Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 31 32 33 34 35 »
Autor
Téma 
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 513

2Morpheuss:

Vyzerajú dobre. Akú(é) máš odrodu(y)?

Marihuana je dar.

Old Post 09-05-2007 v 21:28 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 514

Morpheus:
Jak máš stáré kytičky? To jsi použil metodu FIM?

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 10-05-2007 v 08:06 AM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Karma uživatele Zoder - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 515

Zdravíčko ...

Tak mé kytky už se taky konečně dostali do přírody, včera jsem se presadil, mám dva řízky ze skéra, dalších čtyři ze semen a pak mnoho gáňky, kerá mi roste but v křoviskách (jak už sem popisoval) nebo ty které se podařilo rosadit tak zvlášt... ikdyž nějaké kytí jsem namýtině nechal ještě v květináčích jelikož bylo málo času a celý příští týden strávím na chalupě na svaťáku, takže se aspon budu moct jít odreagovat definitivnim dosázenim .. těm kytkám kerý zustali v květináčích roste teprv druhý patro, ty který už sem přesadil sou o něco větší, většinou nabíhaj na třetí patro a už sou celkově vzrostlejší ...

Mám zhruba tři otázky (tušim že kdybych prolez celej grower tak bych odpověd našel min. na dvě, ale za tejden maturuju a fakt na to nemám čas, tak se nezlobte prosíím)

1 - kdy můžu na růst začít hnojit, až tak po třech čtyrech patrech nebo ještě později ? (budu hnojit kristalonem, az na kvet koupim neco biolepsiho) --- a je to stejný u řízků i u kytek ze semen ?

2 - Zaštipnul bych to rád taky tak nad tím čtvrtým patrem, a opět mě zajímá jestli je nákej rozdil mezi kytkama z řízků a semen nebo skérkama a gánkama ...

3 - Jelikož sem byl na podzim asi až moc podstivej, vykopal sem dost hluboky díry, a ikdyž sem do NEJVETSIHO kopce vytáh se svojí 173 cm vysokou postavou padesát litrů hlíny, nestačila a kytky nejsou ve stejné rovině jako ostatní příroda na mé mýtince ... takže se chci zeptat, jestli to těm kytkám nebude nějak vadit ... ted by je to aspon mohlo ochránit trochu před větrem kerej se nák rozfoukal, ale co pak .. ? mám tam tu hlinu postupně dotahovat a dosypávat nebo jak ?

časem pošlu fotky ale ted k tomu bohužel nemám prostředky ...

díky

Old Post 10-05-2007 v 10:31 AM
Zoder je offline   Profil uživatele Zoder   Find more posts by Zoder   Foto galerie člena Zoder   Click here to Send Zoder a Private Message   Add Zoder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 516

Zdravím
Pokusím se ti odpovědět na tvoje otázky
1, Je to ještě hodně brzo začít hnojit kytky, když mají 2. nebo 3. patro. Jaký jsi dával do těch děr substrát?Přidal jsi tam nějaký slepičince nebo jinou hnojku? Já bych začal hnojit na růst a až později až kytky budou mít tak alespoň 40 cm do výšky, protože většinou do každého substrátu se to nějaké hnojivo do začátků přidává.
2, s tím ti bohužel neporadím-zkušenosti nemám
3, Myslím, že to zatím problém nebude, jen možná se ti tam bude víc zadržovat voda, ale rozhodně bych časem díry dosypal aspoň na úroveň okolní půdy. Před větrem to asi moc neuchrání, já bych se spíš spoléhal na nějaký klacek, který bych zapíchnul vedle.

pěstu zdar a hodně štěstí...

Papkův tabáček

Old Post 10-05-2007 v 10:41 AM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Příspěvek č. 517

to papek

kytky vyjíždeli v hlíně pro pokojové rostliny a za pomocí stejného substrátu sem je i přesazoval ... jj bylo tam na tom napsano že by to mělo mít v sobě bio humus na pět týdnů, ale nevím jak dalece se tomu dá věřit ... ale oka začnu hnojit až budou vzrostlejší, což počítám že bude teda tak na začátku června ...

3 - oka, budu se snazit dosypavat ikdyz dostat tam sebe sama dást dost práce, natož z náloží hlíny, sem z toho včerejska fakt znicenej jak sem to tam tach tu hlinu ... a s klackama počítam, o víkendu si stim pohraju ..

Díky !

TO ALL

Zaštipnul bych rád kytky tak nad tím čtvrtým patrem, a opět mě zajímá jestli je nákej rozdil mezi kytkama z řízků a semen nebo skérkama a gánkama ... a jestli to nad tim čtvrtym patrem je tak akorat .... ??

Old Post 10-05-2007 v 10:47 AM
Zoder je offline   Profil uživatele Zoder   Find more posts by Zoder   Foto galerie člena Zoder   Click here to Send Zoder a Private Message   Add Zoder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 518

Moc ti tu maturitu nepřeju. Ty seš na gymplu nebo na průmce???Z čeho to skládáš?

Papkův tabáček

Old Post 10-05-2007 v 10:59 AM
Zoder
Stálý Člen

Příspěvek č. 519

heh jako neprejes jako ze neprejes abych ji udelal nebo mi neprejes to ze ji delam ?

Delam ekonomkutakze ekonomika anglictina cestinana managemant

Old Post 10-05-2007 v 13:15 PM
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 520

Samozřejmě přeju, abys ji udělal. Hodně štestí

Papkův tabáček

Old Post 10-05-2007 v 13:20 PM
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 521

Zodej: Kytka jako kytka Akorát u těch řezů bych je nezastřihával hned po zasazení... Vyčkal bych, až budou zakořeněný.

Old Post 10-05-2007 v 16:03 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheuss
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheuss - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 522

2Papek: Ano použil som metodu FIM, a su stare cca1mes, narodili sa 1.4.

canabis future

Old Post 10-05-2007 v 18:30 PM
Morpheuss je offline   Profil uživatele Morpheuss   Find more posts by Morpheuss   Foto galerie člena Morpheuss   Click here to Send Morpheuss a Private Message   Add Morpheuss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Příspěvek č. 523

papek --- jj dekuju, právě odcházim na poslední zvonění z mrkví za uchem :-D

Old Post 11-05-2007 v 06:27 AM
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 524

K tomu poslednímu zvonění.. Pěkne mě to sralo Sem celej vod voňavek a různejch smradů, ale co je nejhorší od octa Pak se procházet v městě s octem za krkem je dost na hovno, ale jinak to beru.. Taky sem musel přispíval nějaký ty korunky při vchodu

Old Post 11-05-2007 v 12:41 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hudson
Stálý Člen

Karma uživatele hudson - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 525

U nas na skole bylo taky dneska posledni zvonení, ale ja sel az v 10 do skoly sem mohl srat ty srace co me polijou octem i kdyz jim hodim nejaky ty drobny, oni snad nechapou ze jim davam sve uspory za ktere si kupuju staly prisun cannabisu

Old Post 11-05-2007 v 16:58 PM
hudson je offline   Profil uživatele hudson   Find more posts by hudson   Foto galerie člena hudson   Click here to Send hudson a Private Message   Add hudson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kbelík
Nový Člen

Karma uživatele Kbelík - 37% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 526

Todle je můj pokus o kytky konopí...Mám jich celkem 10:
1) Celkový pohled na 7 kytek
2)Moje dva pokusy o FIM rád bych kdyby mi k tomu někdo něco řekl
3)Pokus O FIM

Old Post 13-05-2007 v 10:38 AM
Kbelík je offline   Profil uživatele Kbelík   Find more posts by Kbelík   Foto galerie člena Kbelík   Click here to Send Kbelík a Private Message   Add Kbelík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kbelík
Nový Člen

Karma uživatele Kbelík - 37% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 527

1)Zaštípnutí lehce upravené + kaktus
2)Můj balkónový kbelík který půjde do přírody. Mám dotaz pokud bude jedna nebo dvě z těchrostlinek v kbelíku samec...mám ho vytáhnout opatrně nebo odřiznout nad hlínou ä kořeny nechat? Děkuju

Old Post 13-05-2007 v 11:08 AM
Kbelík je offline   Profil uživatele Kbelík   Find more posts by Kbelík   Foto galerie člena Kbelík   Click here to Send Kbelík a Private Message   Add Kbelík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 528

Kýbl: na prvním obrázku se ti to povedlo ( minimálně roztrojení)
na druhým už nikoli, poroste si dál hlavním stonkem, akurát bude mít chvilku takový pomrzačený lístky, jak si to uštípl.
pravděpodobně si to šmiknul moc vysoko....

A ty tři v kbelíku jsou pěkně na hovno, budou si žrát navzájem živiny, když bude jedna, či více samec, tak ho nemůžeš vytrhnout, protože kořínky už budou prprostlé a nechat tam kořeny taky není zrovna ideál, protože ti tam budou hnít.
Moje rada zní: Přesad dokud je čas!!!!!

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 13-05-2007 v 11:12 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 31 32 33 34 35 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás