Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně mákám a zas to je v nadnárodní firmě (cezured), zabývají se logistikou. Jinak je to tam dost na pohodu, měl jsem odpolední a celou dobu jezdim na elektrickym paleťáku. Jinak sem si tam ještě nedal, jsem slavim dneska první tejden . Jinak tak je hodně lidí co maj s drogama zkušenost, ale některý spíš smažej než hulej
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Rád bych udělal na groweru takovou Anketu .A nevím jak? prostě by mě zajímalo co za povolání vykonávají členové groweru a všichni zde zkouřeně přítomní? Jako třeba kolik máme kuchařů z povolání , řidičů nákladáků, samozřejmně studentů, zahradníků ?
Ja sem student na gymnaziu a bez paleni by se tady nedalo vydrzet takze do skoly zasadne pod vlivem. Ted mam individual a do skoly chodim jen na zkousky a to nepalim
Původní příspěvek od Francois deGEOT I'm a student.I study INFORMATION TECHNOLOGY on the university in Pardubice city.
Yeah!!! So, it´s perfect, we ´re classmates, becouse I studdy on the university in Pardubice too. I studdy chemistry!
Peace, respect ´n´ unity!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Já jezdím po poutích, koncertech, a slavnostech a prodávám langoše. Je to velmi rozmanitá činnost a rychle při ní utíká čas. Jde o rodinný podnik, ale od doby, kdy mám jako parťáka dobrého kámoše si v mezičasech čouda neodpustíme. V transu pak jde práce jako na běžícím páse a když není kšeft je vždy na co koukat.
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
moje studium na sukromnom bilingvalnom gympli je posledne 3roky ovplyvnene MJ, ale zhuleny do skoly idem len raz za cas, posledne som si cas vedel uropit aj kazdy den...nechapem, ale niekedy som schopny hovorit profke aj 10 minut o krvi,staci si dat 2prasky na naslapanie...ale funguje to tak na 50%
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
makam v useku vyzkumu a vyvoje jedny rakousky firmy :ü
voproti VS je to zmena...
jen tu maj v praci vsechen SW a HW po nemecku HEHEHEöäöüp
ani carku ani hacek (tu carku jete jo) nevyrobim
a hulit v praci sem jete nezkousel.... precijen tu sou same databaze a skourenej bych tu asi napachal pekny skody ve vyrobe
Tak jsem zase Uniplojd. Jsem věděl že se těm nadárodnim oragnizacim nedá věřit
Ale nestěžuju si. Doma se mi rýsuje první indourek. Tak mám o zábavu postaráno
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Já studuji prvním rokem Právnickou fakultu na KU. Možná byste neřekli, ale je zde spousta huličů. Takže prolínat jointy s přednáškami je celkem "normální" ... což je samo o sobě krásné ... PEACE ... JAH LIVE
Jsem student. A i kdyz se mi moc studovat nechce, tak doufam, ze jeste dlouho budu... Ma to neco do sebe...hulit, nic nedelat a pak se ve skole prospat...jenze za dva mesice maturita a hlava duta a mozek liny jak prase...
Ja zasklivam okna a hulim stale.Rano kdyz stavam hned si to davam.K obedu to smotat taky dovedu.No a hned po praci legraci.....Takze vlastne si chodim do prace zahulit a jeste za to mam prachy.A kdo tvrdi ze se v praci hulit neda tak je u me ucho jak cep!!!Tak zatim Tepic