Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko,
rád bych se ujistil . Mám auťák royal dwarf a podle "popisu produktu" bych k dnešnímu dni měl sklízet, ale nezdá se mi to .. Pokud by podle fotek někdo dokázal zhodnotit a říct, zda mám čekat a nebo sklízet budu velmi vděčný. Případně pokud mám znovu vyfotit přes mikroskop, ale nějak lépe ?
Resp. vůbec se nemám orientovat podle venkovního vzhledu, ale mám se dívat pouze na to, co vidím přes mikroskop ? Takže tomu ještě pár dní dám a budu každý den kontrolovat.
Děkuji.
Urcitě jeste počkej. Nemužes se orientovat tím co píší seedbanky.
Pokud si nejsi jistý, dej si do google třeba " trichome color" a koukni na obrázky. Uvidís tam pěkně to, co psal Maxeaux.
Zdravím, letos jsem si poprvé vypěstoval 3 ks odrůdy kalashnikov.
vše proběhlo bez problému a kvetou už cca. 23 dní.
Chci se zeptat kdy asi sklízet. Konce květů začínají hnědnout.
přikládám foto.
Zdravím místní odborníky a žádám o radu.
Chci to na spinkání, koupil jsem si automaty, které jsou na to určené, ale nevím , jestli už je čas na popravu...
Zdravím, chci se zeptat na váš názor, kdy mám sklidit. Jelikož odjíždím na 3 dny pryč zítra, tak nevím jestli bude lepší sklidit teď nebo až se vrátím mám ještě 2 kytky které jsou o něco méně dozrálé než tahle. Co říkáte? Předem děkuji moc všem za odpovědi.
Jelikož moc přes lupu nevidím jak jsou na tom trichomy posílám vám fotku. Omlouvám se za kvalitu podle mě by to chtělo ještě pár dní nechat třeba z toho něco rozpoznáte. Děkuji
Gisanter - univerzalna rada - pockaj az vsetky blizny zhnednu a pridaj este tyden (neplati pri anomaliach kedy kytka neustale rasi nove bile blizny - vtedy fakt pomoze len orientace podla farby trichomov)