Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 31 32 33 34 35 »
Autor
Téma 
truPka
Stálý Člen

Karma uživatele truPka - 69% PěstitelskáKarma uživatele truPka - 69% PěstitelskáKarma uživatele truPka - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 513

jo na komin jsem lezl taky..bylo to docela hodne vysoko,neco pres 120m..ale zahulit nahore jsme se neodvazili a dali jsme si prda az zpatky dole v bezpeci na zemi.Ale jednou jsme hulili s kamosema na nejakym vysilaci..bylo nas tam asi pet natesnany nahore na miste asi metr krat metr a jeste se ta konstrukce docela ferove houpala ve vetru..dobra haluz

Old Post 26-12-2006 v 12:14 PM
truPka je offline   Profil uživatele truPka   Find more posts by truPka   Foto galerie člena truPka   Click here to Send truPka a Private Message   Add truPka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 514

No co mě se včera nestalo,jak všici víte byl silvestr,no a přijel kámoš k hospě se svojí žlutou škáde,vylezl,pozdravili jsme se,a šel do hospy pro vodku s džusem,a řekl než to chlastání šéfne,že to mám ve škáde uválet,tak sem se ještě šel vymočit,a když jsem se vrátil,tak jsem vlezl do škáde,a začal jsem motat pořádnýho špeka,najednou někdo nastoupil do škáde,a já nevěděl kdo to je,a myslel jsem v tý tmě že je to kamík,tak jsem na něj začal mluvit:Tak co vole,máš tu kalbu,já to mám skoro smotlý,tak zahulíme,a pudem kalit ne?A najednou se na mě otočil nějakej 80ti letej stařík a povídá co to v jeho škáde jako dělám,tak jsem vylýtl ven,čumim na to jak blázen,otočim se,a za mnou ta samá škáde co má kámoš,tak nastoupim do tý druhý,stařík odjel a tukal si na čelo že jsem asi blázen,a za chvíli příde kamík,nastoupí,a řiká,tak co zahulíme?A já na něj začal vyprávět že jsem toho špeka válel v jiný škodovce,a von úplně v hajzlu,válel se smíchy,a říká kolik jsem měl jako dneska brk,a já na něj že jako jen 5 zatim a půl lirtu vína,a začne se chechtat a říká ty už to nehulVůbec mi nevěřil,vlastně sám jsem tomu nevěřil,taková náhoda,dvě stejný škáde za sebou Asi už nebudu válet v cizím autě bez dovolení

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 01-01-2007 v 14:29 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 515

MangoMan: To je v pohodě... Hustá story. Mě se mohlo stát něco podobnýho. Ten večer sem sice nepil, ale dosti zhuleno a měl sem béžovou šáde a snažil sem se i s klíčkama odemknout bledě modrou. V té tmě to nebylo vůbec poznat. Zastavili mě až kámoši, ale už sem začal schízovat, že jí neodemknu a půjdu domů pěšky. Moje škodovka stála poklidně na úplně jiný straně parkoviště...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 02-01-2007 v 12:15 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 516

PsYcHo84: Ne, ne díry a jeskyně to je to nejlepší. Z kámošema sme vyjeli na houby a totálně sme se zhulili a při hledání hub sme našli velkou díru, která se jevila dosti dlouhá, takovej tunel do skály, tak nás tam pět za sebou v řadě se zapalovačema lezlo, trvallo to tak deset patnáct minut než sme dolezli na konec. Otočili sme se a haluz, ten tunel byl dlouhej jen tak pár metříků a my si mysleli kdoví jak nejsme daleko...

