Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ty uz flushujes? Jesli ano , tak to je ok protoze si kyti berou uz ziviny z listu a ty pak zloutnou. A ty co jsou stale jeste zelene tak
je mozne ze jeste maji nejake ty ziviny v hline.
Pokud jeste neflushujes tak to pravdepodobne bude mit jinou pricinu to zloutnuti listu. (spatne ph a pod.)
mno .. tak ty co Flushuju už žloutnou tím že je Fluhshuju .. ale ty co hnojím asi bude problém u Ph A Ec .. určitě pač ted sem neměl moc času tomu věnovat dostatek pozornosti ... ale vpohodě páč hnojky si z poslední zkušenosti upravily Ph Samy a nemusel sem do toho rejt a drželo to těch 6,5 .. spíš mě ted zajímá jestli bys my vysvětlil nějak lajcky Ec .. myslím že to bude problem.. vím že to má taky velký vliv ... a já vubec nevím jak to ovlivnit.. neměřil sem to a ni nemám zatím v plánu . jen by mě zajímalo jak na to
Jop tohle jsem četl.. tudíž u organiky to stejně nemá moc smysl .. takže parada.. tím že kytku už pojedou poslední období tak je jasné že deficity budou jen růst..
Dva Speedy Chille už se pomalu blíží do Finishe... Dávám ještě poslední týden .. a pujdu na první část kosy... nevím zadli je dobré nechat trochu přezrávat modely... :/ protože bych pak mohl všechno dát najednou na sušení a neřešit věci Okolo SilicaGelu
takže se zeptám.. když ty Rychlokvěty nechám chvíli přezrát... vadí to ? jaký to má nesledek budu upřímný .. zatím mi jde jen o kouření ... zbytek je zatím enzpracovaný odpad se kterýmn se naučím nakládat
Ty jo mě přehrát Jde... kámošovi taky.. tak nevím v čem je chyba.. Každopádně je to ve 4K pořídil jsem GoPro Hero 5black celkem hračička.. ale macro to nedělá .. hold OutDoorová kamerka každopádně zítra nahodím Foto report.. bude kosa prvních dvou Kousíčků
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy