Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kacer436 Neviete kolko mam tomu este dat casu?
Cau , fotky se sem dávaj tímto způsobem tu kytku tam ješte klidně nech , pokud to neplesniví , je to v pohode ...o stránku z5 ,máš krasnej přiklad "KDY" na fotkách , měj se Hlava
Ahoj, viem že ešte nechať, ale koľko, mohol by mi niekto poradiť?
Po opakovanom pokuse nahrať fotky (neviem či je problém v mojom PC alebo v serveri, každopádne doteraz mi to vždy išlo) na grower ich dávam inde.
Zdarec premyslim co s kytkou je to noname ze seminka rostla pekne ale na pulce vetvi se jasne delaj seminka. Zacala kvist na zacatku rijna. Nevym jestlli ji sklidit ted, nebo ji jeste nechat mam obavu a by se neoprcal i zbytek kytky.
Původní příspěvek od Kacer436 Neviete mi prosim poradit aka to je odroda ? Foto mam v galerii. Dakujem
No to ti nikdo na 100% neřekne , jestli je to nějakej noname tak buď rád že je to samice a jsou na tom nějaky palice , zdar
citace:
Původní příspěvek od XIX Zdarec premyslim co s kytkou je to noname ze seminka rostla pekne ale na pulce vetvi se jasne delaj seminka. Zacala kvist na zacatku rijna. Nevym jestlli ji sklidit ted, nebo ji jeste nechat mam obavu a by se neoprcal i zbytek kytky.
No jestli to máš v půlce větví tak to uz budeš mit i v palicich , nech to dozrat a pak si to ale budeš muset přebrat , nebo z toho udelat přes sejto hašiš , Hlava
Ahoj,
potřebovala bych poradit, kdy mám tak sklízet, popř. jak dlouho mám ještě čekat. Problém je v tom, že se mi na kytí ve skleníku objevila plíseň. Tak jsem to dneska šla vyčistit a chycené místa otrhat. Větve jsem se snažila ohýbat od skla tak vehementně až jsem jednu kytku zlomila. Debil.Myslíte, že z toho něco bude?
Ještě jí nechej no .. pokud ta plísen něbude nějak moc velká.Zbytečně by ses obrala o několik G.
Stím zlomením - pokud není jakože cela přerušená (1/1 kus) |_ tak vše proudit bude . akorád to zkus trochu dát do původního stavu (kousek od skla) a zavaž to. (Pokud tu kytku máš jen zlomenou - jakože jen ohnutou > tak to vystuž klacíkem nebo pár špejlema a zavaž - at má oporu)