
Zaplatit tezky prachy, na vlastni naklady to tam cely oplotit, zrenovovat, prorezat stromky, opravit sklenik a chajdu (vsechno samozrejme za svy prachy) a pak jim to po 5 letech predat. (rikala, ze by mi prodlouzila smlouvu, ale neverim ji) Takze ja bych tam 5 let makal jako mourovatej a ona by tam potom co bych tam vypotil litr krve prisla a pekne si tam nasazela okurky... Strasny. =o(
Fakt mi to zkazilo radost.
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
nazdar. ak sa to tu uz niekto pytal tak fakt sry ale cele sa mi to citat nechcelo. k otazke: chcel by som sa spytat ako zistim ci je pôda vhodna na sadenie bez toho aby som na miesto musel vlacit pytle substratu? potreboval by som radu typu : tam kde najdes "tuto ci tamtu rastlinu" je dobra pôda. Dik moc
zdravim, ctu tady mnoho nazoru o mistech jako napr uprostred husteho krovi - ale tam prece nemuze jit dostatek svetla....a slunce hraje velkou roli pri vyberu mista nebo ne? ( pozn. jsem zacatecnik, rad bych letos poprve zasadil )
to DrevoLaminát: zjištíš to naprosto jednoduše...choď po okolí a a z míst který se ti budou líbit si ber vzorky půdy a doma si změř pH...pokud je nízký stačí vzít v zahrádkářství dolomitický vápenece a pořádně...fakt pořádně to prosypat...odhadem 3 díly půdy a 2 díly dolomitu...jinak oběcně nízký pH je v jehličnatejch lesech a ideální ph najdeš třeba v kopřivách...
to Isaac: na to je jednoduchá finta...nesmíš vysekat 1m2 ale trochu víc a kytky dát doprostřed...vznikne ti daleko větší příliv světla...
jinak letos si fakt na sebe hodím maskáče vezmu mp5ku(jako že hraju airsoft) a pudu někam za město a poté už jen nebej línej a najít si tu nejhorší cestu a tam si najít pole...
loex: dik moc, avsak neviem merat pH pody. viem zmerat pH roztokou pomocou tych cudesnych papierikov ale tuhe latky su ina vec... tak pokial by si mi poradil presny postup ako to zmerat - budem ti velmi zaviazany. ...inak myslis ze zalezi len na pH? co ziviny a tie stopove prfky? ci to uz je robota hnojek?
vem hlinu ktery chces zmerit ph. zmer ph vode, kterou nasledne pridas do urciteho objemu hliny. pak zmer ph hliny s vodou a ph hliny uz jednoduse zjistis... kdyz voda bude mit ph napr 7 a bude pomer vody ku hline 1:1, vysledne ph mixu bude 5. z toho 7*1/2 + x*1/2= 5 z toho si jednoduse vypocitas, ze x= 3 cili ono kyzene ph pudy.
snad sem to napsal dost srozumitelne?!! ale jesli ne, pouzij hledani, tam urcite neco najdes....
peace
néééé kopřivi ne!! starci to sekaj pro zvirata sem tam prisel a celej flak kopriv nikde i s nejma kundickama!strom v lese je opravdu cool nekdo dela na hore prkenou podlahu ja to vesim mezi vetve vojenskej maskac a je to!!!! oukej
Isaac: ... Myslim, z idealni ph je mezi 4,5-5. Ale na tvym miste bych si to zase takhle nekomplikoval. Kup si v zahradnictvi substrat a na miste ktery si vyberes si vykopej diru, nasyp substrat a do toho sad. Mas to nejlepsi. A pokud ho jeste namichas s perlitem a piskem, udelas jen dobre.
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
No - já bych chtěla zkusit venku scrog.....uvidím jak doma poleví....
A jestli poleví, tak to pořádně vychytat a pak by bylo pěstění venku mnohem mín na očich:-) jako serpentiny různě mezi vesnicema, v rákosí by se to taky pěkně schovalo, ikdyby sis tam vysekal pole jak velký bys chtěl:-) a tak...že?
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.