Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak to bys mel vedet ze tovarnu na papirku OCB vlastni Jean Marie Le-Pen, nebo jak se to pise a to je celkem regulerni fasista, ........ takze si dvakrat rozmysli koho podporujes.
Myslíš, že takových jako jsi Ty je víc? Většinu huličů zo nezajímá a ani se jim nedivím. Ověř si majetkové vztahy všech produktů, co kupujes. Kdybys měl tohle pravidlo aplikovat na všechno, tak chodis v pytli od brambor a bydlis v jeskyni. Já tě chápu, ale že si nekoupis papírky od firmy z pochybnými majiteli fakt svět lepsim neudělaš.
Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně
velmi ich nevyuzivam (su kratsie ako klasiky kingsize ale dlhsie ako vazky ;+ tensie ako vazky), ale stane sa, ze dojdu papieriky a vtedy vytiahnem tieto z penazenky a zazrak je na svete...
Le pen vlastni jen par akcii. Vzhledem k tomu, ze Bollore je akciovka je to asi tak fasizujici, jako rikat, ze kazdej kdo ma cabrio je nacista, anzto Dolfi Hitlerů se v nich rad nechaval vozivat po podrobenejch statech
Mno a papirky Bob Marley jsou vlastne jen predrazeny Smokingy s obrazkem muzikalne znacne precenovanyho homofoba .)
Jinak je mi to jedno, nejlepší papírky jsou ty co jsou po ruce. Za ty léta fetování člověk ubalí i do zvlhlejch novin. Nejvíc mi chybí JOB Tribal, to byli fakt ultratenký papíry.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Ergo ve fabrice prej katovali kosty tak moc, že tam začali sypat mrtvý vakovlky a proto teď raka.
... Prej.
HAha, takhle vznikají pomluvy a "hoax".
Ten článek je z roku 2006.
Toto obvinění (a následná žaloba),vzešlo od bývalého vedoucího pracovníka firmy Miquel y Costas & Miquel již v roce 2000.
Obvinění se neprokázalo a kauza byla v roce 2006 smetena ze stolu.
Od ledna letošního roku se papírky Smoking vyrabějí v nové modernizované fabrice s názvem Terranova Papers.
Jen za minulý rok firma vydělala 27,4 milionu euro.
Ředitelm společnosti je po celou dobu Jordi Mercader.
před týdnem, když nebyl peníze na rollsy (U benzínky kde jsem byl 39 kč, no tfuj) jsem objevil modré OCB.
(http://www.marijuana.pl/images/ocb_corta_blu.jpg)
Dají se z nich umotat takové ty klasické "hippies brka" (ty sem vždycky ve filmech miloval ) a ani ten papír navíc tam na chuti není znát, a hoří lépe než klasické slim OCB. Docela rád bych si o nich zjistil víc. Nevíte tedy někdo jak moc "škodí" oproti výše zmiňovaným slimům, a jestli jsou vůbec určené na balení ganji? (nevím proč ale připomínají mi vážky) díky!
Původní příspěvek od Skaff před týdnem, když nebyl peníze na rollsy (U benzínky kde jsem byl 39 kč, no tfuj) jsem objevil modré OCB.
(http://www.marijuana.pl/images/ocb_corta_blu.jpg)
Dají se z nich umotat takové ty klasické "hippies brka" (ty sem vždycky ve filmech miloval ) a ani ten papír navíc tam na chuti není znát, a hoří lépe než klasické slim OCB. Docela rád bych si o nich zjistil víc. Nevíte tedy někdo jak moc "škodí" oproti výše zmiňovaným slimům, a jestli jsou vůbec určené na balení ganji? (nevím proč ale připomínají mi vážky) díky!