A ještě na dobrý místečko sem si vzpoměl. U nás v okolí je to celkem kultovní. Máme tady dosti dlouhý vlakový tunel. Jezděj tam EC, IC rychlíky. A party mladejch se sem choděj zhulit. On je ten tunel fakt dlouhej a ve prostřed je uníkový východ, obrovská temná chodba jako z vetřelců. Tma jako v prdeli. Ale mládeži to netrvalo dlouho a už všichni vědí jak odjistit bezpečnostní kryt od zapínače světel... Je to fakt super místo. Světlo dlouhá temná chodba, dveře z unikovky se daj zavřít, takže z vlaku není vidět světlo. A když jdete tím tunelem dosti dlouho příjdete ke schodům, hodně moc plechovejch točitejch schodů a nahoře mála zděná budka, kde když otevřete dveře stojíte na kraji lesa s nádherným výhledem na krajinu. Takže sme takhle jeli do tunelu. Prolezli sme až sem k lesu a tady sme se dosti hodně hodně posilnili hulením na cestu zpět. Slabším náturám se do tunelu už moc nechtělo, ale šlo se. Zhasli sme světlo a vyrazili na dlouhou cestu tmou podel kolejí. Tak si pěkně zhulený jdem tmou a najednou rychlík bzzzzzzzz...... My se honem poschovavali do těch oblouků co sou podle tunelu. Pohoda, vlak projel, ale ještě než vyjel z tunelu tak brzda... Vylítlo kvanta jisker. Pěkně zhulenej v tunelu když kousek od vás brzdí rychlík. Vůbec sem to nedával a to nebylo to nejhorší. My zhulenci sme se semkli k sobě a... Cože? Tady vlaky nestvěj! Viděli ste někdy stavět vlak v tunelu? Kurva oni nás museli vidět. Schíza jako prase, hra stínu udělala svoje a my už sme si mysleli že po nás jdou. Takže sme zdrhali k tomu únikovýmu východu. Když sme otevírali dveře tak se vlak rozjel a byl klid. No, vážně nepříjemný pocit... Ale úspěšný výlet. Byli sme tam u toho tunelu škodovkou a když sme vyrazili do tunelu můj kámoš si nechal na střeše škodovky cigára a telefon. Není to zas tak málo frekventované místo, dost lidí tam za den projde, a to auto tam stálo tak dvě hodiny... Na mobil a cíga si nikdo celou dobu nevzpoměl. Až když sme vyšli z tunelu celý vysmátí z té haluze s tím vlakem tak sme došli k autu a tam leželi ty věci... Ta moje slohovka sakra nemá konce protože to nezkončilo zas nejlíp. Ještě se nám nechtělo jet domů a tak sme si dali dalšího špeka a hazeli sme žabky (placaté kameny o vodu) a já expert největší, sem vzal kámen nejostřejší. Rána to nebyla veliká, ale nějaká krev ukápla. Nebylo jí naštěstí tolik aby nám zkazila výlet...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 02-01-2007 v 12:34 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GIPlubo
Nový Člen

Karma uživatele GIPlubo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 517

Ja som kuril v sprche pri ventilatore cez jablcko to je asi najkurioznejsie miesto

Hawaiiian je najlepsi

Old Post 02-01-2007 v 13:13 PM
GIPlubo je offline   Profil uživatele GIPlubo   Find more posts by GIPlubo   Foto galerie člena GIPlubo   Click here to Send GIPlubo a Private Message   Add GIPlubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hassassin
Nový Člen

Karma uživatele hassassin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 518

Před kriminálkou...

Old Post 02-01-2007 v 14:28 PM
hassassin je offline   Profil uživatele hassassin   Find more posts by hassassin   Foto galerie člena hassassin   Click here to Send hassassin a Private Message   Add hassassin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JosefCorrino
Stálý Člen

Karma uživatele JosefCorrino - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 519

V Brně před fizlarnou (pokud někdo ví kde tam je hospoda Drakar tak před tou fízlárnou co u ní je), rachot bylo když kolem projížděli cajti a kámoš jim to foukl do okýnka, prvně sme se všici tlemili, než dali brzdu, zpátečku a jeli na nás ... chvíli nás hledali v hspodě, pak seřvali lidi co to ani nehulili a šli pryč. Musim zaklepat že kámoška schovala tu sklenici kde bylo tak 15g huleni to bych na male mnozstvi asi neukecal.

V Taxiku ... Prvně ten řidič čuměl jak puk co si to dovoluju ale pak řekl hele když už mi to hulíš v autě tak dej taky prda ...

Jinak asi žádný brutál místa, klasika v hospodě, o přestávkách/místo přednášek na škole, doma, vyhlídky, příroda etc

Old Post 03-01-2007 v 20:00 PM
JosefCorrino je offline   Profil uživatele JosefCorrino   Find more posts by JosefCorrino   Foto galerie člena JosefCorrino   Click here to Send JosefCorrino a Private Message   Add JosefCorrino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THE_GAME
Stálý Člen

Karma uživatele THE_GAME - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 520

To bylo asi včera když jsem hulil s jedním typosem na brigádě ve velké hale, kde se vyrábějí ráfky na auta ... docela psycho

Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.

Old Post 07-01-2007 v 16:39 PM
THE_GAME je offline   Profil uživatele THE_GAME   Find more posts by THE_GAME   Foto galerie člena THE_GAME   Click here to Send THE_GAME a Private Message   Add THE_GAME to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 521

ech no raz som isiel z intraku na bus domov a som si dal za chodze brcko v miestach kde bolo v tom case vela ludi lebo prave sa skoncila praca hehe ........... dalej v Kauflande v Modleticich pocas prestavky .............. na chodbe v skole ........... na ulici pred podnikom U Houdku ...... na muzeu v prahe ...........

