Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kedysi to boli vyhradne fajfky a speky len vynimocne no od leta straveneho v Prahe si ani nepametam kedy som fajcil nieco ine ako speka prisiel som tomu ritualu drolenia, rolovania a fajcenia na chut
Neviem či to tu už niekto pisal ale moj najoblúbenejší sposob je jednoznačne brokovnica. Zrežete flašu asi 7 cm od spodu a vlozite do vnutra igelitový sáčok a svonku prilepiite lepiacou paskou. Už len normálne spravíme kotol , ako si to pripalujeme tak ten sačok tahame von s tej flaše. Ked je flaša už plná dymu tak odmontujeme kotlík a inhalujeme
Rozhodne souhlasim s "kuore" dobrej zpusob jak se poslat...
Me ale jako dost zajimavej zpusob prijde Kriz. Tedy tak jsme to pojmenovali - jinak inspirace z Pineapple express. Proste nastrihnete 2 brcka zhruba ve prostred, slepej se izolepou dohromady, zhruba do tvaru krize, umotaj se 3 brka, ktere se narvou do 3 der a z jedny se tahne - fakt narez, velka intenzita koure, ktery se staci celkem uchladit, a nakonec to vrazdi skoro jako bong jestli sem to vysvetlil nak debilne muzu pripadne zaslat foto..
nj jasne myslis crossjoint, inac peckovy film. pri najblizsej prilezitosti to odskusam a potom popisem. teraz k veci: 1. kacka ( kybel...), 2.spek 3. shoty D
A dáváte si někdo z Volcana? Chtěl bych to někdy zkusit, ale nemám třináct litrů a neznám nikoho, kdo by mi potvrdil že to opravdu dobře zkuřuje. Jestli je tu na to přímo vlákno, tak mě prosím naveďte.
A dáváme si většinou bonga, ale jedině skleněnýho. Žádnej plast,guma a kov.
Původní příspěvek od H.U.L. A dáváte si někdo z Volcana? Chtěl bych to někdy zkusit, ale nemám třináct litrů a neznám nikoho, kdo by mi potvrdil že to opravdu dobře zkuřuje. Jestli je tu na to přímo vlákno, tak mě prosím naveďte.
A dáváme si většinou bonga, ale jedině skleněnýho. Žádnej plast,guma a kov.
si ho puc v Gshopu. tudle nesmyslnou hovadinu tam maj...
pro nekoho kdo to vylozene nepotrebuje (nemocnej) je to zbitecny. cekas dlouho nez se to zahreje a nema to zadnou chut. stejne si pak clovek ubali brko....
dobry to je jen na to ze skrz to protahnes i ty nejveci sracky a da se to. treba listi....