to sou normální cigaretový papírky jako vážky. hoří to lépe - to znamená, že to hoří rychlejc ne? což zrovna u brk moc výhoda neni
Však ona i cigaretová Vážka hoří pomalu a uvážlivě, když s ní uděláš maximální rouru a pod tlakem nacpeš....3 lidi se z ní zhulí jako prd: Ale to asi každej zná, komu se nikdy nestalo, že by neměl papírky, když je potřeboval ? A Ticho :-)
Mě spíš baví lidi, kteří nechtějí kouřit "moc papíru" (Ty nebalíš na backroll ? No fuuj), nebo zbytečně "moc lepidla", kterýho je tam při balení "na klasiku" asi o kilo víc. Nadávají na to, když stojí v kroužku, kde koluje obří raketa plná dehtu a benzenu, po který si daj stejně vytouženou camelku, kterou pak žašpuntujou kusem namletý krávy od Old McDonald's :-) Ale já to chápu, dneska je každej ten největší vodborník na zdravý kouření jointů. Bodejď by ne, když v dobách jalovýho mládí a experimentování leckdo nepohrdl na troud suchým listím - tfuj, už nikdy více :-) A když není papírek? Stačí se jen rozhlídnout, svět je totiž úplně plnej šlukovek. Growu zdar
Hovno smrdí od konce.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
Vo hovně
Původní příspěvek od "Piece of s**t" Však ona i cigaretová Vážka hoří pomalu a uvážlivě, když s ní uděláš maximální rouru a pod tlakem nacpeš....3 lidi se z ní zhulí jako prd: Ale to asi každej zná, komu se nikdy nestalo, že by neměl papírky, když je potřeboval ? A Ticho :-)
Mě spíš baví lidi, kteří nechtějí kouřit "moc papíru" (Ty nebalíš na backroll ? No fuuj), nebo zbytečně "moc lepidla", kterýho je tam při balení "na klasiku" asi o kilo víc. Nadávají na to, když stojí v kroužku, kde koluje obří raketa plná dehtu a benzenu, po který si daj stejně vytouženou camelku, kterou pak žašpuntujou kusem namletý krávy od Old McDonald's :-) Ale já to chápu, dneska je každej ten největší vodborník na zdravý kouření jointů. Bodejď by ne, když v dobách jalovýho mládí a experimentování leckdo nepohrdl na troud suchým listím - tfuj, už nikdy více :-) A když není papírek? Stačí se jen rozhlídnout, svět je totiž úplně plnej šlukovek. Growu zdar
na tom brku je to cejtit v chuti, jestli to je do celýho, nebo ne
a že v mládí každej hulil nějakou úchylárnu s tim nemá co dočinění
na tom brku je to cejtit v chuti, jestli to je do celýho, nebo ne
a že v mládí každej hulil nějakou úchylárnu s tim nemá co dočinění
já nechci říkat, že je to blbost, je možný, že máš opravdu takovej frňák a poznáš v chuti víc vrstev papírku. Takže Myslíš, že kdyby někdo ubalil tři jointy s jednou, dvěma a třema vrstvama papírku, zavázal Ti oči a dal Ti je v ruznym pořadí ochutnat, dokázal bys identifikovat kterej je kterej? Pokud říkáš pravdu, měl bys poznat rozdíl. Docela by mě to zajímalo, já bych to ani po 15 letech nedokázal. Já tam ten papír prostě necejtim,.nebo možná cejtim, ale stále ve stejný intenzitě, jestli jsem si potahl vo pár mikronů papíru víc nebo míň moje buňky nejsou schopný rozeznat. Proto se na ty, kteří to dokážou dívám poněkud nedůvěřivě, ale protože je koukám těch mlsnejch jazýčku víc, tak to asi bude pravda.
Hovno smrdí od konce.
Vo hovně
rád bych se zeptal jestli máte zkušenost z poslední doby s papírkama OCB - klasický černý.
Je to tak měsíc, co pozoruji výrazný zhoršení kvality těchto papírků. Ubalit z nich na beka je fakt najednou těžký - nelepí to a trhají se.
Zkoušel jsem už aspoň 5 různejch balení od různých prodejců a všechny stejný problém. Uvažoval jsem jestli se třeba do Čech nedostala nějaká falšovaná edice nebo jedině zhoršili kvalitu..
Co Vy? Máte podobné zkušenosti?
All of life’s problems can be solved with two things - duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.
Veneficus Cubus: já jedny černý ocb teď spotřeboval a přišli mi normální a před týdnem jsme balil u kamoše a dával mi ocb papírek on z čerstvě kupovaných a taky jsem neviděl žádnej rozdíl. Takže za mě můžu říct že ne. Ale kdoví jak dlouho jim to leželo na skladě.
Jednou se mi stalo u rollovacích OCB, že bylo lepidlo na opačný straně než jsem zvyklej ale to už je delší dobu. Jak to člověk balí automaticky tak to pak byl problém, protože jsem to chytal furt obráceně.