Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mickeymouse na listech se objevují malé žlutobíle tečky, nejprve jen pár a postupně to zamoří celý list. začalo to na dvou klonech, které jsou odjinud než ty dlší, nyní to je skoro na všech, zespod listů jsou občas mini kuličky. kytky normálně rostou ale přechází to i na nové listy
no tak to je teda super.. doufám že pokročílý stádium to není protože pavučinky tam ještě nejsou, otrhal jsem ty více poškozené listy zkusim postřik odvarem z cigaret, udržet co největší vlhkost a když to do týdně nepomůže koupim chemii. jsem v prvním týdnu růstu takže mám ještě 3 týdny na vyhubení tak snad se podaří, díky za radu chlapíci
zdravím mám problém s malou rostlinkou shamana je už tak 15 cm velkej v uřizli 0.5litrovi pet láhvi s hlinou pro balkonovy rostliny a trochou perlitu. už začíná růst druhy patro lístků a ty vrchní listy se jakoby kroutí směrem do vnitř a zoubky na listech skoro vubec nejsou...jinak roste docela v klidu, svítí na ní skoro celej den je už normálně venku i přez noc. Budu rád za každou radu
Původní příspěvek od mickeymouse no tak to je teda super.. doufám že pokročílý stádium to není protože pavučinky tam ještě nejsou, otrhal jsem ty více poškozené listy zkusim postřik odvarem z cigaret, udržet co největší vlhkost a když to do týdně nepomůže koupim chemii. jsem v prvním týdnu růstu takže mám ještě 3 týdny na vyhubení tak snad se podaří, díky za radu chlapíci
Máš je na všech rostlinách,jak si psal..Podle toho,jak vypadají listy na fotce,si tam u tebe rejdí fakt vesele..Všechny ty malinký bílý tečky jsou místa,kde sviluše už sály z rostliny..Množí se to neuvěřitelně rychle,jedna jediná mrcha naklade za pár dní stovky vajíček..Pujč si někde lupu a prohlídni si spodní strany listů,budou plný těch vajíček..
Je to tvoje zahrádka,ale s tabákem a vlhkem nemáš podle mě šanci..Hodně štěstí..
Ahojte záhradkári, potreboval by som poradiť, čo môže byť príčinou žltnutia lístkov na šiškách mojej WW. Prejavilo sa to asi na 5 šiškách dvoch kvetov. Neviem, či ide o prirodzený proces pred kosou (asi za 10 dní) alebo je to nejaká pleseň. Šišky inak vyzerajú celkom zdravo. Btw. sú také žlté lístky použiteľné na naloženie do alkoholu alebo sú už znehodnotené?
Máš je na všech rostlinách,jak si psal..Podle toho,jak vypadají listy na fotce,si tam u tebe rejdí fakt vesele..Všechny ty malinký bílý tečky jsou místa,kde sviluše už sály z rostliny..Množí se to neuvěřitelně rychle,jedna jediná mrcha naklade za pár dní stovky vajíček..Pujč si někde lupu a prohlídni si spodní strany listů,budou plný těch vajíček..
Je to tvoje zahrádka,ale s tabákem a vlhkem nemáš podle mě šanci..Hodně štěstí..
nedalo mi to a dneska jsem koupil insekticid Omite a aplikoval postřik. vzhledem k tomu že jsem v prvním týdnu růstu, tak by to nemuselo vadit a mohlo zabrat.
za ten jedem den jsem nepozoroval šíření, ale pod listy jsou i pouhým okem vidět vajíčka když se na to zadívám. díky Edo za názor.. dám vědět jak probíhaj boje.
nedalo mi to a dneska jsem koupil insekticid Omite a aplikoval postřik. vzhledem k tomu že jsem v prvním týdnu růstu, tak by to nemuselo vadit a mohlo zabrat.
za ten jedem den jsem nepozoroval šíření, ale pod listy jsou i pouhým okem vidět vajíčka když se na to zadívám. díky Edo za názor.. dám vědět jak probíhaj boje.
Cca po týdnu dej ještě jeden postřik,vajíčka ten jeden všechny nezabije..
Držim palce..
Zdravim, mam problem se zloutnutim spodnich listu. Teplota je 26°C a vlhkost 45%. Svitim jim 250W sodikem. Kytky jsou v All mixu od Biobizzu. Zalivam tak jednou za 3 dny a do vody pridavam pokazde Bio grow 1ml/l, alg a mic 3ml/l, Bio Bloom 3ml/l, Topmax 1ml/l a jednou tydne i atazyme 2ml/l. Zalivka na kytku je 750ml.Kytky jsou ted v kvetu 27dni. Pouzivam vodu z reverzni osmozy. pH zalivky je cca 6,2 a pH vytoku cca 6,5.
Původní příspěvek od Luftpumpa252 Zdravim, mam problem se zloutnutim spodnich listu. Teplota je 26°C a vlhkost 45%. Svitim jim 250W sodikem. Kytky jsou v All mixu od Biobizzu. Zalivam tak jednou za 3 dny a do vody pridavam pokazde Bio grow 1ml/l, alg a mic 3ml/l, Bio Bloom 3ml/l, Topmax 1ml/l a jednou tydne i atazyme 2ml/l. Zalivka na kytku je 750ml.Kytky jsou ted v kvetu 27dni. Pouzivam vodu z reverzni osmozy. pH zalivky je cca 6,2 a pH vytoku cca 6,5.
Původní příspěvek od Arminius69 Ahojte záhradkári, potreboval by som poradiť, čo môže byť príčinou žltnutia lístkov na šiškách mojej WW. Prejavilo sa to asi na 5 šiškách dvoch kvetov. Neviem, či ide o prirodzený proces pred kosou (asi za 10 dní) alebo je to nejaká pleseň. Šišky inak vyzerajú celkom zdravo. Btw. sú také žlté lístky použiteľné na naloženie do alkoholu alebo sú už znehodnotené?
Ahoj, nedávno jsem měl problém, že spodní listy od konce začly usychat, po přesazení to je už v cajku.. ale chci se zeptat, jestli ty poškozené listy můžu ustřihnout, ať to nekrade živiny?
Kdybych pridal od kazdeho po 1ml/l tak by se nezazelenaly?
TAK URČITE ....ale pkokud je to spodni ,,stary" list tak odhazuje...
-aspon me to tak prislo ze je to naspodu rostliny
...jo vidim už to ze jsi to tam psal ....a kveteš ...