Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vipadá že je to v ....... dneska mrzlo a kitti co mám doma na balkonku vipadala ze je k.o a stromovky budou asi natom stejně no uvidime a jak jste natom vy co jste už sadili?DYK
Rozmyslal som nad tym ze ci v lese neni moc velka zima v noci teraz na jar mozno aj hej co??? a neopadava to ihlicie ktorym mame prikryt kyble??? Chcem vediet od akej velkosti mozem dat rastlinku hore?
Zdarek, ja letos jdu taky do stromu...mam 2 stromy, na kazdy 2kyble....Půda bude : úrodná lesní černozem s upraveným pH,písek,substrát pto kaktusy a suklety....kyble budou 12litovy a pestovat budu Early Misty,Durban Poison a jeden dobrej noname Skunk:-)
Tak dik, uz mam vyhliadnute nejake smrecky tak 20m vysoke dufam ze to vyda. su v takom háji cize les to neni to ze pestovanie na stromcekoch je v mode som si vsimol aj ja........hehe dufam ze mi na te moje nik nepolezie inak
zdar, mam trochu problém s výběrem stromu..našla jsem si jeden, nahoru do koruny není vůbec vidět, ale má asi jen 10m a je hned u cesty, je to sice docela daleko od města, ale nevim..kdybyste moh někdo please vyjádřit svůj názor, jestli je možnost provaření když je to u tej cesty....?
to julié.. :
Tak pokud to není frekventovaná široká cesta, ale jen nějaká malá lestní stezka, je důležitý, jestli máš přehled na velkou vzdálenost, odkud by někdo mohl přijít... Obecně je samozřejmě lepší strom v neporušené panenské přírodě...
To julié.. ....Já bych řekl, že to bude vpohodě, přece jen kdo sleduje koruny stromů?když pod to dáš nalámaný větvé(pod ten kýbl)...nikdo nic neuvidí!Přeju krásnou úrodu...
Dnes som sa bol pozriet na môj flek na strom, myslel som si ze to mam vychitane ale ked som zliezol tak uz na mna pozerali dvaja ludia........haluz co???
to Julie: ja by som to moc neriskoval co takto vyriesit nejaky hajik???
Lidi dneska jsem se byl podivat v našem lese a vydim to dost blbě žadnej vyhovujici strom.....všechny maji větve až tak deset metru nad kmenem nebo jsou uschly.Ještě nám teď pjeknej pás vyřezali takže fakt nevim...
DIXXX: u nas tiez, konare az od 10-15m a stromy biedne. ale to som bol v mestkom lese ktroy je dost rozbity. skusim este do lesov pri okolitych dedinach, tam hadam nieco najdem
jinak mě napadlo, každej asi doma máme takovej ten šedej něco, čim se natíraj větve po uříznutí..tak až půjdu svůj strom ořezat, určitě mu tim pahejly zapatlam, pro strom to pak není skoro žádný násilí, nemusí produkovat smůlu a tak..taky byste mohli..