Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jedna zásadná vec prečo sa legalizácia u nás nehýbe je, že nemáme osobnosti ktoré by sa verejne snažili o to pričinit. V česku ich je , bolo a bude mrte napr. Jiří x doležal, paroubek minule tuším tiež zadrel že si radšej da jointa ako flašu...
V tej relacii ktora ma dnes bezat na stv 2 o 22:00 sa zucastni aj Rastislav Havalda, ktory stoji za Chartou Marihuana. Relácie sa majú ďalej zúčastniť: Dr. Lenárová (Centrum pre liečbu drogových závislostí, BA), p. Benkovič (psychologicko - poradenský pracovník), Blažej Slabý (Úrad vlády SR - národný koordinátor pre protidrogovú problematiku) a dvaja anonymní účastníci - jeden vysokoškolák, konzument marihuany, a neznáma žena - odporkyňa marihuany. Tieto informacie som dostal mailom od Rasta, takze to urcite nebude len jednostranna diskusia, takze dnes vecer pekne mailujte a volajte
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
Jedine co tam bolo inteligentne bol Rastislav H. a otazky pani moderatorky.... Inac cela relacia stala za prd a nic nove a inteligentne tam nepovedalo...
snad az na to ze mienka v SR je zial proti Marihuane...
Ja newiem, ale ta relacia sa mi nepozdavala... Heh, a ta dokrutka, no koniec, to co tam dali...
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
Původní příspěvek od dfblbec hmm, teraz som to dopozeral...
Jedine co tam bolo inteligentne bol Rastislav H. a otazky pani moderatorky.... Inac cela relacia stala za prd a nic nove a inteligentne tam nepovedalo...
snad az na to ze mienka v SR je zial proti Marihuane...
Ja newiem, ale ta relacia sa mi nepozdavala... Heh, a ta dokrutka, no koniec, to co tam dali...
hehe ani som to nepozeral a nieco podobne som cakal... skoda
No, takže s legalizáciu marihuany ( Konope ) na Slovensku sa prosím Vás DEFINITÍVNE ROZLÚČTE !!!
Je úplne nezmyselné a doslova až "slabomyselné" žiadať legalizáciu, "LEDVA" sa to podarilo Holanďanom. Dokonca aj u nich sa dostala do Vlády nejaká kresťanská strana... preto to avízované zrušenie 1/3 coffyshopov !
Lepšie a teda aj ROZUMNEJŠIE je žiadať o dekriminalizáciu. Teda o to, aby ste si mohli vypestovať niekoľko rastlín ( ja by som navrhoval max. 15ks ), a z nich potom vyrobiť Marihuanu ( ja by som navrhoval doma mať max. 500g ), a mať pri sebe aj na verejnosti "dennú dávku" ( ja by som navrhoval max. 5g )...
Ale aj tak, sa teraz vláda zaoberá inými vecmi, a nie marihuanov. Uvidíte, že Eurostat zvíši deficit nad 3.0% a potom to ešte len začne. Opletačky, aby sme predsa to "€" prijali 1.1.2009 ... Na dektiminalizáciu neostane ani ČAS !!!
PS : Môj osobný názov... budem veľmi rád, keby to, čo teraz píšem, už o 1/2 roka pravda nebola...
Původní příspěvek od jjaman toto téma ste mali dávno zrušiť ..tu bude skor planéta opíc ..to mi verte Fico voliči ..a všeobecne slovenskí voliči ..ale aj madarskí voliči ...
PRAVDA... a preto treba v nasledujúcich volbách ( 2010 ) voliť stranu, ktorá budeme mať v svojom volebnom programe zakotvené "riešenie" drogovej problematiky!!! Napr. SDKÚ, HZDS...
Tak ani to moc legalne nebude_! Mne sa zdá že je to nelegalne_!
Je to legálne, lebo semiačka sa pouzívajú, aj ako krmivo a pod. Pretože neobsahujú žiadne THC. Ale neviem, čo by robili, keby ti doma našli seeds v originál obale trebárs od Mandala Seeds. Určite by to neprehdiadli.
no semiacka su legalne no zaroven aj nelegalne :-) legalne v smere ze nemas problem to vykrutit na nejaky vtaci zob ale z druhej strany ked vedia ze z toho pestujes tak ta zapalia... a vyvodia z toho nasledky...
a nemuseli by tu ani legalizovat marihuanu .. stacilo by aby to nejak limitovali ze cca 2 g podmienka 1 rok 4 g podmienka 3 roky.. 10 a viac g nejaky dalsi postup nie ist sediet za brko v ktorom je 0,5g sisiek:-!
Súčasná legislatíva je taká, že pokiaľ u teba nájdu marihuanu do 3x dávky ( napr. 3 jointy ), tak z toho vyviazneš s podmienkov. Akékoľvek väčšie množstvo ako 3 priemerné dávky, už to hodnotia ako Výroba a predaj omamných a psychotropných látok. A máš basu.
No keby sa to chcelo este dodrziavat lebo ako som uz pisal kamarat siel sediet za 4 gramy na 4 alebo 6 rokov. .. potom oni beru ako davku 0,5G alebo kolko ? na slovensku je to narusene mali by sme sa odpratat do ceska