Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 31 32 33 34 35 »
Autor
Téma 
Unregistered
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 513

Zážitků s hulením už bylo kvanta. Ale nikdy nezapomenu na to jak jsem hulil poprvé!!!!!! Jedinečný zážitek!!!!!!!!!!!!!!!! Podruhé už to není ono!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A stejně hulím pořád a pořád!

Old Post 18-03-2003 v 08:58 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 514

Takze prvni nejbrutalnejsi zazitek(a az potom radeji neco veselejsiho):
Prijel nas navstivit kamos(vcelku drsny hulic) Radim na byt a ze by klidne neco uvaril(susili sme tam 4 jeho kyti a mj. tam byla hromada listi) - tak sme mu rekli, at to klidne udela, ale ze my musime jeste udelat neco do skoly(a zacli sme na tom pracovat a jeho sme si moc nevsimali). Radim mezitim udelal maslo z listu asi dvou kvetin, a pridal tam nejaky palice(to nam devka nerekl)...pak to dal na chvili do lednicky a pripravil&udelal bramboraky. Pak sme to sezrali asi v tomhle mnozstvi: ja - 1ks, Lukas - 1 a 1/4, Alex - 1ks(ale byl hustej protoze byl posledni a bylo v nem vic masla), Radim - 4ks . . . pak sme chvili koukali na telku a uz to zacinalo nabihat - asi za 45min. uz to byl docela slusnej ficak , takhle sme vypadali asi po hodine a pul a ta mrdka furt nabihala...mezitim se Radim odebral do hospody(my ostatni sme na to proste v tom stavu nemeli)...o pul noci sme vypadali asi takhle: , tep tak 200, drsny haluze(Alex nas videl z obyvaku, jak v kuchyni kecame(mezi nama zed))...pak mi bylo nak soufl tak sem si sel lehnout a nez sem usnul, tak mi celej pokoj tancil pred ocima . . . no hnus . . . a rano, kdyz me Alex vzbudil, este sem byl zhulenej(!!), Lukas s nama komunikoval z postele se zavrenyma ocima("jeste neni ten spravny cas otevrit oci...") . . . no tak sme este chvili chrapali a sli sme do hospody na jednoho vyprostovaka - v hospe sme zjistili, ze sme jeste trochu nahuleny . . . no byl to mazec a od ty doby si davam na zradlo hodne bacha . . . a jak dopadl Radim?? - "bylo to kraaaaasnyy"
a ted teda ten veselej: minuly rok sem byl s kamosem ve spanelsku v maly horsky vesnicce(Tarbena - nezna nekdo?? jezdivalo tam dost ceskejch hulicu) jizne od Valencie . . . jednoho pekneho dne(to byly vlastne vsechny) sme se rozhodli zdolat Bernii - mistni nejvyssi horu(asi 1300mnm) . . . tak sme odpoledne vysli - bylo to asi 15km, nez sme se dostaki k upati Bernie a pak zacal brutalni 5hodinovy vystup prumerne 40% stoupanim k vrcholu - prvni asi 1/3 cesty sme se museli prodirat silenymi krovisky(u nas nic podobne bodlavyho a agresivniho neroste), druha tretina byla relativne vpoho - lezli sme po holych sutrech, a posledni tretina se zmenila zcasti na horolezecky vystup . . . no musim dodat, ze v pulce uz nas bolely nohy jak kurva a na huleni sme radsi nemysleli(jeste sme meli na pameti pokus z minuleho roku, kdy sme dolezli ho 1/3 a zabalili to) . . . nahoru sme dorazili totalne vycerpany&rozmrdany, nohy nas bolely neskutecne a me navic jeste zada . . . potom nas ale cekala odmena v podobe nabite fajky, kazdy sme dali dva mensi prdy mistniho vzorku a byli tezce vysmati kazde picovine sme se pet minut chlamali, plice nestihaly, proste tezka pohoda . . . shora bylo videt daleko do okoli, asi 20km na vychod slo videt more, okolo nas rozesete vesnicky v kterych probihaly fiesty(mistni svatky), ohnostroje zurily, proste sqely pohled, pozdeji v dalce zacala bourka(to uz byla noc), a my se ulozili ke spanku - v noci do nas vplul mrak(vsechno navlhlo) a bylo videt tak na 10m - hustota . . . rano po probuzeni sme zjistili, ze kamos spal na stirovi(mel asi 10cm) , po sundani spacaku byl trochu pridusenej, ale za 5 min. uz vesele pobihal po okoli... pak sme se sbalili a sli dolu(taky bylo husty) . . .

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 24-03-2003 v 15:22 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maniac
Nový Člen

Karma uživatele maniac - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 515

Jednou takhle ráno v neděli, jsem se nabídl, že půjdu do obchodu, protože jsem si chtěl trošku zapukat. Zapukal jsem, přišel jsem do obchodu, no co vám mám povídat, psycho jak sviňa. Ale to není to hlavní. Po cestě z obchodu jsem si ještě zapálil cígo a když už jsem byl skoro u našeho paneláku, uviděl jsem chlapíka (asi šedesát až pětašedesát roků), který stál na schodech před svým panelákem a ohýbal se pro čepici, která mu spadla na zem. A jak se tak ohýbal, tak sebou asi ze čtyř schodů mázl přímo na hlavu. Tak jsem k němu přiběhl pomohl mu posadit se. Z hlavy a z nosu mu šíleně tekla krev a zdálo se mi, že z něj cítím chlast. Asi tak dvě minuty jsem z něj páčil jak se jmenuje, že mu pomůžu zpátky do paneláku a manželka mu to ošetří. Nevím jestli byl tak ožralý nebo to bylo z toho pádu, ale vůbec nechápal, co po něm chci. Říkal jsem mu, že mu teče krev a on to pořád nechápal a ptal se mě, komu že teče krev. Naštěstí vyšel z toho paneláku další typus (měl tak pětadvacet), zeptal jsem se ho, jestli neví, kde ten děda bydlí a on že ví, tak jsme ho společnými silami dotáhly do jeho bytu. Otevřela jeho manželka, povykládal jsem jí, co se stalo a předal jí ho. Pak jsem pokračoval domů. Pěkně jsem se třepal, protože tohle se mi nestává tak často. Ale byl jsem strašně rád, že jsem mu helfnul.

Liberty for hemd, hemd for liberty

Old Post 24-03-2003 v 17:40 PM
maniac je offline   Profil uživatele maniac   Find more posts by maniac   Foto galerie člena maniac   Click here to Send maniac a Private Message   Add maniac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SuperTVOR-
Nový Člen

Karma uživatele SuperTVOR- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 516

Jednou sme s kamikama meli vybornej vecer. Speky do nas sli jeden za druhym a kdyz jsme palili asi paty brko tak se to stalo.Zrovna jsem se otocil za kamikem pro shota a rek sem mu at mi foukne poradne rychlyho.Ani nevim jaxem ho polknul, ale drzel jsem ho asi patnact vterin.Pak jsem vydech a najednou jen tma a hvezdicky.Bily.Pak jsem se probral o tri metry vedle na zemi, bouli na palici jak hovado a kamici dal kourili speka v uplnym vytlemu ... ... :-)

Old Post 26-03-2003 v 13:31 PM
SuperTVOR- je offline   Profil uživatele SuperTVOR-   Find more posts by SuperTVOR-   Foto galerie člena SuperTVOR-   Click here to Send SuperTVOR- a Private Message   Add SuperTVOR- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chosen one
Stálý Člen

Karma uživatele chosen one - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 517

jednou sem normálne uz lezel jako fposteli a snažim se usnout a nayednou vidim wobrofskou tak metrovou zářící mouchu.haluz.taky autobusákovi sem řek místo wo lístek wo jednu kolu hehe..fakt hafo zážitků..ale zamlženo

Chosen One>I Want To Believe

Old Post 01-04-2003 v 19:03 PM
chosen one je offline   Profil uživatele chosen one   Find more posts by chosen one   Foto galerie člena chosen one   Click here to Send chosen one a Private Message   Add chosen one to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olo
Stálý Člen

Karma uživatele olo - 6% PěstitelskáKarma uživatele olo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 518

Po nakym svicarskym modelu sem mel nakou haluz ze nemuzu dejchat fakt hnusny tak 3 minutky sem nedejchal a to byl hnus.

Old Post 01-04-2003 v 19:59 PM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hansganja
Stálý Člen

Karma uživatele Hansganja - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 519

[účet odstraněn]

Old Post 02-04-2003 v 19:19 PM
Hansganja je offline   Profil uživatele Hansganja   Find more posts by Hansganja   Foto galerie člena Hansganja   Click here to Send Hansganja a Private Message   Add Hansganja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hansganja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 520

Hansganja: jestli je to fak pravda, tak to je mazec

keep
balkon 2002

Old Post 03-04-2003 v 07:33 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 521

Zdar, pokusim se povysvetli se stalo. Predem omluvte me chude znalosti.

Tetrahydrocannabiol je psychoaktivni latka, ktera muze v mozku zpusobovat hodne zmen. Zvlast v sede kure mozkove muze dochazet k nahodnemu uvolnovani neuronu (mene caste, spis vlastnost halucinogenu), nebo take k posileni jejich uvolnovani. (takoveto soustredeni na neco) Je pochopitelne mozne, ze v dane mistnosti se nachazela nejaka postrezidualni energie jejiz vnimani byva normalne blokovano omezovanim prenosu nekterych nervovych spoju v mise ( za normalnich okolnosti pocit, ze se na vas napr. nekdo zezadu kouka). Zrejme se tyto casti pocitu zaktivizovali prave diky THC.

Napr. Saolinsti mnisi pozuzivani mimosmyslove komunikaci pri meditacich, coz je vlastne obdobne, akorat cilene odbouravani omezovani vnimani.

Vzhledem k tomu, ze 6 let studuji Cinska umeni, naucil jsem se take z zcasti tyto bloky odbourat. Opravdu to jde, jednou jsem mel hustou haluz kdyz jsem byl u jedne holky na chalupe, ze slysim valku a vidim vojaky. (zhulenej sem nebyl) Dokonce jsem je dost dobre popsal. Druhej den mi jeji babicka rekla, ze jejich dum stoji na byvalem bojisti, kde se setkali tusim Prusovove s nekym(myslim rakusaci ???)... ( je to kousek od Babiccina udoli).

Ta holka o tom nevedela, a v klidu jeste s par lidma druhej den vecer zahulila a dostavila se na ni silena depka. Kdyz sem se ji rano ptal co se ji stalo, rikala, ze videla typka v modre uniforme s choholem nahlave a se zbrani v ruce jak se na ni diva.(coz byly tusim prusove)

myslim, ze dal no comment

Pravdepodobne THC dokaze odbourat nektere zakrnele neuralni spoje ktere blokuji dalsi smysly a zrejme jen jde o to, jak je mozek pred poziti THC naladen - ten dany smysl se posiluje.. - napr. poslech hudby atd......

Co si o tom myslite vy ?

Kdybyste nekdo neco mel napiste mi to na slimmer@seznam.cz

Cus Honza

Old Post 07-04-2003 v 09:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kůzle
Nový Člen

Karma uživatele kůzle - 0% Pěstitelská

ODBOURÁVÁNÍ SMYSLŮ Příspěvek č. 522

ááá...tomu řikám věc..ale jestli tvoje kamoska videla co rikas...to musí bejt holka trosku psycho

Určitě jde,cos popisoval... sám se i třeba zhulenej dokážu dostat do několika stavů-první je neskutečná stíha =dycky je to jedna z těchto tří možností---<b>někdo tě sleduje,někdo si o tobě něco myslí,někodo tě chce zabít </b>:
téměř vždy se mi stává,že bud slyším muziku tak přesně,jako kdybych měl na uších sluchátka,nebo teba o kousek předběhnu čas....

Osobně si myslím že se potlačí některé smysly,a jiné-právě ty zakrnělé se probudí k životu....

to s tima vojáčkama je krapet úlet,to bych si hodil mašli

Old Post 08-04-2003 v 21:35 PM
kůzle je offline   Profil uživatele kůzle   Find more posts by kůzle   Foto galerie člena kůzle   Click here to Send kůzle a Private Message   Add kůzle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kůzle
Nový Člen

Zdraví Re: Ďábelské rituální hulení Příspěvek č. 523

No....ty vole...................
to snad ani nejni možný
tomu řikám stíha stíhací

Old Post 08-04-2003 v 21:43 PM
kůzle je offline   Profil uživatele kůzle   Find more posts by kůzle   Foto galerie člena kůzle   Click here to Send kůzle a Private Message   Add kůzle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neson
Stálý Člen

Karma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 524

Dost brutální zážitek jsem zažil v kině na filmu Perníková věž. Před kinem jsem se přehulil skanem a pak už to šlo se mnou z kopce. Už jen matně si vybavuju úvodní tytulky a pak už jsem viděl jen bílej tunel a padal jsem z jednoho komatu do druhýho. Když jsem se probral a byl schopnej vnímat, tak běželo akorát posledních 10 minut filmu.

tgéíáščýřéáízrweorýíášč

Old Post 08-04-2003 v 22:21 PM
Neson je offline   Profil uživatele Neson   Find more posts by Neson   Foto galerie člena Neson   Click here to Send Neson a Private Message   Add Neson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
litlle stoney
Stálý Člen

Karma uživatele litlle stoney - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 525

Dalsi brutal se stal, kdyz jsme s kamosema pekli babovku a ganzou sme vubec nesetrili - kazdymu stacil tak jeden kousek a hotovo, koukali sme v obyvaku na telku nikdo nic nerikal docela husty no a po desaty prisel muj tatik z nocni. A jak to byva mel slusnej hlad a v obyvaku videl babovku. Sem ho ani skoro v tom stavu nezaregistroval, ze si vzal do kuchyne tu babovku a zbastil pekne na husto skoro pulku. Po necely hodne prisel celej vyplasenej, vyklepanej, ze s nim neco je at zavolame pohotovost. Vypadal opravdu na umreni. Vsichni samozrejme sticha - nemohli sme mu rict ze to bylo z ganzi - a v obejvaku nastal docela chaos. Museli sme zavolat zachranku, prijela odvezla a na testech se nic spatnyho nezjistilo. No asi tak dve hodky hledali pricinu a potom doktor zkousel test na THC a jejda pozitivni... No tatik docela nechapal jak se to do nej mohlo dostat a my mlceli jako hrob. A dodnes nevim co si o tom mysli - radsi sem se s nim o tom nebavil...

Jo a taky se mi zdalo, kdyz jsem nastupoval u Lihovaru do busu, ze je to zajezdak do Italie a tak jsem s ledovym klidem na ridice - tak ja si to vezmu jednou...a celou dobu mi bylo divny ze to stoji jen 8 korun....

Old Post 09-04-2003 v 17:31 PM
litlle stoney je offline   Profil uživatele litlle stoney   Find more posts by litlle stoney   Foto galerie člena litlle stoney   Click here to Send litlle stoney a Private Message   Add litlle stoney to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kůzle
Nový Člen

Příspěvek č. 526

COŽE, to je divný, náš fotřík chtěl taky hned doktora ale on věděl z čeho to je

Old Post 09-04-2003 v 21:15 PM
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 527

litlle stoney: myslim ze bys to mel s nim nakonec probrat, moc by me zajimalo ja kse mu umiralo!

keep
balkon 2002

Old Post 10-04-2003 v 13:02 PM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kůzle
Nový Člen

Příspěvek č. 528

hele tata mel jako pocit ze dostane infarkt..prej jako že mu busi srdce,spatne se mu dejcha,tlak na hlave.... a takovy..-klasika

Old Post 10-04-2003 v 13:13 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 31 32 33 34 35 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás