Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mé kytky už se taky konečně dostali do přírody, včera jsem se presadil, mám dva řízky ze skéra, dalších čtyři ze semen a pak mnoho gáňky, kerá mi roste but v křoviskách (jak už sem popisoval) nebo ty které se podařilo rosadit tak zvlášt... ikdyž nějaké kytí jsem namýtině nechal ještě v květináčích jelikož bylo málo času a celý příští týden strávím na chalupě na svaťáku, takže se aspon budu moct jít odreagovat definitivnim dosázenim .. těm kytkám kerý zustali v květináčích roste teprv druhý patro, ty který už sem přesadil sou o něco větší, většinou nabíhaj na třetí patro a už sou celkově vzrostlejší ...
Mám zhruba tři otázky (tušim že kdybych prolez celej grower tak bych odpověd našel min. na dvě, ale za tejden maturuju a fakt na to nemám čas, tak se nezlobte prosíím)
1 - kdy můžu na růst začít hnojit, až tak po třech čtyrech patrech nebo ještě později ? (budu hnojit kristalonem, az na kvet koupim neco biolepsiho) --- a je to stejný u řízků i u kytek ze semen ?
2 - Zaštipnul bych to rád taky tak nad tím čtvrtým patrem, a opět mě zajímá jestli je nákej rozdil mezi kytkama z řízků a semen nebo skérkama a gánkama ...
3 - Jelikož sem byl na podzim asi až moc podstivej, vykopal sem dost hluboky díry, a ikdyž sem do NEJVETSIHO kopce vytáh se svojí 173 cm vysokou postavou padesát litrů hlíny, nestačila a kytky nejsou ve stejné rovině jako ostatní příroda na mé mýtince ... takže se chci zeptat, jestli to těm kytkám nebude nějak vadit ... ted by je to aspon mohlo ochránit trochu před větrem kerej se nák rozfoukal, ale co pak .. ? mám tam tu hlinu postupně dotahovat a dosypávat nebo jak ?
časem pošlu fotky ale ted k tomu bohužel nemám prostředky ...
Zdravím
Pokusím se ti odpovědět na tvoje otázky
1, Je to ještě hodně brzo začít hnojit kytky, když mají 2. nebo 3. patro. Jaký jsi dával do těch děr substrát?Přidal jsi tam nějaký slepičince nebo jinou hnojku? Já bych začal hnojit na růst a až později až kytky budou mít tak alespoň 40 cm do výšky, protože většinou do každého substrátu se to nějaké hnojivo do začátků přidává.
2, s tím ti bohužel neporadím-zkušenosti nemám
3, Myslím, že to zatím problém nebude, jen možná se ti tam bude víc zadržovat voda, ale rozhodně bych časem díry dosypal aspoň na úroveň okolní půdy. Před větrem to asi moc neuchrání, já bych se spíš spoléhal na nějaký klacek, který bych zapíchnul vedle.
kytky vyjíždeli v hlíně pro pokojové rostliny a za pomocí stejného substrátu sem je i přesazoval ... jj bylo tam na tom napsano že by to mělo mít v sobě bio humus na pět týdnů, ale nevím jak dalece se tomu dá věřit ... ale oka začnu hnojit až budou vzrostlejší, což počítám že bude teda tak na začátku června ...
3 - oka, budu se snazit dosypavat ikdyz dostat tam sebe sama dást dost práce, natož z náloží hlíny, sem z toho včerejska fakt znicenej jak sem to tam tach tu hlinu ... a s klackama počítam, o víkendu si stim pohraju ..
Díky !
TO ALL
Zaštipnul bych rád kytky tak nad tím čtvrtým patrem, a opět mě zajímá jestli je nákej rozdil mezi kytkama z řízků a semen nebo skérkama a gánkama ... a jestli to nad tim čtvrtym patrem je tak akorat .... ??
K tomu poslednímu zvonění.. Pěkne mě to sralo Sem celej vod voňavek a různejch smradů, ale co je nejhorší od octa Pak se procházet v městě s octem za krkem je dost na hovno, ale jinak to beru.. Taky sem musel přispíval nějaký ty korunky při vchodu
U nas na skole bylo taky dneska posledni zvonení, ale ja sel az v 10 do skoly sem mohl srat ty srace co me polijou octem i kdyz jim hodim nejaky ty drobny, oni snad nechapou ze jim davam sve uspory za ktere si kupuju staly prisun cannabisu
Todle je můj pokus o kytky konopí...Mám jich celkem 10:
1) Celkový pohled na 7 kytek
2)Moje dva pokusy o FIM rád bych kdyby mi k tomu někdo něco řekl
3)Pokus O FIM
1)Zaštípnutí lehce upravené + kaktus
2)Můj balkónový kbelík který půjde do přírody. Mám dotaz pokud bude jedna nebo dvě z těchrostlinek v kbelíku samec...mám ho vytáhnout opatrně nebo odřiznout nad hlínou ä kořeny nechat? Děkuju
Kýbl: na prvním obrázku se ti to povedlo ( minimálně roztrojení)
na druhým už nikoli, poroste si dál hlavním stonkem, akurát bude mít chvilku takový pomrzačený lístky, jak si to uštípl.
pravděpodobně si to šmiknul moc vysoko....
A ty tři v kbelíku jsou pěkně na hovno, budou si žrát navzájem živiny, když bude jedna, či více samec, tak ho nemůžeš vytrhnout, protože kořínky už budou prprostlé a nechat tam kořeny taky není zrovna ideál, protože ti tam budou hnít.
Moje rada zní: Přesad dokud je čas!!!!!