Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, chci se zeptat, nekdo tady nekde psal odkaz na http://shaman-australis.com.au/shop/
myslite, ze je ta stranka seriozni a dojde to brzy? chtel bych si objednat nejake rostlinky, takze nechci, aby cestou chcipli... Jestli budete chtit, tak muzeme objednat neco spolu
to Kapka1:
myslim si ze ako azarius tak aj shaman-australis su solidne firmy ktore su dost spolahlive na to aby mohli poskytovat tieto sluzby.
Ak sa trosku, naozaj len trosku pohrabes v ich stranke najdes aj forum.. napriklad v azariuse je to psychonaut forum a vsade chvalia ich sluzby ze je to v pohode. to iste plati aj na mnoho inych internetovych shopov..
urcite by bolo lepsie kebyze najprv hladas a potom sa pytas, lebo takto by si sa mohol spytat na kazdy internetovy shop, ci je seriozny..
moja odpoved je kludne do to ho chod, nechapem preco by neboli seriozny
a ci ti ziva rastlina chcipne alebo nie, nezalezi na serioznosti firmy ale na podmienkach v ktorych je rastlina prevazana, takze s tym ti uz pomoct nemozem a ani zarucit sto percentnu vitalitu...
ale ako som pocul, tak mnohym znamym co si objednavali rastliny az z australie, rastliny ziju nadalej a nie su s nimi problemy..
takzatim
to Kapka: ano, shaman australis je seriozna firma. Ja som od nix objednaval davnejsie semienka, a prislo to v poriadku. Ale rastliny z Australie sa objednavat neoplati, pretoze na to treba importne povolenie a fyto, co je dost zlozite ziskat. Navyse to tiez nie je zadarmo, takze sa oplatia importovat len vacsie mnozstva rastlin. BtW, to sa tyka akejkolvek krajiny mimo EU...
Presne tak. Semena su v pohode, velmi to nekontroluju - hlavne tie mensie mnozstva. Rastliny z US mi prisli ale na firemne povolenie (vdaka znamemu), a bol s tym pekny cirkus. Preto sa oplati objednavat rastliny radsej z EU, to by malo byt v pohode.
Jo? A prosimte kde?
To bych mel fakt radost, kdyby ho nekde nabizeli...
Jo a pestuje se dobre? Cetl jsem, ze potrebuje, velmi teple a vlhke teploty, v noci nesmi klesnout pod 15.5 stupne....
to Kapka1: pls biznis ries v pm s ostatnymi growermi, inac tu vznikne bordel...vela neprehladnych stranok, chcel by som sa tu venovat hlavne pestovaniu enteogenov diky..
to bawy:
tak salvia divinorum ma tu vyhodu ze velmi lahko koreni, naozaj lahko a tak sa to da vyuzit aj pri mnozeni...podla mna ak uz ma korienky viditelne staci 1cm, mozes ju presadit do vlhkeho substratu a istu dobu ho udrziavat vlhky (aby sa odrezok asimiloval) ale nie v blate!!! a taktiez zabezpec svetlo, pamataj ze teraz odrezok ako keby prezival druhu fazu zakorenovania...takze vlhkost a svetlo to je vsetko, podari sa ti urcite! drzim palec
to bawy: mucenka jedla - PASSIFLORA EDULIS sa rizkovat daaa.
ja som to minuly rok spravil, z dvoch odrezkov mi prezil jeden... pomaly koreni ale mam ho este stale ale nejak pomalsie rastie...
ale to mozno len mne
2 neurol: Ano s tou podou mas pravdu. Ale ani rastlina, ktora ma hole korene sa bez fytocertifikatu nemoze doviezt. To ze ti pustili rastliny z Au povazuj skor za nahodu ako za pravidlo. Neriskol by som to hlavne kvoli tym palkam ktore take rastliny stoja.
to bawy: Preco by sa nemala dat rezkovat? samozrejme ze sa da. Ked mas dobre podmienky, za tri tyzdne zakoreni