Old Post 07-01-2007 v 17:04 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 522

v plném autobuse...kolovačka=pokuta

Jo a ještě tak 120m nad zemí, v mrakodrapu, u týpka v bytě.Prostě výhled na část austrálie

Na paloučku u lesa...( big bud, Nebula, superskunk x blueberry, Noname,..)-SKLIZENO

400w

Naposledy upravil ._. 09-01-2007 v 09:29 AM

Old Post 08-01-2007 v 08:49 AM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šlukas.MEGprask
Nový Člen

Karma uživatele šlukas.MEGprask - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 523

jeden z mojich nej zazitku je jak jsme s kamosema jeli vlakem domu a sli jsme dat brko na wc rozjel sem to objelo to kolo a najednou otevrel policajt sem schoval brko do kapsy vylezli jsme ven a on tak...
HOSI CO TO TAM KOURITE a ja tak nic a on myslis ze sem nikdy nehulil ze to nepoznam zacal snama kecat ruzne a pak ze nam da za 100kc a ja na neho protoze byl good tak rikam dame vam to hotove tak dejte to za 50kc a ON TAK JO

Kdo nehuli snama
Huli proti nam!!!

Old Post 08-01-2007 v 22:41 PM
šlukas.MEGprask je offline   Profil uživatele šlukas.MEGprask   Find more posts by šlukas.MEGprask   Foto galerie člena šlukas.MEGprask   Click here to Send šlukas.MEGprask a Private Message   Add šlukas.MEGprask to your buddy list     Navštiv homepage uživatele šlukas.MEGprask! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD25
Stálý Člen

Karma uživatele LSD25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 524

ja som si pohuloval v kresle doma na balkone a zrazu oproti mne leteli dvaja vrabci, jeden začal stúpat a preletel ponad strechu, ten druhý začal naopak klesat a až po chvíli mi došlo že to už asi nevytočí tak do mna narazil a potom si sadol za mna na opierku ,radšej som si odsadol, chílku si posedel a išiel dalej

Old Post 09-01-2007 v 09:23 AM
LSD25 je offline   Profil uživatele LSD25   Find more posts by LSD25   Foto galerie člena LSD25   Click here to Send LSD25 a Private Message   Add LSD25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j.train
Stálý Člen

Karma uživatele j.train - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 525

mam takovej jeden sqelej zažitekk jeden cas o prazninach sem travil ve vedlejsim mensim meste s kamosema a samozřejmne s bongem bez nej ani krok.a kamoska znala starostu prej se taky OBCAS zhuli a asi v1rano totalne na srac nas zacala nakladat ze starosta u nas videl bong a ze to chce skusis ze mame jit za nim na urad ze tam taky kali tak sme tam dosli tam starosta z nakym chlapkem ze teda jestli ho zhulime pres tu vec tak sme se zakecali a zbongovali skoro sme toho starostu udusili ale ok nacpaly sme zvanec kotlu a brouzdali sme na internetu a kalili a byla prdel.rano kdyz sem se vzbudil tak sem nechapal fakt narezz

Old Post 12-01-2007 v 15:07 PM
j.train je offline   Profil uživatele j.train   Find more posts by j.train   Foto galerie člena j.train   Click here to Send j.train a Private Message   Add j.train to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j.train
Stálý Člen

Karma uživatele j.train - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 526

ten starosta mel stesti ze to bongo co sme meli v ty dobe bylo maly as25cm ted mame bong 60cm a kope brutalne posledni dobou ho nezvladam ani ja vzdycky kdyz si dam celej kotel na 1 prask tak se mi zatmi v hlave a nemuzu fakt nic delat mluvit koukat no proste nic to se mi driv nestavalo

Old Post 12-01-2007 v 15:12 PM
j.train je offline   Profil uživatele j.train   Find more posts by j.train   Foto galerie člena j.train   Click here to Send j.train a Private Message   Add j.train to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slavka
Nový Člen

Karma uživatele Slavka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 527

Ja v kostolnom dvore, pred školou na chodníku, ked som robila au-pair tak v mojej izbe u tej rodinky co som sa im starala o deti , a to boli všetci doma + návšteva

Old Post 12-01-2007 v 15:14 PM
Slavka je offline   Profil uživatele Slavka   Find more posts by Slavka   Foto galerie člena Slavka   Click here to Send Slavka a Private Message   Add Slavka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lolek
Nový Člen

Karma uživatele Lolek - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 528

No moje oblíbený místo bylo na takový tý vlnitý střeše jedný haly:-)

Old Post 15-03-2007 v 19:41 PM
Lolek je offline   Profil uživatele Lolek   Find more posts by Lolek   Foto galerie člena Lolek   Click here to Send Lolek a Private Message   Add Lolek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 31 32 33 34 35 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás