Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rád bych se zeptal jestli máte zkušenost z poslední doby s papírkama OCB - klasický černý.
Je to tak měsíc, co pozoruji výrazný zhoršení kvality těchto papírků. Ubalit z nich na beka je fakt najednou těžký - nelepí to a trhají se.
Zkoušel jsem už aspoň 5 různejch balení od různých prodejců a všechny stejný problém. Uvažoval jsem jestli se třeba do Čech nedostala nějaká falšovaná edice nebo jedině zhoršili kvalitu..
Co Vy? Máte podobné zkušenosti?
Jo tak tohle můžu potvrdit nejspíš nějaká napodobenina u nás je mají u vietnamců a na benzíně! Krabička stejná ale na papírkách je nějakej jinej nápis než OCB(když se kouknete proti světlu)!
Jo tak tohle můžu potvrdit nejspíš nějaká napodobenina u nás je mají u vietnamců a na benzíně! Krabička stejná ale na papírkách je nějakej jinej nápis než OCB(když se kouknete proti světlu)!
naprostý souhlas! fakt OCB cerne nelepi!!! sleduju to uz delsi dobu... a jsem smutny,....
Taky bych řekl. Koupil jsem je u vietnamců. Krabička je úplně stejná, ale papírky na sobě mají nápis "BOLLORE". A kvalita je hrozná.
klasika ocb černý, bollore jsem naštěstí nepotkal smoking zlatý, v těch je teď jako bonus pár ks smoking brown a ty jsou supr, přesně jak píše rákosníček ..
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Původní příspěvek od Mr.Sordo Tak, zrovna zkouším tyhle.
Hlavní výhodou papírků Smoking KS Brown, je to, že se při výrobě nepoužívá bělení pomocí chlorinu. Je to tradiční papírek vyrobený ze dřeva stejný jako v případě Slimu, který je nejprodávanější papírek od Smokingu vůbec. V tomto neběleném papírku je méně chemie a tudíž je více přírodní.
Zrovna jsem je dostal doruky ,tak je jdu vyzkoušet!
Smoking browny jsem po pár ubalení,daroval.
Moje "spolunocležnice",je komentovala tím, "že prej,divně šustí".lol
Mně osobně taky něják extra nesedly,snad kvůli te barvě,nevím.
Ovšem ,Smoking Deluxe 2.0 to je jiná,balí se to samo!
Navíc použité lepidlo je přírodní a to ze "senegalské akácie",tzv. arabská guma.lol http://botanika.wendys.cz/cizi/rostlina.php?287
mě ty brown seděj, jinak na nich nic zvláštního není, krom toho, že nejsou bělený chlorem...
že divně šustěj můžu potvrdit
arabská guma je fajn, na normálních je kostní klih tušim
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Původní příspěvek od alesh
Taky bych řekl. Koupil jsem je u vietnamců. Krabička je úplně stejná, ale papírky na sobě mají nápis "BOLLORE". A kvalita je hrozná.
Niečo podobné sa mi stalo s Masccottmi krátkymi. Jedného času prestali lepiť, v polovici cígy sa mi začali rozlepovať. Po vyskúšaní niekoľko balení som sa na to vyprdol a používal Gizeh Slim. Nepamätám sa či to boli regulár Mascotte alebo slim, ale Slimky lepia teraz ok a keď sa mi občas dostanú do ruky regular (široké) tak lepia ok. Možno zle namiešali lepidlo (gumu) alebo čo
U Brownů taky, krom toho, že se do nich dobře balí a skvěle lepěj, při kouření chybí v chuti taková ta hořká "papírovina" (že bychybějící sloučeniny chlóru?), takže fajn po všech stránkách. A jdou na dračku, teď posledně už měli akorát rolovací verzi, což je taky supr...
po letech sem koupil zase zlatý smokingy,já hlupák koupil hned dvoje,mno pro mě to je velké zklamání,a to jsem na nich začínal ... asi sem se potřeboval ujistit že OCB je jediná volba